Къде в Бургас - 20

• 74 046
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Пред ТРията тези дни продаваха директно мед от различни производители.Лично те го продаваха.

# 181
  • Бургас
Пред ТРията тези дни продаваха директно мед от различни производители.Лично те го продаваха.
Днес също бяха там  Peace

# 182
  • у дома
Здравейте дами! Галя 82 - от магазин мед не бих купила. От производител знам, какво слагат вътре, за да се захароса, защото уж захаросония мед е истински - тебишир  ooooh! Аз купувам от едно бургаско село - от проверен човек. Ако имаш някой познат на село, там е истинския мед.
А някой да знае от къде мога да намеря торбичка за пране, че да си изпера пердетата за новия дом  Mr. Green

# 183
  • у нас
Галя, изложението на меда ще е една седмица пред Трията Peace Мога да ти препоръчам и човек от който да купиш, защото много важно е като се купува мед да познаваш човека и най-вече човекът да е добър по характер(но това е друга тема). Препоръчвам ти производството на председателя на областния пчеларски съюз Ботьо Ботев. Пред всяка сергия е изписано името на производителя  Peace

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 20:13 от Sinara

# 184
  • Бургас
Мария, във всеки магазин за 1 лев има торбички за пране с различни размери. Аз съм много доволна

# 185
  • у дома
Лекси, спасяваш един кит от принудителна обиколка, благодаря  Laughing

# 186
  • Бургас
Момичета отдавна си търся от светещите звездички ,които се лепят по тавана за детската стая.Става въпрос за тези които се продаваха преди няколко години.Сега по левчетата има, но са много грозни и не светят.Имаме планети и искам около тях да залепя звездички.Или ако някой има отпреди и не му трябват дори и ползвани съм съгласна да закупя.Съжалявам че не мога да ви ги покажа , но повечето от вас ги знаят.Ако някой може да помогне ще му бъда много благодарна и да пише на лични.

# 187
Такива звездички, агънца и облачета купувах за подарък миналата година от Метро, имаше ги и в Пикадили Peace. В Метро бяха до пъзелите - потърси, възможно е още да има. Дано намериш  Hug!

# 188
Момичета кажете детски магазин където продават хубаво спално белъо за бебешка кошарка, освен Банболино и Синди там нямат избор искам нещо по оригинално с интересни картинки, знаете ли някъде Simple Smile

# 189
  • у нас
Момичета кажете детски магазин където продават хубаво спално белъо за бебешка кошарка, освен Банболино и Синди там нямат избор искам нещо по оригинално с интересни картинки, знаете ли някъде Simple Smile

м-н Делфин  Peace

# 190

м-н Делфин  Peace

Мерси  bouquet още днес ще го посетя не се бях сетила за него  Simple Smile

# 191
В мола на първия етаж са отворили магазин за спално белъо!Има и детски!

# 192
Детският кът на Караокето в събота с какво работно време е?

# 193
Здравейте!Знаете ли къде се премести детския магазин ДИНО,който беше на Богориди?

# 194
  • Paris
Мацки, издирвам телефонен номер на ресторант Домино Praynig

Общи условия

Активация на акаунт