Зимни якета на Марикита-доволни ли сте?

• 9 233
  • 39
  •   1
Отговори
# 15
и аз съм много доволна от марката, пазарувам основно от магазинчето им на Шишман, защото 7.00 лв. за доставка никак не ми се дават, а и цените на дрешките не са никак ниски, но си заслужават  Peace

# 16
Продават ли ги някъде в Пловдив? Бих искала да ги видя и на живо заради определянето на размера. Иначе якетата наистина изглеждат много добре, а щом казвате че са и качествени......съотношението с цената е супер!

# 17
Продават ли ги някъде в Пловдив? Бих искала да ги видя и на живо заради определянето на размера. Иначе якетата наистина изглеждат много добре, а щом казвате че са и качествени......съотношението с цената е супер!

На ул.Ибър е магазинът.Улицата от Новотела към Панаира.Но изборът е безобразно малък.

# 18
  • Бургас
Къде ги има тези якета в Бургас Hug

На ул. Кирил и Методий, срещу тъй нареченото Немско.

За големия съм купувала дрехи Марикита преди 3-4 години и бях много доволна от качеството, не само на якетата.

# 19
  • София
А в София къде имат магазин?

# 20
  • София
Имат на Черни връх на Кошарите, в Младост в Сити Пойнт и на Шишман между ул. Иван Вазов и Славянска.

# 21
  • сред маслини и портокалов цвят
А в София къде имат магазин?

Отскоро имат и на Пиротска. В един от съществуващите детски магазини са заредили техни стоки, но мисля че само от новата колекция.

# 22
  • Бургас
Благодаря ви,момичета  bouquet за инфото къде се продават в Бургас Hug

# 23

На ул.Ибър е магазинът.Улицата от Новотела към Панаира.Но изборът е безобразно малък.
Мерси много, надявам се да им поне едно яке, за да го мерим и да преценя размера. И след това ще си поръчам от интернет.

# 24
  • София
Имат на Черни връх на Кошарите, в Младост в Сити Пойнт и на Шишман между ул. Иван Вазов и Славянска.

Благодаря за информацията! Непременно ще отида да ги разгледам, че то ей сега ще дойде студеното време.  Simple Smile

# 25
  • София
Също да вметна, че дрешките им са доста уголемени.
Не смятам,че са уголемени.Лятото взех потник и дъщеря едва влезе в него,а е много слаба,че и на дължина е точно/а е за по-голяма височина дрешката/.Сега като перях една жилетка,я загледах,че е за ръст 98см,а дъщеря ми е 85см и и стои точно.Мен затова от сайта ме е шубе да пазарувам.

# 26
  • София
всъщност якетата наистина са уголемени. а ако си поръчаш от сайта особено като си от СФ, няма проблем да ти донесат  2 размера да пробваш, кой ще пасне.

# 27
за блузки, тениски и потничета и аз забелязах, че са умалени - дъщеря ми е на 2.4 г. , а тези с размер 2-3 г. са и малки, къси и тесни ...

# 28
  • София
ама то много зависи все пак и от детето колко е едро Wink

# 29
 Peace аз съм от София и пазарувам за малкия предимно от тях /от сайта/, много са любезни и точни, а и дрешките си ги бива.

Общи условия

Активация на акаунт