Къде в Бургас - 20

• 74 024
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
Момичета,тука до нас отвориха магазинче за турски прахове,омекотители и памперси.Точно срещу пожарната на улица Сливница.Някой назад в темата го интересуваше.

# 226
Момичета,тука до нас отвориха магазинче за турски прахове,омекотители и памперси.Точно срещу пожарната на улица Сливница.Някой назад в темата го интересуваше.

И аз го мернах. А как са цените?

# 227
Търся магнитни букви с българската азбука. Някой срещал ли е?

смятам да поръчам от тук

http://www.matatama.com/product?key=agptYXRhdGFtYWJncg8LEgdQcm9kdWN0GKSxAgw
Доколкото виждам, тези не са магнитни , а дървени Thinking

# 228
Здравейте мами от Бургас. Чакам второ бебче и ми трябва малко легълце люлка, от тези дето са за до 6 месечна възраст. Намерих едно такова на ул. Кирил и Методии, но струваше 190 лв. без матрачето, което на мен за 6 месеца ми се вижда моного. Търсих и втора употреба но не мога да намеря. Някой виждал ли е такова легълце ново на нормална цена и има ли в Бургас магазин за бебешки принадлежности втора употреба. Благодаря предварително

# 229
Има в Зорница, зад Макдоналдс  в един от високите блокове, на 1 етаж. Продават и купуват колички, кошари,столчета и проходилки.

# 230
  Такова кошче-люлка гледах в магазин "Слънчо",но за цена не съм се интересувала.

# 231

И аз го мернах. А как са цените?
Не съм влизала и немога да кажа,но ако те интересува нещо конкретно кажи ще проверя.

# 232
  • Бургас
Здравейте,мами от Бургас!  bouquet
искам да попитам къде в Бургас има хубави,качествени детски пантофи,че ни е голям проблем.китайските болкуци,които се продават навсякъде за около 10лв синът ми ги разлепя и къса точно за ден-два носене Mr. Green
тези,които се продават в "Колев и Колев" му бяха тесни отпред,че има висок свод.
по марковите магазини също не съм видяла нещо добро.
и другото,което исках да попитам-май въпросът не е много за тук,но все пак-може ли да ми препоръчате добър гастроентеролог в Бургас?
благодаря

# 233
Пантофки - препоръчвам Беко.БГ са,10лв,здрави и не потят крачетата.
Също и Колев ,но ти си ги пробвала вече.

# 234
Въпросният магазин 2-ра употреба в Зорница не го ли закриха  Thinking

Ние също използваме на Беко пантофките,с други се потиме.Доста читави излязоха.  Peace

# 235
Въпросният магазин 2-ра употреба в Зорница не го ли закриха  Thinking

Ние също използваме на Беко пантофките,с други се потиме.Доста читави излязоха.  Peace
От къде ги купувате?

# 236
  • По света и У нас
Беко са добър вариант, ако успееш да намериш номерация - може да провериш в детски магазин Ивко на Оборище, под 3та поликлиника ...

mon4i - на Дайхман разгледа ли детските ... има доста добри попадения  Peace .... осебено от серията Елефантен, друг въпрос е цената  Rolling Eyes

# 237
  • Бургас
благодаря ви за бързите отговори  bouquetхубава вечер на всички ви! Laughing

# 238
  • Бургас
Коя куриерска агенция да ползвам - искам да пратя документи до консулството в Букурещ - отиване и връщане.
Аз преди няколко месеца пращах до Германия и най-евтино беше с ТНТ. Мисля към 74лв.
А на тези къде им е офиса?

На шосето, на което се намира и Мол Плаза ... ох не мога да ти обясня обаче,наистина съжалявам. Караха ме колеги,аз блеех едни документи по пътя и хич не си спомням.  Confused

Бургас
Бургас 8000
ул. Транспортна № 7 (в близост до METRO Бургас)
Тел.:                 0700 11 666         
Факс: 056 861 394
Е-mail: tnt.sales.bg@tnt.com

На гърба на сградата на Прокредитбанк.  Peace
Питай и Спийди и Еконт за оферта!  Peace

# 239
Търся магнитни букви с българската азбука. Някой срещал ли е?

смятам да поръчам от тук

http://www.matatama.com/product?key=agptYXRhdGFtYWJncg8LEgdQcm9kdWN0GKSxAgw
Доколкото виждам, тези не са магнитни , а дървени Thinking
  http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=2454

Общи условия

Активация на акаунт