Диета с овесени ядки

• 257 223
  • 697
  •   1
Отговори
# 60
И сега отново: Спазвам стриктно указанията от началото на темата. Вечер си накисвам 10лъжици овесени ядки с прясно мляко и слагам и малко стафиди /2-3лъжички/ защото така ми е по-вкусно. Сутрин на гладно пия една чаша горещ, наподсладен чай е след около 20минути хапвам от сместа. Рапределям си я на 3 хранения - но пия много вода 3-4литра /вчера бяха 3, днес са 4/. Може би заради това неизпитвам глад. Това е по съвет на Донна.
Така мисля да правя 4 дена и на 5.ден да почвам лека полека да прибавям и друго.

# 61
  • край голямата локва
Благодаря.  Hug

Пиши непременно как вървят нещата.

# 62
Добро утро момичета. Аз преди малко закусих - 1 кафе и порция овесени ядки ( 3 супени лъжици ) с малко кисело мляко, стафиди и орехи. За обяд не съм решила още какво ще е, но вечерята ще е същата като закуската.
Между другото като говорите за захарта в готовото мюсли - значи според мен има захар в това хрупкавото мюсли което е. Аз си взимам от другото - с овесени ядки, сушени плодове и семена вътре и мисля че може овесените ядки да се заместят с него.

# 63
  • край голямата локва
Добро утро момичета. Аз преди малко закусих - 1 кафе и порция овесени ядки ( 3 супени лъжици ) с малко кисело мляко, стафиди и орехи. За обяд не съм решила още какво ще е, но вечерята ще е същата като закуската.
Между другото като говорите за захарта в готовото мюсли - значи според мен има захар в това хрупкавото мюсли което е. Аз си взимам от другото - с овесени ядки, сушени плодове и семена вътре и мисля че може овесените ядки да се заместят с него.

bebok_86 , точно за същото питам и аз. Онова хрупкавото е твърде сладко за моя вкус, а и не се знае точно какво съдържа. Та едното което купувам аз има и пшенични  и царевични ядки, а другото е с доста плодове и ядки. Та въпросът ми бе за тях, иначе ясно е , че само с овесени ядки си е най добре.

# 64
  • София
Чета темичката от известно време и си направих една компилация на монодиета с кисело мляко и диетата с овесени ядки. Днес е 7мият ми ден. Свалила съм 2,5 кг. за това време. Храня се по следния начин:

сутрин: 200 г. (1/2 кофичка) кис мляко + 1/2 с.л. овесени трици, 2 с.л. пшеничени трици, 1 с.л. ленено семе + 1 с.л. овесени ядки и 1 с.л. ечемичени ядки

обяд: 300 г. кисело мляко с 2 с.л. овесени ядки, 2 с.л. ечемичени ядки, 1 с.л. овесени трици и малко канела

сл/обедна закуска: 200 г. кисело мляко чисто

вечеря: като обяда

вечерна закуска - преди лягане: като на закуска, само че без овесените и ечемичените ядки, а именно:
200 г. (1/2 кофичка) кис мляко + 1/2 с.л. овесени трици, 2 с.л. пшеничени трици, 1 с.л. ленено семе.

Киселото мляко е или Сердика 2%, или Култура 0,1%. Пия поне по 2 л. вода на ден. Има дни, в които освен това не ядох нищо друго. А имаше и дни, в които на обяд ядох извара и плодове. Понякога при особено чувство на глад изяждах 1 ябълка. Пия кафе (без захар). И се чувствам добре.  Peace

Мисля да продължа още поне 3-4 дена така.

Успех на всички желая!
  bouquet

# 65
Да дам отчет за вчера - имам минус от 0.500кг. А яход освен овесените ядки, мюслито и обяда с 2 филийки пълнозърнест хляб  и малко сладки Embarassed
Днес за закуска мюсли с малко кисело мляко. За после ще видя не съм решила

# 66
Дами, в събота съм на сватба, но от понеделник съм с вас Peace

# 67
Аз съм тук вече и то с 4кг по-малко Laughing. Но не съм била чак толкова стриктна и още на третия ден хапнах малко домати, защото само това не ми стига. Сега на четвъртия ден вече хапнах и грейпфрут и праскова. Но и така резултата е супер /за мен - защото за токова се борих/ Сега мисля бавно да се захранвам. Горещо в препоръчвам!!!! Hug

