Къде в Бургас - 20

• 73 974
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
LaDiDa много Hug
До Романтика, сетих се ...  Party

# 736
  • По света и У нас
Момичета някой да е виждал рокличка за новородени- зимна- в някой от магазините?В Хиполенд,Синди,Бамболино и Тоболино съм проверила.
magazina то4но на ъгъла пред Св.софия клиниката-на4алото на улицата с районното ако ме разбра Crazy

Ако не бъркам магазина е Unique Kids  Peace

Тани`- може да провериш освен това и в Полиема /магазина на Чико/, в магазин отново на Unique на ул.Кирил и Методий /до Демокрация/ - в случай, че паричките не те притесняват може да провериш и в Премаман, Модъркеър, Маркс енд Спенсър, Окайди, Бенетон /както в центъра, така и в Мола/, Маркита, Фокс Кидс и още един до входа на подлеза на Операта /пада се от страната на ДСК, в една нова кооперация/

# 737
  • Burgas
lucyl30 извинявам се за тъпия въпрос,но какво ще има на този коледен базар,виждам,че с благотворителна цел.

# 738
Мързи ме да пусна нова тема  Embarassed

# 739
  • По света и У нас
anik79 - ръчно изработени сувенири, както от мами от Форума и техни приятели и роднини, така и от деца от Институциите в региона ... сега ще са основно с Коледна тематика /вкл. играчки за елха, свещници, рисувано стъкло и порцелан, плетени нещица и т.н./
Разгледай снимките от предишните базари в общия Фотоалбум

ах4е ..... я бързо да те отмързява  Mr. Green, още не е дошъл края на работния ден / седмица  Naughty

# 740
  • Burgas
Благодаря за отговора ще се постарая да го посетя  Peace

# 741
  • у нас
За тези, които питаха от къде да си купят хубав мед - има изложение  на меда,  на Тройката, до вторник  Peace

# 742
Препоръчайте хубава фолк дискотека в Бургас?

# 743
Добър вечер момичета.Знаете ли каде в бургас мога да намеря преса за коса на ЕЛЕКОМ.Благодаря ви  bouquet

# 744
Много благодаря, момичета (за метлите) Simple Smile. То имало на Краснодар, но трябва някой да гледа, че да види  Mr. Green

# 745
Момичета, някоя от вас да знае къде преместиха златарския магазин, който беше до Хеликона, точно до дюнерите. Купих си от там гривна, днес отидох да си търся и колие, но се оказа, че са го направили магазин за алкохол и цигари. Имам някакви спомени, че същата фирма имаше магазин и в Меден рудник, но къдеее?
Моля ви някой ако знае нещо за този магазин или за някой златарски в Меден рудник да ми помогне!

# 746
а що се отнася до това от къде може да се купи хубав мед, моите родители продават мед, и то чист, без захар и различни примеси. Някой ако проявява желание да пише. Лично производство е и по принцип не продават, но тази година пчеличките се трудили много и събрали повече отколкото ни е необходимо на нас.

# 747
  • Бургас
mimi000 спомням си ,че когато затвориха имаше табела,която гласеше,че магазина е преместен в Меден Рудник.
Сигурно е там,но не се сещам за нови златарски магазини  newsm78

# 748
и аз имам такива спомени, но не познавам Медер рудник и нямам идея къде е. Освен това знам, че и преди го е имало този магазин в Меден рудник, просто стоката от магазина в центъра са я преместили в магазина в Меден рудник, който е стар.

# 749
  • Бургас
Златарския магазин се намира на битака в Меден рудник Wink

Общи условия

Активация на акаунт