МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 41: насладихме й се и ще я запомним

• 32 160
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Stop само са ми интересни,да ги опозная и разбера повече за тях и ордена примерно,но до там .Благодаря иначе-приятел в нужда се познава  Hug
Може и да си променя мнението де... Wink

Той моя какъвто е муден,докато ти разкаже ще се изтъркалят едно десетина годинки.На него лимита му е по три думи на месец.

Един вид се уредих.Стискаме ли си ръцете? smile3508

# 601
не не знае, а и защо трябва да знае...

azzazzell - чеее аз съм наистина сериозна  Confused
Не исках да те засегна Hug Мисълта ми беше,че всички тук мечтаем за такъв мъж ,който да ни обича така,независимо дали вършим глупости,гледаме,като телета,раждаме деца от други мъже или му отказваме секс.

ето сега си го написала идеалнооооо, виж колко си права

Герииииииии, то нали знаеш че чашата като се напълни догоре и започва да прелива в един момент, та аз май отливам направо  ooooh! ловим теееееееее и аззззззззз  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 602
Синеочааааааааааа,я удари едно уиски и не му се впрегай!
Мооооооооомииииииичееееееее не ме карай да идвам към парка,да ти наливам комунизъм в главата. Hug Heart Eyes Hug

# 603
  Днес си изтеглих няколко епизода,от които смятам да си изрежа любимите моменти а после да се опитам да ги навържа.Това ме наведе на мисълта ,че ако се подберат точните сцени,подредят се и се монтират правилно можем да си направим страхотен игрален филм.Според зависи кой какви моменти е подбрал,как ги подредил и монтирал ще видим няколко различни филма по една и съща история, с едни и същи актьори,но все пак различни гледни точки.Ще си устройм фестивал.

# 604
То и мен ме болят крачетата Mr. Green
Като си свободен мини да ме понамачкаш Embarassed

Ся това дали е уклон към геронтофилията

# 605
  Днес си изтеглих няколко епизода,от които смятам да си изрежа любимите моменти а после да се опитам да ги навържа.Това ме наведе на мисълта ,че ако се подберат точните сцени,подредят се и се монтират правилно можем да си направим страхотен игрален филм.Според зависи кой какви моменти е подбрал,как ги подредил и монтирал ще видим няколко различни филма по една и съща история, с едни и същи актьори,но все пак различни гледни точки.Ще си устройм фестивал.

Голям си ентусиаст!Айде действай,тръпнем в очакване!
Аз между другото в главата съм си подредила определени сцени ма са малко депресив.Тоест на моя монтаж ще се реве

# 606
Синеочааааааааааа,я удари едно уиски и не му се впрегай!
Мооооооооомииииииичееееееее не ме карай да идвам към парка,да ти наливам комунизъм в главата. Hug Heart Eyes Hug

май май ще трябва  ooooh!

# 607
Идвам!!!!Сядаме на пейка с бутилчица.И пием,пеем ,пушим и плюеме мъжете.Ще донеса и емпезетката да слушаме песните от филма,дет се вика требва да се пореве малко.
Синеочаааа лоооовииимм теее! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 608
То и мен ме болят крачетата Mr. Green
Като си свободен мини да ме понамачкаш Embarassed

Ся това дали е уклон към геронтофилията

Дърта,дърта,ама се уредила пък ние Rolling Eyesочи пълни,ръце празни.

# 609

Дечко иска малко да пипне компа.Оставям ви за около час!

# 610
# 611
  • СТАНДАРТНО.
Идвам!!!!Сядаме на пейка с бутилчица.И пием,пеем ,пушим и плюеме мъжете.Ще донеса и емпезетката да слушаме песните от филма,дет се вика требва да се пореве малко.
Синеочаааа лоооовииимм теее! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Може ли да се присъединя и аз към компанията  Flutter.
Гледаме със сина Перла. И провеждаме следния разговор:
-Мамо, Мехмед защо прави така?
-Защото е мъж.
-И какво правят мъжете?
-Не разбират жените.
-Е как, аз съм мъж и те разбирам.
-Не е в смисъла, за който си мислиш.
След 15 минути.
-Сине, вдигни шезлонга на Дани на леглото.
-Какво? Ааа, да махна възглавницата.
И после той бил мъж и ме разбирал  Joy Joy Joy Joy
 Та така. И аз искам малко да плювна по мъжете. Ей го моя- вече трета година на прибежки по веднъж-дваж месечно, а аз сама с децата  Rolling Eyes

# 612
късметче и аз съм така,ама ми е екстра.Като си дойде ставам по-луда от Макбуля.
Еееех,кога ли Джеми ще огрее и нашата улица? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 613
да ви кажа предпочитам и аз да съм като вас да го нямаааааааа, ама той е тук и митрови нервитееееееееееееее

сори за спама  Confused

# 614
 Късметче, поне не си омръзвате.
 Момичета,лека нощ от мен и внимавайте какво Blush и кого Whistling сънувате,да не ви усетят благоверните!

Общи условия

Активация на акаунт