АПРИЛски мами се суетят – какви дрехи да облекат!!! - 7

• 27 520
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
danisport, Добре дошла, много се зарадвах и учудих като те видях тук  Mr. Green Аз дори не знаех, че си предприела такива кардинални промени в живота си  Embarassed Сигурна съм, че е за добро и занапред ще си най-щастливата многодетна мама  Hug Praynig Hug
Лека и безпроблемна бременност ти желая и прекрасно бебче!!!!!!!

Ето снимките от нашия РД, на който му се гледа  Mr. Green
http://megana.snimka.bg/children/rojden-den-4-godinki.426765.15124840

Целувки от нас!!!!!  Hug

# 106
iveeta с много любов да е изпълнен домът ви!
qnikzp честита ти среща с бебо!
danisport изисква се доста смелост за... всичко! Аз мисля, че понякога е по-добре да не си с един човек "заради децата". В един момент децата порастват и научаваш, че и те не са били щастливи и са предпочитали разделени родители пред нещастни родители. Само ти си знаеш какво си преживяла, но важното е, че е зад теб! Пожелавам ти здраво бебе и любяща половинка.

Момичета, днес се чувствам много наедряла. Странно е как има дни, в които съм наред и други, в които се чувствам все едно съм в 8 месец...
Повръщането понамаля и започнах да качвам. Живи и здрави!
desi_georgieva все така да си с ухилена физиономия занапред  Laughing
megan@ много ти е красива синеоката госпожица Simple Smile

# 107
iveеeta, margy, бъдете безкрайно щастливи още дъъълги години!
danisport, сигурна съм, че си постъпила по най-добрия начин за теб и децата ти! Радвам се, че вече си намерила мъж, когото да дариш с прекрасно бебче! Добре дошла при нас! Hug
Честито на всички момичета, които днес видяха своите сладки мърдащи човечета!
Аз вече със сигурност мога да кажа, че усещам бебчо - предвижва се с плавни движения, а вечер като си легна се очертава малко над пъпа ми. Не виждам какво дурго може да е, защото изчезва след време, явно се премества!
Момичета, днес се чувствам много наедряла. Странно е как има дни, в които съм наред и други, в които се чувствам все едно съм в 8 месец...
Повръщането понамаля и започнах да качвам. Живи и здрави!
И аз днес съм така. В събота ми беше доста зле и бях свалила пак 1 кг, но днес се чувствам все едно съм качила 3!
Спокойна нощ на всички! Hug

# 108
megan@, голяма е сладурка принцесата ти.
Милички, доки ме прати в някакъв МЦ с/у 28-ма поликлиника в Дружба 1, та тъй като се мъча да обясня на мъжа си кой е, а той не ме разбира, моля някоя от вас да ми каже ако знае къде се намира точно (може аз да не съм разбрала) и как се казва.

# 109
megan@, голяма е сладурка принцесата ти.
Милички, доки ме прати в някакъв МЦ с/у 28-ма поликлиника в Дружба 1, та тъй като се мъча да обясня на мъжа си кой е, а той не ме разбира, моля някоя от вас да ми каже ако знае къде се намира точно (може аз да не съм разбрала) и как се казва.
qnikzp, за какво те е пратил там? Мен ме прати в Младост 1 - поликлиника младост за изследванията по здравна каса. Да не би да не сте се разбрали нещо?
Мегана, голяма сладуранка е дъщеря ти. Да ви е жива и здрава и мноого усмихната!

# 110
Изчетох ви ....

Сега да ви разкажа по-подробно  Laughing

Днес цял ден скитам из София и за сетен път се убеждавам ,че няма другаде такава лудница.
Като за начало отидох да видя една приятелка в Тина Киркова,която миналата седмица роди момиченце ,да и е живо и здраво!
Направо се разтопих от умиление   Heart Eyes Crazy Точно "раздаваха" бебетата,та видях около 15 вързопчета наведнъж.Слях се със стъклото на вратата   Laughing

Втора спирка Майчин дом,тук да не забравя да похваля  сестра ми че цял ден шофира геройски   bouquet,110 км. засекохме ги.
Докато вляза в кабинета,какви ли мисли не ми минаха през главата.И аз от лошите  новини във форума се бях наплашила и чаках със свито сърце.Така  до момента на първите думи на доктора-"Ей,колко е пораснало"  и аз вече  Crazy Grinning   .Сърчицето се чуваше идеално,всичко е нормално и  в началото на ноември пак на преглед.

До магазин Миа не успях да отида,но си купих един черен панталон с ластик за бременни-52 лв и една блуза тип туника от обикновен магазин за 25 лв.

Утре ще ги снимам за протокола  Laughing.Ще снимам и коремче,все си повтарях нека първо мине прегледа...

tabu ,благодаря ти мила  Hug
Аз също пожелавам занапред само ухилени физиономий за всички ни! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
milli_vanilli,чувството наистина е прекрасно...
megan@ ,страхотно парти ,още веднъж да ти е жива и здрава щерката,одрала е кожата на баща си  yes
danisport ,добре дошла Hug Аз  те разбирам идеално.Разделих  се с първият ми  мъж, когато големият ми син беше на 2 годинки.Понякога когато нещата не вървят,просто не вървят-и с едно и с три и с пет деца.По-важно за тях е да виждат че мама е щастлива,тогава и те са щастливи. Peace

Лека нощ и сладки сънища!

# 111
и аз дасе запиша

# 112
megan@, много хубаво парти сте спретнали! Браво! Simple Smile
desi_georgieva, радвам се за срещата ти с малкото момИченце  Wink (пожелавам ти го)!
tabu, и аз имам такива дни, в които се чувствам дебела, а даже не съм качила кг. все още...
marini, завиждам ти, че усещаш бебето! Аз това чакам от няколко дена, но още не съм усетила онова 'трепкане на пеперуда'. Иначе нещо се мърда в корема ми, но е по-вероятно да са червата ми.... Embarassed
anni2002, и аз мисля да си купя туники от нормален магазин (даже вчера си харесах една), дънки имам едни от преди и може би ще си взема една пола и с това ще карам. Аз по принцип съм склонна да давам малко повече пари за дрехи, но 170 лв.  ми се струва прекалено дори за "небременни" дънки, които все пак можеш да носиш по-дълго от "бременните".Разбрах, че в мола на Стамболийски, в Benneton имало щанд за бременни, но сигурно и там ще е скъпичко.
 Hug на всички!

# 113
Здравейте мили момичета .Оттдавна не съм писала и чак сега успях да се вредя.Много благодаря за съветите ви.За дрехите: За мами който не могат да си позволят да дават по 100лв и нагоре има вариант но е спортен - долнище тип панталон с широк ластик на тумбачето,страшно са удобни не се впиват и стават идеално за всеки ден даже и за офис.Аз работя в такъв и мога да гарантирам че удобството е на 100%/а нали сега то е най-важно.
Целувам ви Grinning

# 114
  • Düsseldorf
Доро утро, момичета!  Hug

marini: Да не се правя на супер спец, но се смята, че матката е на 10 см. под пъпа и там някъде трябва да са първите усещания на бебо.. Според повечето доктори към 16-17 седмица... Толкова нагоре спред мен е чак като доста порастне.... и му отеснее. Спомените ми от първата бременност са, че настина в един момент всичко ти се качва нагоре, понеже долу трябва да има място за  бебето, и аз имах ядове и болки в бъбреците по този повод.
Но както и да е, всички усещание директно или не са причинени от бебетата... Wink
Аз усещам разни придървания, пристягания като контракции и какво ли не от самото начало, дори когато беше още точица. Със докторката се смяхме заедно като й казах, че рита. Но на шега де, ясно  ми беше, че са газове вероятно...
Апропо, чета за гадене, повръщане, пръцкане, а някой да има като мен, която се оригва по цял ден? Thinking
Чувствам се като идиот, понеже много хора още не знаят за бременността ми и сигурно ме мислят за голяма простачка....Wink
А и си е доста неприятно...

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 09:29 от alex_shu

# 115
danisport аз сигурно също, ако имах смелост в подобна ситуация , бих постъпила така и ... при невъзможна ситуация в къщи бих казала - всеки трябва да може да се пребори ... Това , което ти казах е, че децата никога не успяват да разберат как са виждали как 2 ма души, които обичат и които са им единственото на света  се обичат, как обичат тях  и изведнъж се започват някакви ужасни истории ... Аз имам книжки, които са ми подарявани от родителите ми , когато съм била мъничка - за 3,4 ,5 годишния ми рожден ден с надписи на кориците - от мама и тати с обич . Хубави книги, не мога да ги изхвърля , чета ги на детето си и не мога да не видя написаното на първата страница ... Кой може да ми обясни логично какво се е случило и защо ?
Но теб разбирам , както казах и шапка ти свалям, защото знам колко сила се изисква за таквоа решение и за да минеш през цялата история . Добре позната история - майката с децата естествено без жилище - семейното било на мъжа, следва ниска издръжка, защото любящия татко люби своето его повече и няма да му се пъне някаква жена пък той да плаща и какво ли не . На теб желая успех  Hug

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 10:15 от Severina_

# 116
Добро утро и от мен !
И аз да се запиша за днешният прекрасен ден  sohappy tongue Тази сутрин вече си видях тумбачето и ми стана много мило  pregnant
alex shu не се притеснявай ти поне се оригваш ,а аз пръцкам по цял ден и нощ дори  Whistling Ама те хубавите хора лошо не държат в себе си нали знаете  hahaha Joy Аз купих латекса за стаята вече и другата седмица почвам с мацането  clean clean По междодругото вече измислих и как да спестя парички от креватчето и гардеробчето  newsm78  Е това е от мен засега .Хубав ден мамчета  Kissing Heart

# 117
Здравейте мамчета! 55
Имам един въпрос!От около седмица усещам нещо като вибрации долу в матката!не са постоянни,обикновено са вечер!Някоя от вас има ли такива?не знам нормално ли е? newsm78

P.S. Може ли една паролка и за мен, за да разгледам снимчиците? Flutter

# 118
Аз на много места прочетох че и подпръцкването и оригването са нормални по време на бременност. Даже на някои места са посочени като първи симптоми на бременност. Така че няма страшно. Мен днес корема пак ме придърпва ту ниско долу, ту около пъпа. И ...имам едно такова усещане сякаш имам мускулна треска но в областта под гърдите ,т.е.  в горгата част на корема-към ребрата.....дали е нормално?

Поздрави, целувки и хубав ден на всички!!! newsm51

# 119
milli_vanilli поздравления  Hug Чак мен ме зареди със щастие  Hug Ама пола ви го казаха или ти просто си усещаш,че ще е момче  Rolling Eyes

Така го усещам просто. Мъжа ми - и той така. И като говорим по въпроса - си говорим за НЕГО като отделен човек и толкова сигурни, само...  Crazy

От днес, само да ви кажа, гърдите отново започнаха да ме болят със страшна сила. Даже повече от преди... А тамън се кефех, че е престанало! Ама направо ей сега седя на стола и не мърдам и болии ooooh! Ама ще го търпиме сега... То какво ли не още има да изтърпиме.  (от време на време се чудя, дали майките на минимум вече по едно дете, не им е до гуша от 'мрънканици' на такива като мене, дето им е за пръв път и всичко ново като чувства, болка и тн ги впечатляват много  Whistling ? Ама пък - ще ни търпят пък сега.. Mr. Green    bouquet  )

Хубав ден на всички за сега.

Общи условия

Активация на акаунт