МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 41: насладихме й се и ще я запомним

• 32 166
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  Аз си мисля,че е чешит и не желае разни изтрещели женуря да го накацват във фейсбук.Смятам,че е така,защото всички очакват от него да е като Джемил (или друг екранен герой,в чието превъплащение са го харесали)и го гледат с влажен поглед или му задават тъпи въпроси-"Какво мислите за любовта?Какво ви привлича в една жена?"и т.н,макар,че аз много искам да знам какво намира за привлекателно в една жена.Като всеки мъж сигурно се ласкае,че толкова жени са му навити,но и куцо,кьораво и сакато да си мисли,че може да има шанс с него...

# 586
Просто пази личния си живот  Peace ,както повечето "звезди" с акъл.

# 587
Просто пази личния си живот  Peace ,както повечето "звезди" с акъл.
  Явно добре го охраняваме,ама само от пресата.
  Как е правилно да се изписва името му на Български?Аз по едно време нижех една върволица от "и" и "й",че като го прочетеш все едно цвили кон.

# 588
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
бланче,ти в Мала Азия аз -задачки закачки.Не ни оставят да се наслаждаваме на мелодията....друго беше лятото.

# 589
 Cry искам мъж като Джемииииииииил, моя ще го връщааааааааам.....оплаках ви се.  Tired Confused

# 590
Прави сте, така е, явно си пази личния живот. Но не мисля, че е "звезда" в Турция. Освен това намирам и друго обяснение - той е повече театрален актьор, а те са различни от кино-изявяващите се. Някак са по- в изкуството, не търсят точно известност на база собствена личност, а творчески успех.

azzazzell, май е Ийит Йозшенер. Попаднах на реклама на Мелодията на турски и там доста странно му произнасят името. Не е с О, а по-затворено - нещо средно между Ъ и У. Пак ще я чуя ,но като Ъзшенер. Но няма как да се напише на кирилица. Те турците имат много меко произношение. Ламия например казва - ДжемилЬ ПашазаадЬе

Лакунче, за Мелодията винаги намирам време. Може да е някоя и друга минутка, но всеки ден. Мъжо вече вдигна ръце от мен. Вече съм освидетелствана "болна", "маниачка" и "обсебена". Последната дума я чувам всяка вечер като се спречкаме за компа.

# 591
 Синеоч,всички това искаме!20 век беше на Рет Бътлър ,21ви е на Джемил.
 Мъжете ви знаят ли,че харесвате Джемил (Ийит),като мъж,какви задълбочени анализи му правите и какво мислят за това?

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 18:51 от azzazzell

# 592
не не знае, а и защо трябва да знае...

azzazzell - чеее аз съм наистина сериозна  Confused

# 593
Моя знае,нали съм го лепнала и на десктопа!
Като си беше в България за последно,погледна към монитора и започна да се смее Joy
Ма той си знае,че съм нередовна партия.Най-много се учуди обаче,като ме завари да се дера с пълно гърло на една от песните.
Обаче каза,че Джемката е много по-готин от Кеню.

Абе аре бе,мен дали ми е приятно из цялата  къща да ми се размотават рицарски одежди(мъжо е рицар-тамплиер)и разни гностически евангелия.Ще гледа Джемката на компа и ще си трае щото и без това е на дузпата от около три години. Mr. Green

# 594
не не знае, а и защо трябва да знае...

azzazzell - чеее аз съм наистина сериозна  Confused
Не исках да те засегна Hug Мисълта ми беше,че всички тук мечтаем за такъв мъж ,който да ни обича така,независимо дали вършим глупости,гледаме,като телета,раждаме деца от други мъже или му отказваме секс.

# 595
Като си беше в България за последно,погледна към монитора и започна да се смее Joy
Ма той си знае,че съм нередовна партия.Най-много се учуди обаче,като ме завари да се дера с пълно гърло на една от песните.

Абе аре бе,мен дали ми е приятно из цялата  къща да ми се размотават рицарски одежди(мъжо е рицар-тамплиер)и разни гностически евангелия.Ще гледа Джемката на компа и ще си трае щото и без това е на дузпата от около три години. Mr. Green
  Joy Joy Joy
  Аз много внимавам нашите да не научат,че нали съм си стара мома (30 скоро 31г)и ако разберат,че съм се заплеснала по екранен герой съвсем ще изгубят надежда.Ще решат,че единствения начин е да ме упоят и да ме продадат,за по-сигурно да ме подарят ,а за най-сигурно -да платят на някой да ме вземе.Понеже никога не съм са заседявала така пред комп. майка ми си мисли,че си чатя с някой и като знае що народ се изпожени в нета си представям какво и се върти в главата hahaha

# 596
Cry искам мъж като Джемииииииииил, моя ще го връщааааааааам.....оплаках ви се.  Tired Confused
Пазиш ли гаранционната книжка?  Thinking иначе трудно става  Wink я се засмей ловим тее  Heart Eyes

Бланка,аз затова съм сложила "звезда"в кавички  Peace

Лакуна,ако знаеш как си падам по рицариииии  Crazy

# 597

Joy Joy Joy
  Аз много внимавам нашите да не научат,че нали съм си стара мома (30 скоро 31г)и ако разберат,че съм се заплеснала по екранен герой съвсем ще изгубят надежда.Ще решат,че единствения начин е да ме упоят и да ме продадат,за по-сигурно да ме подарят ,а за най-сигурно -да платят на някой да ме вземе.Понеже никога не съм са заседявала така пред комп. майка ми си мисли,че си чатя с някой и като знае що народ се изпожени в нета си представям какво и се върти в главата hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy
хахахаха,чака зет жената!
И ква стара мома си,та ти си агънце още.Те кво искат да си дадеш живота млада и зелена на некой "рицар" кат моя

# 598
Cry искам мъж като Джемииииииииил, моя ще го връщааааааааам.....оплаках ви се.  Tired Confused
Пазиш ли гаранционната книжка?  Thinking иначе трудно става  Wink я се засмей ловим тее  Heart Eyes

Бланка,аз затова съм сложила "звезда"в кавички  Peace

Лакуна,ако знаеш как си падам по рицариииии  Crazy

Взимай го!Но да знаеш,че рекламации не приемам!

# 599
 Stop само са ми интересни,да ги опозная и разбера повече за тях и ордена примерно,но до там .Благодаря иначе-приятел в нужда се познава  Hug
Може и да си променя мнението де... Wink

Общи условия

Активация на акаунт