Диета с овесени ядки

• 257 219
  • 697
  •   1
Отговори
# 45
  • София-Варна
Да,аз съм тук от днес.Да видим до кога! newsm78

# 46
Е здарвейте и от мен  Wink Чета темата от 3 дни и от два вече съм само на овесени ядки ,банани и ябълки . Но плодовете са само когато не мога да хапвам от дозата ядки и да ви кажа поне за сега 2 кг съм надолу.  Peace Може да се окаже добра диета.Да ви кажа досега не бях хапвала през живота си овесени ядки , но може да е за добро. Пожелавам успех на всички който са започнали от днес  Grinning

# 47
privet i ot men momi4eta,az sa6to imam kilogrami za svalqne,tazi dieta mi dopada,ot utre i az se prisaedinqvam kam vas Wink

# 48
  • край голямата локва
Случайно ви видях и да попитам- някой дали е ползвал готовите миксове с ядки и плодове.  newsm78 Не съм сигурна дали са подходящи или са твърде калорични. newsm78 Аз така и така си ги хапвам редовно, че ги обичам, много лесно ще мога да заменя още едно- две хранения с тях.

# 49
Здравейте овески  Grinning . Аз от утре се нареждам сред вашите редици. Решила съм за закуска и вечеря на овесени ядки или мюсли, а на обяд да си хапвам. Както се вижда от линийката имама 11 кг за сваляне + още 2, които качих покрай РД-то си за 3 дни.
xxxxx ами значи има един сайт за смятане на калории и според него излиза че между овесените ядки и мюслито има 5-6 калории разлика на 30 грана мсля че беше.

# 50
Здравейте момичета! От днес и аз се присъединявам към вас. Закуската ми е кисело млеко коло 200гр. 2 супени лъжици овесени ядки + 2-3 лъжици стафиди. За обяда и вечерята не съм решила още. Желая успех на всички

# 51
  • София
Разликата между овесените ядки и всичко, което слагаме в тях, и готовото мюсли от магазина е, че там има захар.
Аз ги ям с кисело мляко. След като стана ги приготвям, и докато мина през банята и си направя кафето, и те са омекнали. Не са на каша съвсем, има и за дъвчене.
Според мен прясното мляко е вредно, но всеки си решава за него си. По-добре е да го замените с прясно изцеден сок.
За обяд само ги накисвам с топла вода и после ги изцеждам и ги слагам в салатата.
Успех! Simple Smile

# 52
eto me i men,momi4eta,az toku 6to zakusih 1kupi4ka obesena ka6a s 1 4aena laji4ka med i malko su6eni plodove,eto zapo4na se,  nqma otkazvane Grinning,bavno,  no slavno sa kazali horata Wink
zdr,bebok86,az sa6to sam ot grada na rozite,Kazanlak,no v momenta jiveq v 4ujbina.
jouzi,na men sa6to mi e parvi den dnes,jelaq ti uspeh Grinning Grinning

# 53
И аз от понеделник се включих. Много приятно съм изненадана от ефекта. Още след първия ден съм 1-2кг надолу.  #2gunfire

# 54
Да се похваля - вече съм с 1 кг по-малко  Party

# 55
  • край голямата локва
    alis.a, щте споделиш ли само на овесени ядки ли караш или и хапна и друго ?

# 56
# 57
  • в Tara
Още след първия ден съм 1-2кг надолу.  #2gunfire
от 1 до 2 кг има цяло кило разлика. 1 или 2?
и защо стреляш, малко ли ти се вижда? Laughing

# 58
  • край голямата локва

Не , разбрах. Аз питах за плодове, и ако отговора е да- какви количества. Не разбирам това  #Crazynewsm78

# 59
Внезапно ми спря интернета и незнам защо е публикувал само тази иконка като преди това подробно бях описала всичко #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт