КГБ=Клуб на готините баби - 86

• 34 722
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Спретнах едно яйчено кремче и ориз с маслини а надвечер ще изпържа шаран.
ТАНИТКА пак сътвори шедьовър  Mr. Green Joy Joy smile3501 smile3501

ДЕЛТА как сескро да го пусна като е хремав и чат пат покашля ,то и кал до уши да има пак ще се умърда вътре  Joy Joy Joy Joy Joy JoyЛошото е ,че като ме прегърне да ме целува ще ме направи и мен на малак  Mr. Green Mr. Green щото като ходи ,ходи и се спре прегърне ме и направи муцунка да ме целува от благодарност че прави щуротийки по пътищата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
прави ей точно такава муцунка

# 676
Момичета да кажа и аз моето мнение, за срещата.
На 24 ще пътувам за Царево до голямата дъщеря, за 2 дни и се връщам в гр. Баня на почивка за 10 дни На 31 и 1 сигурно ще съм на свадба. Така че остават 6 и 7 или 14 и 15 ноември нямам претенции, коя от двете, след това започвам работа и незнам дали ще бъда свободна, мойте смени са много сбъркани, а и сменяването ми става трудно. Ще бъда щастлива ако е една от тези съботи и недели. Тайничко се нядявам да гласувате за тях.  newsm10
Танита чудесно стихотворение.  Peace
Зиче, толкова се смях с пакостите на Медун, че си представих моя внук като по малък, не можехме да опазим магазините от него, огън момче.  smile3503
Мастерче, чудесен обяд.  Peace Светле  cheers beer
Наздраве момичета

# 677
  • Кубрат/ Пишурка

Зиче,този твой Медунчо какъв ли мъж ще стане Joy ако си остане такъв беладжия.... Joy Joy Joy Крисито от време на време прави така,но Анжелка е такава чистницааааа сигурно ще пропищи махалата, ако стъпи в локва!

Танче,ти началото на следващата поема ли започна? Нали усещаш на къде бия?! hahaha

# 678
  • Пловдив
Момичета намерих страхотен хотел и е на наши познати добре че моя мъж ми каза да проверя Blush Blush.... нали си ми е умничък  Hug Hug Hug
 и паричките за спането са супер ....има и ресторант вътре ще разуча как стоят нещата ..Обстановката е супер давайте си мнението. Peace

http://www.journey.bg/offers/offer.php?offer=5408

http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=2446

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 17:52 от ЗИЧЕ

# 679
На мен ми харесва.....Какви са цените?

# 680
  • Кубрат/ Пишурка

И на мен ми хареса. Мастерче,цените са малко по-надолу: за стандартна двойна стая - 44лв., тоест по 22 на човек. Поне аз така го разбрах.
Зиче,само не разбрах дали има "жива свирка" !

# 681
Привет момичета,
Да не сте ме забравили? newsm78
Ние с първи клас влязохме "в релси "и вече се диша по спокойно.
Спряхме да хапваме в час,да си говорим по телефоните,да пием водичка,не ходим след госпожата и малко по малко видяха че "нема лабаво"
Сега вече ни морят трудните букви.
Първо да кажа
Aishе,
Много,много съжалявам за Криси.Няколко пъти влизах за малко, но онемях,от тази трегедия,не знаех какво да кажа,пък си и поплаках.Мир и спокойствие да намери там,където е сега.
За срещата ще кажа последна почти,понеже кандидаствам по един проект към министерството и ако ме одобрят ще ходя на обучение,което означава че ще ходя на гости на варненки Grinning
Пък и ноември има една малка ваканция за първолаците и аз ще бъда на работа,но няма да имам часове.
Да честитя и всички рождени дни на всички нас и близките с които живеем.

# 682
  • тук и там
Здравейте!
Вече цял час не съм на себе си.Сълзите не спират от очите ми.Сили нямам.
Синът на моя приятелка днес катострофирал близо до Габрово и починал.Само малко по вече от година тя погреба мъжа си.Сега и детето си.Приятелката ми е на курс на обучение на дирекгорите в Габрово.
Чакам да се обадят,че са я докарали от Габрово и тръгвам за тях.Нощес ще съм там.
Голяма трагедия.

# 683
  • София
Ужасно, наистина трагедия.
Поклон пред тленните останки на момчето.
Ти си тази, която трябва да подкрепиш майката. Няма да ти е лека задачата, затова ти пожелавам - успех !

# 684
  • Пловдив
ЕЕЕЕЕ МИМКА  ooooh! ooooh! ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ УЖАС ....
Добре си решила да си до нея в този труден момент.
Бог да го прости момчето и кураж на майката. Praynig Praynig

# 685
  • Пловдив
Момичета говорих с шефа на парк хотел Империал и се оказа ,че нощувките са 77лв. той каза че заради мен ще ми намали на 68 лв. на двойна стая.  Демек по 34лв на човек.
Но за ресторанта  не е сигурно защото там много сватби правят ,и ще трябва да ходим в оня ресторант с живата музика а той е на две спирки от него.
Тъй че предлагам да остане първия хотел SPS със 31лв  за легло, той е на 100м от ресторанта с "живата свирка"  Mr. Green

# 686
Сега,като прочетох и ме побиха тръпки пък и новините чух и ми призля.Няма ли да спрат тези трагедии по пътищата.
Мими,
Ти си й подпората сега,на тебе разчита.
Мир на праха му и да даде Господ сили на тази жена да понесе тази огромна мъка на плещите си.

# 687
  • Кубрат/ Пишурка
 Миме,това за Анатоли ли е? Не може да бъде!Не мога да повярвам още! Малеееее, Как ще го преживее Христакиева,не мога да си представя.Ужас! Сигурно е ходил да я види. Наистина ли е вярно?

# 688
              Миме,каква ужасна новина ни съобщи! Praynig Като знам как се кара по нашите пътища и аз се натреперих докато пътувахме първия ден в дъжда,че един автобус на "Ивкони" 100 пъти ни настигна по наклона на долу и 100 пъти ни създаде проблеми по наклона на горе.Може да си представите как е карал и то пътници след като успя да ядоса и мъжа ми,който шофираше.
              Да почива в мир момчето    Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose и идете до майката .Милата,какво ли и е! Praynig
              За срещата - аз гласувах за първата дата,но не мога да дойда само на 31.10-1.11.С другите дати няма проблем.Гласувах за първата също като Танита защото казаха,че времето ще е хубаво.Така,че решавайте вие по-заетите,а аз ще се присъединя.

# 689
Влязох да почета и да пиша и......пак лоша новина. Няма ли спирка за нещастията? Жалко за момчето. А на майката какво ли и е?
Не съм гласувала - като се разберете ако съм свободна - ще скоча да се запознаем. В Пловдив имам близка приятелка, така че и да идвам ще отседна при нея, че да я видя и нея.

Общи условия

Активация на акаунт