Къде в Бургас - 20

• 73 981
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, можете ли да ми препоръчате някой добър кожар за ремонт на дебело кожено палто newsm78? Имаше едно ателие, намиращо се в блока до подлеза на зала Младост(от другата му страна), но дали все още съществува и дали работят добре Rolling Eyes? Ще се радвам, ако някой сподели впечатления Praynig!
За съществуването-съществуват, ама отзиви.... Rolling Eyes, мъжът ми сменя там цип на кожено яке.

# 706
  • Бургас
На Оборище има кожар, който работи много добре, но не знам на кой номер е. От Кирил и Методии завиваш на ляво по оборище и на 50 метра в дясно има табела

# 707
И аз си мислех да пиша за този кожухар, но само ципове съм сменяла . На ул. "Оборище" срещу № 80 се намира, между ул."К.и Методий" и ул."Гурко". Шие кожени палта, виждала съм да прави проба на дреха. Сигурно и поправя.

# 708
Момичета, къде мога да намеря сребърен брокатен спрей, но ми трябва не за козметични цели, ами за декориране-моля и за цена Praynig

# 709
  • Бургас
Момичета, къде мога да намеря сребърен брокатен спрей, но ми трябва не за козметични цели, ами за декориране-моля и за цена Praynig
Днес видях в Била - Меден Рудник , в секцията с коледна украса , имаше златен и сребрист, редом до белия , който имитира сняг . Цена за флакон -  около 4 лв .

# 710
А откъде мога да купя голяма висока изкуствена елха? Е, колко да е висока, до тавана на един апартамент.  Thinking

# 711
  Ахче в Карфур имаше доста видове и размери, може да провериш

Мен ме интересува фитнес инструктор, който прави индивидуални тренировки? Жена да бъде.  Mr. Green

# 712
  • Бургас
аХ`Не аз ги гледах в Бриколаж ,но там са с повече връхчета от тези в Карфур и са по-кичести,но и цените им са по-високи.  Peace
http://www.mr-bricolage.bg/promo/84
Докато на Карфур,елха ,висока 1.50 беше към 12-13лв., а 1.80м. -към 18-20лв.

# 713
Тази, която ми показа ми харесва, но дали има 1,80см същата?  Simple Smile

# 714
   Мен ме интересува фитнес инструктор, който прави индивидуални тренировки? Жена да бъде.  Mr. Green

Във фитнес Екстрийм мога да ти препоръчам Дида.Забравих и цялото име Rolling Eyes.Тя се занимава само с това и съм сигурна, че ще ти направи добра фитнес програма.Ако Славейков ти е удобен район, разбира се.

# 715
Потърси по парфюмериите, има и по 2-3 лева.

# 716
Трябва ми доста като количество, защото клончето ми е големичко-направо си е клон, а трябва да стане целия в брокат Crazy

# 717
  • Den Haag
Къде преместиха Бонжура?

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 17:40 от ДиаНа ЛобОдоВа

# 718

Срещу изхода на бившето кино "Септември", до Зоо-магазина  Peace

# 719
Откъде да  купя най-обикновена метла Embarassed

ПП. Всеки ден почти съм на Краснодар, не съм виждала... първо и аз за там се сетих.

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 14:09 от lipstick

Общи условия

Активация на акаунт