МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 41: насладихме й се и ще я запомним

• 31 771
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Добро утро!Късметче,страхотна закуска!

densi ,радвам се да те видя!

За всички останали дами в любимата темичка  Hug Hug Hug!

# 31
Добро утро ,момичета!
Искам да почерпя понеже днес имам рожден ден!

Да ви е сладко !  Hug

# 32
добро утро, скъпи дами! това, че отдавна не съм писала тук, не значи, че съм ви забравила. чета и се забавлявам, но не се включвам, защото не съм гледала филма повторно. останах си с първа серия Embarassed срам!
към дамите от софия: днес отивам на форумната среща и ще се радвам да се запознаем с тези, които ще дойдат Peace

# 33
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
geradost , Честит рожден ден! 

# 34
Гериии,да си жива и здрава,много,много щастлива ,винаги обичана и желана!!! newsm59  bdbaloni

# 35
добро утро, скъпи дами! това, че отдавна не съм писала тук, не значи, че съм ви забравила. чета и се забавлявам, но не се включвам, защото не съм гледала филма повторно. останах си с първа серия Embarassed срам!
към дамите от софия: днес отивам на форумната среща и ще се радвам да се запознаем с тези, които ще дойдат Peace

Каква среща?Какви пет лева? newsm78

Аз пак не съм в час нещо. Embarassed

# 36
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=428586.0

# 37

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=428586.0

Сидче,благодаря!

Малко късно разбирам.Нищо мей би некст тайм!

# 38
  • СТАНДАРТНО.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   bouquet  bouquet  bouquet

поЖелавам*

# 39
   wavey
 geradost  nbirthday  party023 Пожелавам ти един прекрасен ден с вкус на шоколад, дъх на цветя и много,много  Gift Gift
  Отивам да гледам поредната сирия и после ще му дръпна един голяям коментар.

# 40
                                           Geradost 4естит рожден ден!

Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение,
 несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание- любов, защото това е достатъчно добра цел в   
                                                             живота!

# 41
Момичета,много ви благодаря   bouquet  Hug
Страшно ме радвате и разчувствате  Heart Eyes благодаря за пожеланията  Heart Eyes
Късметче,трогната съм мила  Hug
Радвам се,че мога да споделя днешния ден с вас,макар и само виртуално  Hug   love001 ви всички
Марица,благодаря ти  Heart Eyes

# 42
Какво ще кажете за една форумска срещичка между нас си?

# 43
geradost,за какво са приятелите,па макар и виртуални?  Hug
Късмет4е,трепа4 е Джем така. Party

# 44
герадост, и от мен честит рожден ден. много късмет, здраве и всичко най-хубаво
 nbirthday  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт