Коледни подаръци за деца

• 61 841
  • 582
  •   1
Отговори
# 390
  • sofia
а и са безумно здрави Simple Smile
Абсолютно!

# 391
В Комсед имаше немалък избор на плеймобил и лего.  А на Плеймобил имаше и намаления на някой неща  Peace

# 392
  • София
Angel_Dust , мерси. Всъщност, аз леговците ги бях видяла, но си представях голяма дървена или пластмасова площадка с къщи, оградки и .. ... гумени животинчета. Т.е. идеята ми беше, да не е конструктор. Но като разгледах пак линковете, които си ми пратила, май все пак ще взема едно лего.
grubby, и на теб благодаря, фермата е много хубава, но исках с повече животни. Сетих се, че в Хиполенда имаше един кът с дървени играчки, още днес ще го разгледам - може да направя някаква комбинация.

# 393
supi4ka, погледни в темата " магазини за дървени играчки". там тъкмо си говорят за ферми, не помня обае за кой магазин ктина или пъзел. в пумпелина също може да имат.

# 394
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.lc.lc01.24.02/1728263  Момичета може ли да ми обясните какво е това и как се играе? newsm78  bouquet  bouquet

# 395
  • I want it all and I want it now.
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.lc.lc01.24.02/1728263  Момичета може ли да ми обясните какво е това и как се играе? newsm78  bouquet  bouquet
"Огледало, покажи ми моя принц" Има и 4 карти и диадема .  Може да се ползва и като обикновено огледало. Повече за съжаление не мога да ти преведа. Предполагам че картите се пъхат в огледалото и от там се появява образ на принц.

# 396
От клипчето може да ти стане ясно горе-долу
Клипче

# 397
izгледоах го но не мога да разбера правилата  ooooh! ooooh!

# 398
Момичета, много ми е криво-от една седмица издирвам това прословуто куче Боби със свирките и никъде немога да го открия-звънях по тел. и няма и няма.....имам молба, ако някоя от вас го види би ли го закупила-ще си платя всчко+разхите....малката само за това куче приказва .....какво да правя, незнам вече....

# 399
  • София
valia77, кучето би трябвало да го има в Хиполенд  Peace Поне е дадено в празничния им каталог.
А, сега видях, че си от Стара Загора.
Аз ще ходя до магазина, но някъде след 15-ти, когато получаваме заплатите  Crazy Нямам нищо против да го взема това кученце, освен ако някоя друга съфорумка има ходене по-рано от моето и ти предложи!
(Да знаеш, че можеш да разчиташ на мен, ако не ти е късна датата  Hug)

# 400
tonkabonka, много си мила, но го няма в празничния каталог и изобщо във веригата Хиполенд-чак февруари ощакват доставка-звъняла съм наред....

# 401
  • София
valia77, жалко  Sad
Просто видях, че на сайта на Хипо-то го има това кученце.
Има и много други интерактивни играчки, но си споням като бях малка, че едно дете като си хареса нещо определено - няма мърдане  Crazy Пожелавам ти успех да го намериш и да зарадваш детенцето  Peace

# 402
valia77, има три теми от родители, които издирват куче боби. в една от трите не помня коя, пише че една мама от младост (софия) го е виждала на скоро. пишеше и за някъде в полвдив и монтана. успех

# 403

Искам да попитам, къде мога да намера детска люлка, която да е с метална кострукция да става за двор, но и да може да се внася  в стаята. Искам да направя подарък за едно бебе. Но немога да намера нито в jumbo нито в комсед.
Ако някой занае къде да търся, моля да ми пише. Grinning

# 404
Chipolino и други марки имат такава
около 70 лв е, зависи коя марка, на Juniors е малко по скъпа.
Другия варянт са тези малките на Фишер Прайс (преносимите)

Общи условия

Активация на акаунт