Коледни подаръци за деца

• 61 842
  • 582
  •   1
Отговори
# 405
здравейте! искам да попитам някой има ли вече Лунен пясък и какво ви е мнението за него? Наистина ли не изсъхва?

# 406
  • Разград
И аз да се включа в темата! Ако може!   Heart Eyes
Дъщеричката ми е на 1.6 годинка и сме и приготвили доста изненади!
Засега има дървена шейничка, рингове, бебешки лаптоп - музикален, който и подарихме и много се забавлява с него!
Също така ще получи музикално килимче с животни и мелодийки, музикален микрофон, конструктор и хубави дрешки!
Последното, което ще поръчаме е музикална масичка!
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=3292
Само да уточня, че тази масичка я има и в Хиполенд, където е 60лв, но е абсолютно същата, а в други сайтове е по 65лв!
Кукли си има и количка, има си и слонче люлка на Pilsan! Има и жирафчето на Фишер Прайс! Затова се спряхме на тези неща,  а от огледа ми на книжките на ФП не останах аз лично очарована и мисля че изобщо няма да са и интересни! Може би ако беше по-малка да, но сега дори не ги погледна!

# 407
Извинете ме, сега видях темата за пясъка.Но все пак дайте идеи за подарък на 5 год. момчета

# 408
maia_a, в едно от деските клубчета, които посещаваме имат масата от вега тойс. доста паянтова ми се вижда, като ходиме последния път единият й крак се счупи и малкият падайки се одра по лицето. митко си играе основно с животните, пияното и воланът не го впечатляват. миналата година се чудих дали да не му купим по- скъпата и се радвам, че размислихме. тази в хиполенд е на друга фирма и вероятно разликата не е само в цвета и цената.
кажи нещо повече за микрофона, моля

# 409
Извинете ме, сега видях темата за пясъка.Но все пак дайте идеи за подарък на 5 год. момчета

точно нея търсех да ти пусна линк

# 410
  • Разград
Микрофонът е ефтин и има просто няколко мелодийки!  Peace
А за масичката ме накара да се замисля, но това мислих да и е най-скъпият подарък!
А не мога да си позволя играчка от 100 лева така или иначе, но пък моята дъщеричка всичко си пази и незнам! Нямаме нищо счупено, скъсано или лекясано!  Heart Eyes

# 411
  • София
А не мога да си позволя играчка от 100 лева така или иначе, но пък моята дъщеричка всичко си пази и незнам! Нямаме нищо счупено, скъсано или лекясано!  Heart Eyes
Аз доста често мисля над въпроса дали по-добре една скъпа и качествена играчка, отколкото няколко евтини  Peace Защото така или иначе с повод и без повод й купувам не особено скъпи играчки, та поне за празниците искам да й вземам нещо "по-така"  Grinning
Колкото до лунния пясък - мен лично много ме впечатли, гледайки рекламата, но моята дъщеричка е много малка за него.

# 412
  • На дивана, под юргана
Лунният пясък вече пък изобщо не ми се струва добра идея. Взехме още през лятото...
Не можеш да опазиш детето да не го разпилява наоколо докато играе, при игра се смесват различните цветове и след това не могат да се разделят...
Изобщо - пълно тържество на маркетинга над разума...

# 413
  • София
tigar-migar, то това се подразбира и преди да си го купил и дал на детето  Wink
Но пък предполагам, че е забавно, което за мен е по-важно!

# 414
Аз доста често мисля над въпроса дали по-добре една скъпа и качествена играчка, отколкото няколко евтини  Peace Защото така или иначе с повод и без повод й купувам не особено скъпи играчки, та поне за празниците искам да й вземам нещо "по-така"  Grinning
Колкото до лунния пясък - мен лично много ме впечатли, гледайки рекламата, но моята дъщеричка е много малка за него.

И аз съм на това мнение  Peace

# 415
  • На дивана, под юргана
tonkabonka - моят си е играл 4-5 пъти досега с този пясък за половин година... то си зависи от детето де, но според мен цялата работа е за изстисване на родителите повече, отколкото за кефа на децата.
Изобщо това с рекламите за деца по ТВ напоследък стана повече от нахално... внасят няколко ТИР-а, пускат реклама по детския канал, разпродават ги за нула време, а следващите зомбирани деца чакат пратката в следващия месец, щото тази вече е разпродадена. Силно търговски е ефекта повече, а не толкова занимателен за децата, но това си е лично мое мнение, с което не ангажирам никого.
Мен лично започват да ме дразнят доста вече рекламите по детските канали, а май бяха забранени...

# 416
  • София
tigar-migar, рекламите по детските канали самата мен ме зомбират, пък какво остава за дечицата  Peace Каквото и да си говорим става дума за пари разбира се!
Съжалявам, че пооспамих темата  Blush

# 417
Здравейте! Ако може да ми кажете самолет или въртолет за две годишно и нещо три! Вече се чуда каквода му подарявам, само самолет няма, а обича.

# 418
# 419
  • На дивана, под юргана
Здравейте! Ако може да ми кажете самолет или въртолет за две годишно и нещо три! Вече се чуда каквода му подарявам, само самолет няма, а обича.

Колело?
http://www.misto-bg.com/puky/lr1.htm

Общи условия

Активация на акаунт