МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 41: насладихме й се и ще я запомним

• 32 205
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
syd_13, аз не съм "напред" в сериите, а всъщност съм "назад", защото гледам филма отзад напред - от 75-та надолу и стигнах до 60-та.
Като каза,че си гледала серията си помислих,че просто токо си решила и си гледала 60 серия. Много интересен начин на гледане!
Аз казвам за себе си,че трябва да стигна до там  за да си създам  окончателно мнение.

# 526
Да, да, разбрах те  Simple Smile
Впрочем, развитието на Нимет е възможно най-нелогичното и немотивирано нещо в целия филм. Гледам и не виждам нито една логична причинно-следствена връзка в събитията, които я касаят. Общо взето, като вземеш която и да е нейна постъпка, не можеш да се върнеш назад и да откриеш какво я е провокирало, да разбереш откъде идва дадената реакция. Тези дни гледах и серията с аборта й и не ми излиза този извод от ума.
Момичета, аз ще ви изоставям. Може би за тази вечер, а може пак да се включа по-късно. За всеки случай - лека нощ и до скоро.  Hug

# 527
  Чао b l a n c a.Нещо не съм съгласна за Нимет или по- скоро не мога да те разбера,затова се надявам скоро пак да се засечем и да я разнищим!

Джемил пред гроба на Лейла"Аз бях половин човек!Прегърнах те за да ме допълниш!"Тези сценаристи направо ме убиват.

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 19:10 от azzazzell

# 528
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 lalalala
Аз също смятам,че Джеми се влюбва в Ламето в 17-ти епизод.Сега го забелязах на второто гледане.Азазелка много точно е описала моментите в които се загатва за тези му чуства.Нимет не ми се коментира,защото от началото до края тя за мен си остана абсолютна пръчка.И като доказателство ви припомням как в последния епизод стоеше с бинокъл на терасата в хотела,докато младоженеца я чака в леглото.После Умут и прави закачлива забележка и т.н.Мисля,че ако бяхме видели още серии,старата Нимет щеше да лъсне отново.

Иначе плановете ми да довърша първи сезон до тази вечер се разбиха на пух и прах  Weary

# 529
http://www.youtube.com/watch?v=lnRmwhaoDU8&feature=channel поздравявам ви с това парче

щерката установи че Пол Ван Дайк прилича много на Джем

# 530
http://www.youtube.com/watch?v=lnRmwhaoDU8&feature=channel поздравявам ви с това парче

щерката установи че Пол Ван Дайк прилича много на Джем

Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 531
оприличихте ли го, а?

аз викам Ния тоя на кой ти прилича и тя вика ами на Джемил  Laughing

# 532
оприличихте ли го, а?

Мен не ми прилича.

# 533
оприличихте ли го, а?

Мен не ми прилича.

еееее ква си  Crossing Arms

# 534
оприличихте ли го, а?

аз викам Ния тоя на кой ти прилича и тя вика ами на Джемил  Laughing
Мен не ми прилича.

еееее ква си  Crossing Arms
Eее, да те лъжа ли искаш.Казвам каквото мисля.
 Джемил е уникален,няма друг като него.  Laughing

# 535
Синеочеееее! Hug
Аз мисля,че най-вероятно Ийт прилича на майка си или на тейко си Mr. Green Laughing

# 536
# 537
  Като Джеми втори няма Naughty
  Такива мъже,като Ийт са ми голяма слабост.Не са красавци,но пък веднъж забележа ли ги- отиде се не видя.Ийт е чаровник,който печели много с маниера си на поведение т.е. самото движение,стойка ,положение на главата,начина,по който поглежда,жестовете...Сигурно ви се струвам смешна с този излишен коментар,но си дадох сметка , че ако ми бяха покзали снимки на Бурак и Ийт без да съм гледала сериала ,щях да съм ей така  Shockedза Бурак.Пусни ги обаче в движение и двамата и Ийт направо ме #Crazy

# 538
 Като Джеми втори няма Naughty
  Такива мъже,като Ийт са ми голяма слабост.Не са красавци,но пък веднъж забележа ли ги- отиде се не видя.Ийт е чаровник,който печели много с маниера си на поведение т.е. самото движение,стойка ,положение на главата,начина,по който поглежда,жестовете...Сигурно ви се струвам смешна с този излишен коментар,но си дадох сметка , че ако ми бяха покзали снимки на Бурак и Ийт без да съм гледала сериала ,щях да съм ей така  Shockedза Бурак.Пусни ги обаче в движение и двамата и Ийт направо ме #Crazy
newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 539
Самата истина!

Момичета аз изчезвам!
Утре ще ставам много рано и смятам да си лягам след малко.

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 19:57 от lacunababe

Общи условия

Активация на акаунт