Къде в Бургас - 20

• 73 984
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  Нашите "Беко" пантофки ги купих от магазина за обувки до "Темата" на Македония.

# 241
  • Paris
Къде има  сгъваеми сушилници-здрави и стабилни?

# 242
  • Бургас
Къде има хубави боти и якета за деца Hug  bouquet

# 243
момичета някой знае ли къде мога да си купя сукман-спортно елегантен модел и по плътничък
някой да е виждал някъде да ме насочи
благодаря

# 244
  • Бургас
Къде има  сгъваеми сушилници-здрави и стабилни?
Мн често има в домашни потреби,също и в кауфланд има няколко вида  Peace

# 245
Тези магнитни букви от сайта igra4kite.com са такива каквито искам, само че не са кирилицата.  Sad
В друга тема ме насочиха за магнитните букви - ето такава къщичка някъде виждали ли сте да се продава в града, че иначе поръчката не си струва за доставка с куриер? http://www.book.store.bg/c/p-p/m-896/id-28923/kyshtichka-na-bukvite.html?srchstr=

# 246
  • По света и У нас
jaklins - нашият сушилник преди време го взехме от Метро и определено съм доволна  Peace, за момента върши чудесна работа .... вече зависи какъв търсиш, нашият е от хоризонталните, на пазара се намират и вертикални на няколко нива  Thinking

krasita79 - хубави е доста относителна дума  Peace, много зависи от вкуса и финансовите възможности  Peace
- за боти на някои от следните места /успех с номерация, че на някои места се е поизчерпала  Hug/: 2та магазина на Колев и Колев, магазина Полием /на Чико/ на Богориди, Синди /срещу Механото/ - имаха на Примиджи, Бамболино /зад Окръжна болница/, магазин Франклин до Темата на ул.Македония, Дайхман в Мола, а също и 2та Геокса на Александровска .... както и магазина за детски обувки на Кирил и Методий .... и тези разположени на пешеходната уличка успоредна на Александровска .... Дори и в Штъркела може да провериш  Peace, а също така и в Хиполенда /последният път гледах модели на Фишър Прайс на приемливи цени  Peace/ - но новият им магазин ще бъде открит чак след 1ви ноември в Мола  Peace

Аз само от любопитство да попитам, обувките на Рихтер /които по-рано се предлагаха в Йори/ може ли да се открият някъде в града  newsm78 , а магазина за детски обувки на Ciao Bambini /или нещо от сорта  ooooh!/, който беше разположен в Лазур срещу Захарото - премести ли се някъде  newsm78 или въобще изчезнаха от града  Rolling Eyes

# 247
  • у нас
Тези магнитни букви от сайта igra4kite.com са такива каквито искам, само че не са кирилицата.  Sad
В друга тема ме насочиха за магнитните букви - ето такава къщичка някъде виждали ли сте да се продава в града, че иначе поръчката не си струва за доставка с куриер? http://www.book.store.bg/c/p-p/m-896/id-28923/kyshtichka-na-bukvite.html?srchstr=

къщичка на буквите си купих от книжарница Хермес на ул. Гладстон  Peace

# 248
 Обувките на Ciao Bambini ги открих в един магазин за детски дрехи и обувки в уличката под стоматологията. Скъпички са им моделите.

# 249
  • Бургас
lucyl30,благодаря ти за инфото,утре ще обикалям по магазините  bouquet

# 250
Красита, взех обувки на Чипо, много съм доволна. От естествена кожа са, подплатени, подметката не е като дървена, както е на Колев и Колев... Взех ги от магазинчето, което е ... хм... значи след като подминеш Паметника, нали има от лявата страна една малка уличка с детски магазини, която минава зад МакДоналдс. Съвсем в началото и, точно на ъгъла е магазина. Ще го познаеш по сърдитата продавачка  Laughing

# 251
lucyl30 Рихтер не се внасят вече!Немците отказали да подпишат договора, така където каквото е останало това е.

# 252
  • По света и У нас
  bouquet за всички отговори за обувките на Рихтер и Ciao Bambini

# 253
  • Paris
Момичета благодаря за отговорите  bouquet
lucyl30, не знам какъв търся, защото не съм ползвала досега. Ти какъв ще ми препоръчаш? Да заема по-малко място и по-стабилен?

# 254
Въпросният магазин 2-ра употреба в Зорница не го ли закриха  Thinking

Ние също използваме на Беко пантофките,с други се потиме.Доста читави излязоха.  Peace
От къде ги купувате?

Аз ги купих от подлезът в Изгрев,има ги и в Славейков в едно магазинче до парка.

Общи условия

Активация на акаунт