Къде в Бургас - 20

• 74 064
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • London, baby
къде в Бургас мога да намеря тава за печене на мъфини
Да,в метро, а хартиени форми в Карфур.

# 166
Благодаря  bouquet

# 167
Здравейте! Моля, да ми препоръчате курсове за възрастни по испански за съвсем начинаещи.

# 168
  • Бургас
Момичета,ходих да търся на Младост магазина,в който продават турски перилни препарати,но не го открих.Ако някоя от Вас все пак види такива прахове ще съм Ви благодарна да ми пишете.

# 169
  • Бургас
Къде мога да си намеря дървени / талашитени плоскости? Искам да си сложа в един гардероб още няколко рафта и ми трябва материала плюс рязането.

ВИж в мебелна къща "Салекс" по пътя за Меден рудник, до "Мюсю Бриколаж".....малко по-навътре от него е . Аз съм купувала от там, даже и ги обкантват при желание.

# 170
Здравейте! Моля, да ми препоръчате курсове за възрастни по испански за съвсем начинаещи.
В последно време чувам много добри отзиви за ето тази школа:
http://misisbean.wordpress.com/
Аз търсих курсове по италиански,но имат също и по испански  Peace

# 171
  • По света и У нас
Момичета,ходих да търся на Младост магазина,в който продават турски перилни препарати,но не го открих.Ако някоя от Вас все пак види такива прахове ще съм Ви благодарна да ми пишете.

Провери в едно павилионче за дрехи до 3та поликлиника. Като застанеш с лице към входа на поликлиниката ще ти се падне в дясно, след Склада за мартеници.
Нямаше много голям избор, но на мен цените ми се видяха височки  Rolling Eyes

# 172

Благодаря за бързия отговор!   bouquet

# 173
Къде има хубави детски обувки и боти(28-29 за момиченце). Разгледах на К&К ,но не ми хареса нищо.
Четох добри отзиви за "Капчица"-има ли ги в Бургас?

# 174

ето тук има такива курсове, отзиви не мога да дам

# 175
Къде има хубави детски обувки и боти(28-29 за момиченце). Разгледах на К&К ,но не ми хареса нищо.
Четох добри отзиви за "Капчица"-има ли ги в Бургас?

На Младост до пазара за плод и зеленчук има детски магазин за обувки-там има и на Капчица Peace

# 176
  • Бургас
Капчица продават в магазина до магазин Тема, на ул. Македония.
Също в магазинчето, до тоалетните на площад тройката,
В търговския център на Кирил и Методий на втория етаж.

# 177
Благодаря момичета  bouquet!

# 178
  • БУРГАС
Момичета ако някой има нужда от добра, честна и съвестан детегледачка мога да препоръчам нашата.Нас ни гледа година и половина, но реших вече да я дам на градина и жената си търси детенце.Реших да и помогна и аз защото наистина е добра по професия е учител.Днес и утре пак тя ни гледа защото сме нещо болнави свикнахме с нея и се чудя как да и помогна на жената.Ако някой търси мога да дам координата живее в Изгрев.

# 179
Момичета, знаете ли къде в Бургас мога да намеря магазин в който да се продава качествен мед и производните му?

Ще съм благодарна за всяка информация  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт