МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 41: насладихме й се и ще я запомним

• 32 094
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Казвайте сега кой ще пише на Нико Тупарев да покани ергенчето в гадното си танцувално шоу.Ми така де,малко ли сме феновете на Мелодията та да не ни се чуват исканията.Тия от Перла се уредиха,после и Мехмед щял да дойде,а ние по цял ден се ровим за снимки в нета newsm45

# 676
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Все попадам на мами, в чиито подписи има починали техни дечица  Weary. Много ме разстройва това.
Това е ужасно,аз не съм срещала. smile3518 smile3518

# 677
късметче,къде ги намираш тия тъжни неща?

Кажи какво можеш да папкаш да те черпя па белкем вдигнем ендорфина

# 678
  • СТАНДАРТНО.
lacunababe омазах клавиатурата с лиги  Mr. Green Туй шоколада ми е зЪбраненУ Ф моментЪ  Rolling Eyes

Леле пак забравих,че кърмиш Embarassed
Запазвам ти половината,като ти свърши майчиния дълг ми се обади да се омажем в шоколод
Дадено!  Party
късметче,къде ги намираш тия тъжни неща?

Кажи какво можеш да папкаш да те черпя па белкем вдигнем ендорфина
Ами къде, тук, във форума. Ама аз съм си виновна, че освен мнението, прочитам  и всичко останало - име, местоживеене, подпис....

# 679
  • СТАНДАРТНО.
Какъв им е мейла на Нова тв?

# 680
Скицооооооо,цункай баткото и бебе-Дани и престани да четеш всичко Hug

syd_13, късметчето, Хексе, buba_bs (+ 1 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Хексе Praynig,кажи сега тази мома много ли беше сигурна?

# 681
Какъв им е мейла на Нова тв?

Ми трябва да чекнем сайта,мей би го има там

# 682
  • Варна

Абсолютно, сестра ми няма да си направи шега с мен. Освен нейната приятелка да е получила грешно инфо, защото тя си е варненка, не живее в Турция, но има роднини там.
Най-вече ме гложди съмнението, че ако е истина бихме го разбрали първи, каквито сме копои. Laughing

# 683
Ох,дано да си права. Hug Hug Hug

Досаждай за още инфо Joy Joy Joy

# 684

Абсолютно, сестра ми няма да си направи шега с мен. Освен нейната приятелка да е получила грешно инфо, защото тя си е варненка, не живее в Турция, но има роднини там.
Най-вече ме гложди съмнението, че ако е истина бихме го разбрали първи, каквито сме копои. Laughing
Мен малко не ми се вярва тази работа да е истина,но ще видим.

# 685
  • СТАНДАРТНО.
kalendar@ntv.bg - вашата връзка с истинското лице на новините, представени от репортерите на Нова телевизия и г-жа Красимира Кръстева, директор "Новини и актуални предавания".

sport@ntv.bg - за света на спорта и големите предизвикателства, споделени с нашите спортни репортери и г-н Веселин Василев, ръководител на редакция "Спорт".

programa@ntv.bg - за вашите препоръки и желания към програмата на Нова ТВ, пишете на нашия програмен отдел.

film-program@ntv.bg - за препоръки и оценки към филмовата ни програма, пишете на този адрес.

reklama@ntv.bg - за да отправите вашите въпроси към нашия търговски отдел.

finance@ntv.bg - за вашите въпроси към отдел "Финанси"

pr@ntv.bg - за връзка с прес офиса на Нова ТВ можете да пишете на този имейл адрес.

office@ntv.bg - административните си въпроси отправяйте към г-жа Лиляна Лечева.  

Ха кажете къде са пишем  newsm78

# 686
  • Варна
programa@ntv.bg - за вашите препоръки и желания към програмата на Нова ТВ, пишете на нашия програмен отдел. Peace

# 687

Joy Joy JoyДано нищо не видим,ако питаш мен!
само си представи при потвърждение ква драма ще настане. smile3511 smile3515 smile3514

# 688

Joy Joy JoyДано нищо не видим,ако питаш мен!
само си представи при потвърждение ква драма ще настане. smile3511 smile3515 smile3514
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ооооо,представям си!

# 689
Пускай на всички да видят,че работата не търрпи отлагане.Ако трябва и подписка ще приложим,или извадки от темата Joy Joy Joy

Ще ги шашнем #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт