Дано не се обидиш, че ти се бъркам. 
Пюретата смятам да ги почна след месец. Може би педито под "сокче" е имала предвид готово и пречистено. А аз давам прясно изцеден, домашен Smile Ще пробвам с други ябълки утре. Ако продължи плюенето, наистина ще изчакам
Дано не се обидиш, че ти се бъркам. 
Пюретата смятам да ги почна след месец. Може би педито под "сокче" е имала предвид готово и пречистено. А аз давам прясно изцеден, домашен Smile Ще пробвам с други ябълки утре. Ако продължи плюенето, наистина ще изчакам
Всяка храна, която е различна от вода и мляко е захранване. Има се предвид, че на стомаха се предлага различна храна. Изчакай наистина и пробвай с нещо друго, ако са готови и ако е по-сладко ще го харесат.
Имай предвид, че кърмата, а и АМ са доста сладки и затова ти и предложих другите две неща, които се приемат с охота от бебетата. Само че е добре те да искат да опитат нещо ново. Много показателно е фактът да се опитват да посягат към твоята храна и с готоввност да лапат подадената от теб лъжичка.

.
. Иначе е 64 см дълъг, т.е. с 14 повече от раждането.
...
(не го смятам за домакинска работа даже) и се опитвам да намирам време. Пускам по веднъж на ден пералня и миялня и гладя само дрешките на Ема, но другите досади като чистене, прах и т.н. хич не ги долюбвам. У нас в момента е невъобразимо прашно, защото сме точно до новостроящия се огромен МОЛ на Ситняково и макар че едва жена веднъж седмично да чисти основно, след 2-3 часа е като на строителна площадка. Прах, страшна работа. Това мойто детенце страшен късмет извади! 
Абе приключение ще си е!

Нищо не разбирам,затова не компетентнича,като му дойде времето ще му мисля 

тя влачи, аз изхвърлям... незнам как ще се справим с тази нейна мания да купува все най- евтиното
а и това не прави често и те с мъжа и ядат само някакви кучешки наденици и полуготови неща /пак от най- евтините в магазина!/
и хубав ден на всички! Препоръчани теми