# 68
  • край голямата локва
Цитат
Аз съм тук вече и то с 4кг по-малко
[/b]

Разби ни. smile3501 Лично мен ме амбицира и се присъединявам още от сега. Ще имам овесена вечер.  Laughing

# 69
Алис.а браво на теб. Вдъхнови ме и аз да започна. Имам да свалям от незнам колко време едни гадни 3 кила. Ще започна с овесени трици, четох някъде че били по- добрия вариант за диета. Дано издържа само на 10 лъжици. Само би ли ми помогнала малко- с колко мл. прясно мляко и какъв % накисваш ядките? Подслаждаш ли ги с нещо освен стафиди? Какъв точно чай пиеш сутрин? Аз разполагам с домашен мед, но ме е страх да не стане твърде въглехидратно. И последно... ако не е много нахално от моя страна колко си висока и колко кг. си за да знам дали количеството е подходящо и аз мен (аз съм доста ниска и според таблиците не ми се "разрешават" много калории)
Благодаря ти много. Успех на всички!  Hug  bouquet

П.С.- ако имам постижения веднага ще докладвам, макар че заминавам за една седмица от понеделник и едва ли  ще съм стриктна. Със зелевата супа не успях...ще видим сега  newsm78

# 70
  • край голямата локва
Kristaline, не те съветвам да ги заменяш с трици. Те са смлени люспи от овесени ядки- т.е баласта и нямат нищо хранително. Целта им е съвсем различна при диетите, които обикновенно са съпроводени с wc проблеми.

# 71
Здравейте!Регистрирах се само заради тази тема и съм ви много благодарна.Не съм "мама", но съм редовен посетител на форума ви, тъй като имам братче на 3г и няколко месеца.
Сега за диетата:Много ми е вкусно  Laughing нося си закуската в бурканче на училище и на всички им изглежда ужасно, но вие знаете, че не е така.Сега покрай предстоящия ни бал всеки е започнал някаква диета,макар че има много време.
Започнах в събота и днес вече ми е 6ти ден.
Закуска: 2-3с.л овесени ядки + 2-3с.л прясно мляко + половин круша + мед
Обяд: 2-3с.л овесени ядки + малко сирене/кис.мляко
Следобедна закуска:ябълка (+мед ако много ми се яде сладко)
Вечеря: като закуската
Само 1 нещо не ми харесва, толкова често посещавам WC-то, че ми омръзва...Не е особено приятно на у-ще, а за 6 часа ходя поне 3-4 пъти   Blush Пия наистина много вода 3-4 литра на ден,понякога и повече.Не съм се теглила, но мисля, че има ефект.Целта ми е да сваля само 2-3-4 кг  и мисля, че ще успея..засега нямам намерение да спирам, защото се чувствам много добре Simple Smile Съжалявам ако ви е омръзнало да четете  Hug

# 72
  • край голямата локва
fIkInce, сигурно ще прозвуча като ''дърта свекърва'', но тази диета не е ли твърде строга за теб? Ти още растеш, изграждаш кости, а тази диета е твърде ''постна''. Строгите диетите  в твоята възраст не само привикват тялото към тях и водят до т.н йо-йо ефект, но могат да доведат до трайни последици от здравословен характер. Ти имаш нужда от повече белтъчини и витамини, а и въглехидрати също. Дори по- големите момичета карат само няколко дни по- строго, след това разнобразяват.

# 73
Благодаря за съвета Simple Smile Ще започна да хапвам и зеленчуци от утре.Примерно салата за обяд Thinking Най-много ми липсва ШОКОЛАД!  Laughing Предложете ми с какво да започна захранване (малко съм злояда)

# 74
fIkInce,само салата за обяд ще те изтощи бързо,можеш да хапнеш нещо пилешко-пържолка на скара или варено пилешко,примерно.Ще продължиш да сваляш килограми,гарантирам ти.А за шоколада,бих ти препоръчала черния,над 70%kakao,едно парченце няма да навреди,но го яж преди 17ч.-след този час сладкото не е желателно да се консумира,тъй като организма лесно го усвоява.Яж и плодове-по всяко времe.

Общи условия

Активация на акаунт