Къде в Бургас - 20

• 73 988
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Ане, благодаря ти.  Точно на Народен юмрук е питал мъжът ми...После се обадихме и на аптеката в "Поморина" , в която винаги сме намирали всичко, което ни е трябвало и го е нямало по другите аптеки .. И там поне до петък няма да имат... та така:cry: Май наистина отново има някакъв проблем , а аз доста окъснях с четвъртия Пентаксим ...  ooooh!

ПС: утре ще проверя и в тази между Автото и "Кирил и Методий"

# 691
Момичета , да питам за нощен автобус до София , трябва да съм там около 5:30-6:00 сутринта.

Има ли удобен автобус  ? С влак не искам да пътувам.

Преди Ентуртранс имаха автобус в 1 или в 1:30 , ама май пак ще ми е късно  newsm78

# 692
  • Бургас
Ане, благодаря ти.  Точно на Народен юмрук е питал мъжът ми...После се обадихме и на аптеката в "Поморина" , в която винаги сме намирали всичко, което ни е трябвало и го е нямало по другите аптеки .. И там поне до петък няма да имат... та така:cry: Май наистина отново има някакъв проблем , а аз доста окъснях с четвъртия Пентаксим ...  ooooh!

ПС: утре ще проверя и в тази между Автото и "Кирил и Методий"

Много съжалявам за това, което ще кажа : Вчера бях в аптеката между автото и К и М и купих Пентаксим, но беше последният  ooooh! все пак проверете може днес да са им заредили пак. Струваше 62 лева и аз се поколебах дали да ходя до Народен юмрук, но прежалих два лева в повече и я купих.
Ако чуя къде другаде има в момента ще пиша  Peace

# 693
Ира, провери ако искаш утре на аптеката на М. Луиза по тел: 844916. Peace

# 694
  • Бургас
Моля за препоръка на добър обущар,в Лазур или наоколо, за смяна на капачета на скъпи ботуши. Hug

Може да ти идва далече, но обущаря зад турското консулство е добър.

# 695
  • Бургас
Момичета , да питам за нощен автобус до София , трябва да съм там около 5:30-6:00 сутринта.

Има ли удобен автобус  ? С влак не искам да пътувам.

Преди Ентуртранс имаха автобус в 1 или в 1:30 , ама май пак ще ми е късно  newsm78
Виж тук, двете фирми имат нощни автобуси за София.
http://enturtrans.com/
http://www.union-ivkoni.com/

# 696
пентаксим купих от аптеката в "Зорница" до пицарията-62 лв

# 697
  • Бургас
Момичета, някоя от вас да е купувала скоро Пентаксим? Да не би пак да има проблем с доставката им... В аптеката до нас са казали на мъжа ми, че нямало в склада  Tired... Ако някоя от вас е купувала скоро, моля да сподели откъде  Hug
провери в аптека Афродита-2 (жк Изгрев бл.148). Миналата седмица имаха със сигурност.

# 698
И в аптеката на кооперацията, която я направиха на мястото на Китайския ресторант в ж.к. Изгрев - винаги има Пентаксим!  Peace
Аз и трите ги купих от там без да чакам ...
"Елексир" се казва аптеката. Имам и тел, ако някой иска да звънне да пита направо ...

# 699
  • Бургас
Ей, момичета, златни сте! Благодаря ви! Утре ще ги прозвъня и тези аптеки, а също така и Търговска лига (за всеки случай). Дано се намери някоя бройка!  Hug

# 700
I r r a, аз купих Пентаксима от аптеката на Поморина в Славейков. Единия път я нямаха в наличност и я поръчаха, след 2 часа си я взех. Провери обаче първо в Търговска лига, нали те са вносителите и би трябвало да я имат. Моя приятелка ги вземеше от аптеката на 4-та поликлиника така че може и там да провериш. Дано да я намериш без да обикаляш много  Hug

# 701
Момичета, можете ли да ми препоръчате някой добър кожар за ремонт на дебело кожено палто newsm78? Имаше едно ателие, намиращо се в блока до подлеза на зала Младост(от другата му страна), но дали все още съществува и дали работят добре Rolling Eyes? Ще се радвам, ако някой сподели впечатления Praynig!

# 702
В сайта на Юнион Ивкони няма нощен автобус , може би е имало само лятото.

А на Ентуртранс го отварях няколко пъти , ама нещо не е в ред разписанието им. Показва ми само 3 автобуса и то сутринта , а те преди имаха доста повече часове за тръгване.

Някакви други предложения ?

# 703
Нощен автобус вчера видях, че има фирма "Калея". На табелата отвън пишеше 22,30ч. и 23,30 часа.

Добър обущар и аз щях да препоръчам този на ул."Асен Златаров", на 50 м. от Турското консулство. Даже знам, че няколко от скъпите магазини за обувки при него носят за ремонт декламациите си.

# 704
Юнион Ивкони имат със сигурност нощен астобус.Тръгва в 00.00ч. от гарата.

Общи условия

Активация на акаунт