МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 41: насладихме й се и ще я запомним

• 32 111
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
  • КиТ
Леле кога пуснахте нова тема....много сте бързи...аз пак последна ooooh!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
geradost Честит рожден ден Hug Hug Hug пожелавам ти много хубави незабравими мигове   bouquet    bouquet    bouquet

Последна редакция: нд, 27 сеп 2009, 14:32 от plami89

# 46
  • Бургас
Герадостче,честит рожден ден,мила!
Да си жива и здрава,много любов и щастие ти пожелавам!

# 47
Ето ви сега един голяям коментар:
  С две ръце подкрепям този, който беше казал, че Лейла е прецакала работата.Имаше доста голяма вероятност Кенан да се ожени за Ламия,но тя и насади това съмнение,заради което отказа с нейното „Невъзможно е Ламия..”Когато Кенан направи първото предложение беше от гузна съвест,но второто беше ако не с любов ,то поне с доза мерак.В стремежа си да я предпази Лейла и навреди.Щяха да се оженят и да се разведат за половин година а сега ги чакат две години гонитба.
  Забелязали ли сте снимките на скрина зад Пашата в трапезарията?Би трябвало да са на Джемил,та се чудя дали са на Ийт?На едната (младежката) ми се струва,че е той,но на детската с пелерината(от обрязването) не знам.Това е в 8 епизод.
  Някой може ли да ми каже защо е срамно или по-скоро унизително в Турция да работиш за някого?Не за фирма а за човек.Как така племенницата на Шукрю ще работи в кухнята им?И в „Аси”е така,едва ли не  е някакъв вид робия.Все едно слизат стъпало надолу.Няма нищо срамно в труда и зощо го възприемат като средство за проява на превъзходство не разбирам.

# 48
Гери, рожден ден ли имаш днес?
Честито, мила. Да си жива и здрава и все така емоционална! От мен  Hug и   bouquet
С моя мъж сте на една и съща дата. Днес и той е рожденник.
Затова ме няма тук, но до скоро...

# 49
Blanka,да цунеш мъжО ти  Wink.Благодаря ви  Hug
azzazzell,Лейла има доста голяма вина и според мен  Wink и не само към Ламия ,но и към Кенан

# 50
B l a n k a,4eстит ти рожденник,да ти е здрав!   bouquet

Лейла като обсъждате,да си кажа и аз мнението,много си прили4ат с Кен Ли и двамата се прецакват от глупост,4е и другите около тях.И не живеят в реално време,а в иналото.Обзети са от някаква мания да се унищожават.
Гледам и Ламия в първите серии,не я бях гледала 1 и 2.Ми тя и там си е същата полу идиот,полу курви4ка. Laughing Mr. GreenИ тоя маниер да си крие лицето,присъщ на бебе на което му се спи,за една 18 годишна девойка не ми се вижда на място.Има и други на4ини да покажат,4е е срамежлива,да кажем.
Кеню още от 1 серия се вижда какъв"балон"(както го наре4е Джем) е.То все му е криво,все някой го е прецакал,все някой трябва да се грижи за него и егото му,да го бута да върви напред,да му дава наставления и да му се моли да вземе да се хване на работа.
Струва ми се,4е Кеню е дълбоко травмиран не толкова от хората на които се ядосва,а от собствената си майка.Ако е била на място жена,не би позволила децата й да израстнат толкова осакатени емоционално.Май именно заради баща си и майка си Кеню има отвращение към любовтта и вси4ко,което тя носи.То това и го съсипва.
Не мисля,4е Пашата е кой знае колко виновен.Той се държи така и с Джемил.
Просто е от хората,които заради лиспата на нещо(жена му),стават ей такива цербери,като си мислят,4е по този на4ин дават най_доброто на децата си.Не мисля,4е единствената му цел е била да унижава Кеню,просто е искал да е сигурен,4е няма да стане като баща си.По най_лошият на4ин,но какво да се прави.

# 51
  • КиТ
Марица права си подкрепям те Peace Точно така и за това именно така се развиват нещата във филма Wink

http://www.vbox7.com/play:5ac860f1 ,а тук на 6.52 мисля,че Кенан тук щеше да каже ОБИЧАМ ТЕ,но Ламя за пореден път го секна....мисляйки,че любовта им невъзможна Cry

# 52
Марица права си подкрепям те Peace Точно така и за това именно така се развиват нещата във филма Wink

мисля,че Кенан тук щеше да каже ОБИЧАМ ТЕ,но Ламя за пореден път го секна....[/b][/i]
Ако беше малко по_добре възпитана,щеше да е нау4ена да изслушва събеседника,преди да си отвори устата,за да коментира.

# 53
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
http://www.vbox7.com/play:5ac860f1 ,а тук на 6.52 мисля,че Кенан тук щеше да каже ОБИЧАМ ТЕ,но Ламя за пореден път го секна....мисляйки,че любовта им невъзможна Cry
Можеше да каже , ама пак не е сигурно. Пък той на Ламия акъла толкоз.  #2gunfire

# 54

мисля,че Кенан тук щеше да каже ОБИЧАМ ТЕ,но Ламя за пореден път го секна....[/b][/i]
Ако беше малко по_добре възпитана,щеше да е нау4ена да изслушва събеседника,преди да си отвори устата,за да коментира.
Точно!  Peace

# 55
  • КиТ

Се пак е отраснала в домът на Енисето какво възпинае искаш да получи ooooh!...

# 56

То и преди да е отишла в къщата на Енисето  е трябвало да получи малко възпитание.
Щом помни родителите си значи не е била много малка.

# 57
  • Бургас
Момичета,ще го повтарят ли по Диема?

# 58
Момичета,ще го повтарят ли по Диема?
За сега няма такава информация.

# 59

То и преди да е отишла в къщата на Енисето  е трябвало да получи малко възпитание.
Щом помни родителите си значи не е била много малка.
Да,а първите 7 са най_важни.
Пък и Енисето като гледам,не я малтретира кой знае колко.Вярно,ползва я за детегледа4ка,но пък тя прислужници няма така или ина4е.
Щото нали Ламията драматизира колко зле била живяла у 4и4о си,а то не е баш така.Вярно,набиха я,но кой ли нямаше да я набие?Поверят ви пуберитет,няма го цяла ве4ер,връща се и разбираш 4е се е въргаляло цялата нощ Бог знае с кого и кво правиш? hahaha

Общи условия

Активация на акаунт