.
Ние сме от последните юнски бебчета, които правят 3-та месечинка! 

В нас е сготвено, изчистено, изпрано, изгладено, децата и мъжа нахранени и аз изобщо нямам идея как се справям, но никои не ми помага.
Скъпите ни съседи решиха да почнат със шумната част от ремонта си тъкмо към 14:10. Аз тамън положих глава за малко почивка, тъй като бубата като по чудо заспа. Да, ама не. Ядосах се, излязах да им направя забележка, звъня на вратата-никой, звъня пак-пак никой. И така 5-6 пъти. Тъкмо се прибрах и те отвориха, докато изляза затвориха, но аз излязах пак. Чувам аз "я да видим кой е"... казах им, че е 14:30ч. И една лелка като излезе и взе да нарежда-на нея др път не и се налагало, сега почивала, ама ми се кара. Колко години търпяла от входа всякакви шумове и аз съм щяла да изтърпя 1 час
Прибрах се и звъннах в полицията. Само забележка им направиха. Яд ме е, защото не само че са виновни и нагли, ами и аз съм била лошата, че не искам да ги търпя
На полицаите казаха "ами, тя можеше да си изведе бебето малко" , много съм бясна. Бебка пак е будна и е кривичка, нали ми е болна милата

Вдигнах един порядъчен скандал за ужас на мъжа ми, който е много скромен и прекалено културен. Като изклчючим това си изкарахме много добре. На Стелиян не му се чу гласеца.

А относно жилищата сега има доста атрактивни цени , ние за съжаление го купихме миналата година на високите цени и сега като си помисля какво можехме да вземем за същите пари
но нищо , да сме живи и здрави 

Мишо гледа малките, а аз бях "ергенка" за малко 

Плюят, понякога се разревават неистово (омазваме се до уши, а 2-те лъжички сокче после нямат изпиране), бутат с език, а на Сави й се гади... И тъкмо да вдигна бялото знаме, татко им реши да опита снощи - сложи няколко капки сок в лъжичката и те го преглътнаха... хм... Засега не пълня лъжицата и някак успяваме с повишен КПД (по-малко сок на лигавника, повече в стомахчето!!!) Днес ще им купя готов, да го тествам и него (ако татко им благоволи да си дойде от работа и отидем всички до Кауфланд)
А сутринта излизахме в парка и пихме кафенце в едно много готино заведение 

Все още избутва с езичето, а четох, че този рефлекс трябва да се премахне, преди да се започне захранването.
Препоръчани теми