Къде в Бургас - 20

• 74 030
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
jaklins имам номера,но не помня от колко време ми стои запаметен в телефона,надявам се да е актуален още
056/832035  Peace

# 196
Търся магнитни букви с българската азбука. Някой срещал ли е?

Още една молба - къде продават списанията за плетиво на една и две куки Diana и Sabrina - преди бяха в магазина за гоблени в първата пресечка на Александровска, до стоматологията, но сега магазинът го няма там.

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 16:04 от venividivince

# 197
и аз се присъединявам към питането за магнитни букви с българската азбука  Thinking

# 198
Някой има ли представа къде мога да намеря матрак за кошара с размер 115/70 или 110/70?

# 199
  • DE
Търся магнитни букви с българската азбука. Някой срещал ли е?

Още една молба - къде продават списанията за плетиво на една и две куки Diana и Sabrina - преди бяха в магазина за гоблени в първата пресечка на Александровска, до стоматологията, но сега магазинът го няма там.
Сабрина съм виждала в магазина за цигари, който се намира в сградата на Кауфланд.
Също така в мола - магазин на първия етаж, от страната на карфур.

# 200
  • Paris
jaklins имам номера,но не помня от колко време ми стои запаметен в телефона,надявам се да е актуален още
056/832035  Peace
Много благодаря! Номерът е актуален. Peace

# 201
  • Бургас
Някой има ли представа къде мога да намеря матрак за кошара с размер 115/70 или 110/70?

Здравей, само по поръчка с тези размери. Миналата седмица съм разпитвала за нашата ясла ще се сменят матраците .
И така попаднах на фирма която изработва по размери на клиента и работи с нормални цени.
http://avmebeli.com/index.html

# 202
Здравейте!Знаете ли къде се премести детския магазин ДИНО,който беше на Богориди?
Дино имат магазин и на ул. Калоян, от там съм купувала и детски дрешки. Мисля, че там е склада им.
Тъй като незнам номера - тръгва се от светофара на кръстовището с ул. Сливница, в посока към Краснодар - магазина е разположен от лявата страна на улицата.

Дано това да помогне http://bgmaps.com/services/links/links.asp?linkkey=c08c771c39965 … e23c38996e939532a

# 203
  • Бургас
Момичета  матраци  изработват  в с. Маринка  ,повече подробности в момента не мога да дам ,но ако някой се интересува ще питам  - от там поръчахме за Приморско .

Сетих се как се казваха матраците и това намерих :

http://informator.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=1399

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 14:04 от ре Fresh нато Gale

# 204
Чета, че повечето от вас ползват прах за пране за детските дрешки Sano. От къде може да се купи в Бургас? Никъде не го намирам

# 205
  • Бургас
Чета, че повечето от вас ползват прах за пране за детските дрешки Sano. От къде може да се купи в Бургас? Никъде не го намирам
На складовете на Пиргос плод има. В склада, който е точно срещу входа. Аз лично не съм доволна Confused

# 206
  • Бургас

Аз си го купих от складчето в двора на магазин "Вега" /за дет. играчки/ до новата поща.
Има го и на "Оборище" в магазинчето "Ивко" ако ти е по-близо. в последният обаче , много често се случва да очакват стока или зареждат по малко и може да го няма в момента на търсене.

# 207
"Хиполенд" се премести от "Пикадили" в МОЛа.

# 208
По-напред 2 майчета питаха за магнитни букви с бълг.азбука-в момента има промоция на Данонино 2 млекца с буква и са много сладки Simple Smile

# 209
Здравейте!
Търся детски чорапки, но отдолу са като цвички. Ох, едно обяснение дадох, дано сте ме рабрали.
Миналата година ги гледах по магазините и не купих и сега ме е яд, защото никъде не мога да ги намеря.

Общи условия

Активация на акаунт