Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 2.

• 97 783
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 60
Момичета как така оставяте шаситата по входовете,а после за да си прибереш гумите пък оставяш бебето само.
То само докато отключиш,заключиш слезеш и се качиш с асансьора минава доста време.Ми ако на прибиране от разходка бебето се е събудило,гладно е и плаче,ще го зарежете така,за да си приберете останалата част от количката ooooh! Crazy Naughty
а пък има случаи на изчезнали шасита ....

# 61
slan4ogled ,
ето ти вариант:
разкачаш коша, сгъваш шасито и го тикваш в асансьора, после и ти влизаш в него, заедно с коша и бебето. Не е особено удобно, но пък количката така или иначе ще се сгъва, за да се прибере в дома.  Peace

Durango ,
подигравай се ти, подигравай! Когато му дойде времето, специално ще пусна снимков материал с подробна инструкция за това, как се натиква количка, майка  и бебе в асансьор 1м2.  Wink,

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 23:13 от _Hope_

# 62
  • София
slan4ogled ,
ето ти вариант:
разкачаш коша, сгъваш шасито и го тикваш в асансьора, после и ти влизаш в него, заедно с коша и бебето. Не е особено удобно, но пък количката така или иначе ще се сгъва, за да се прибере в дома.  Peace
Peace
Със сигурност има варинати макар и не толкова удобни за майката ooooh!

Успех!   bouquet

# 63
Със сигурност има варинати макар и не толкова удобни за майката ooooh!
Нещо искаше да кажеш или така ми се стори? Thinking
Тук коментираме колички, не раздаваме оценки, още по-малко размахваме пръсти. По-спокойно, моля.  Wink

# 64
  • София
Дори да се наложи да си оставя бебето, за да взема шасито, цялата галимация ще е за не повече от 5 минути. Това мен лично не ме притеснява ,въпреки, че вероятно ще взимам коша с бебето в едната ръка, шасито в другата и ще давам напътствия на баткото да се движи по-бързо нагоре и да викне асаньора. Laughing Вариант е и да се купи от тези неща, не знам точно как се казват, с които се заключват колелата и ако не мога да се прибера с целия багаж да заключвам шасито долу.
Дуранго, ти майтап си правиш, но брат ми има близнаци, живее на втория етаж и въпреки наличието на асансьор, естествено количката не се събира. Поръча си релси за стълбите, излезнаха му 250 лв. добър бизнес си е това.

# 65
хмм отказваш ме
този дето му е продал количката е взел повече, а не се разправял да клечи по стълбището и да кърти бетона

# 66
За да не изчезне шасито, връзвайте го с въжетата за колелета  Peace.Аз го използвам, но не за шасито, а за цялата количка.Имам десетина стъпала за качване, но са ужасно стръмни и не бих рискувала с бебето.
Трикът със сваляне на задното колело е идеален, за да се побере количката в по-малък багажник.

# 67
Привет и от мен. Сменила съм много коли4ки покрай вси4ките де4урлига и сега пак съм в 4уденка  Rolling Eyes . Какво мислите за Chicco Trio for me i Chicco tour 4?
Сега като прочете ДесиХ2 ще ти каже, тя май има една от девете.
Привет и от мен.Малко отсъствах,за да се обебя пак,но ето ме в редиците. Mr. Green
Аз имам Chicco trio for me,но още не съм я изпитала.Сестра ми,обяче,я бута вече 3-ти месец и е мн.доволна.Единствено се налага да й се смазват и почистват осите на колелетата,но това си го пише и в книжката,като нормална поддръжка.То в тия калища и мръсотия...Мен сега ме боли сърцето,че не мога да се сдобия с новото Chicco trio living,ама мъж ми ще ме изсели. Crazy
Колкото до Trio tour 4,на мен не ми допада,единствено ми харесва,че летния кош е широк.

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 19:03 от ДесиХ3

# 68
  • София
Деси честит син!  bouquet

# 69
Hug Мерси.
Да кажа за количката-доволна съм,днес я тествах за първи път.Върви леко и гладко,маневрена е .Качвах и слизах големи бордюри,става лесно/със коша за новородено /.По неравен терен друса,но не повече от други колички,които съм имала или бутала.

# 70
Наградите за Иновация на т.г. изложение за бебешки продукти Kind + Jugend 2009 в Кьолн.

В категория "World of Moving Baby" (колички) - Kobi ( MIMA ), ето още за нея

Категория "World of Travelling Baby" (столове за кола) - Maxi-Cosi Car Seat Family

# 71
Много шантава количка,на мен ми допадат по-традиционни неща явно.Simple Smile

# 72
  • София
И аз си падам по по-традиционните неща по принцип, но туй шантавичкото ме изкефи!  Laughing Crazy

# 73
все едно гледам столовете Bloom  на колела. Като се има предвид стола че е 700-800 лв (2 модела са) това сигурно ще удари 3000 лв. А проклетия стол тежи към 30 кила, колко ли тежи това
хихи
ако някой го докара ще се почне
може ли да му се закачи столче Макси кози от 150 лв
а чиполино от 75
може ли да е с помпащи гуми, ако е с помпащи що не е с пвц
а може ли да си купя само зимния/летния кш
или летния да е небесно син, пък зимния полурозов
имам останало чувалче от бертони, може ли да се ползва или количката да е същия цвят като чувалчето ми

# 74
имам останало чувалче от бертони, може ли да се ползва или количката да е същия цвят като чувалчето ми

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт