Къде в Бургас - 20

• 74 038
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Жуже в Темата и в Синдито със сигурност има!
Аз купих от темата!

# 211
Коя куриерска агенция да ползвам - искам да пратя документи до консулството в Букурещ - отиване и връщане.

# 212
Коя куриерска агенция да ползвам - искам да пратя документи до консулството в Букурещ - отиване и връщане.

Ползвала съм почти всички куриери, но само  на Еконт се доверявам. И Спиди са добри, но трябва да сключиш договор с тях, за да им ползваш услугите.

# 213
Аз преди няколко месеца пращах до Германия и най-евтино беше с ТНТ. Мисля към 74лв.

# 214
Аз преди няколко месеца пращах до Германия и най-евтино беше с ТНТ. Мисля към 74лв.
А на тези къде им е офиса?

# 215
А на тези къде им е офиса?

На шосето, на което се намира и Мол Плаза ... ох не мога да ти обясня обаче,наистина съжалявам. Караха ме колеги,аз блеех едни документи по пътя и хич не си спомням.  Confused

Бургас
Бургас 8000
ул. Транспортна № 7 (в близост до METRO Бургас)
Тел.:                 0700 11 666         
Факс: 056 861 394
Е-mail: tnt.sales.bg@tnt.com

# 216
  • Бургас
Мацки, издирвам един лосион на Авен, но на повечето места, където проверявах нямат, та да ме ориентира някоя от вас къде има най-голям асортимент от медицинска козметика барем открия утре каквото ми трябва  Praynig Засега съм набелязала аптеката на Водната палата и една от аптеките на Богориди, която по спомени беше доста заредена уж - някакви други идеи  newsm78

# 217
Вики в коя тема?
В нашите тук(М.Рудник) ги чакам от един месец да получат и все още не са.

# 218
  • По света и У нас
lusia - в случай, че не си открила все още интересен детски спален комплект, може да провериш в м-н Quality на Кирил и Методий близо до Демокрация, в магазина на ТАС в Мола, както и в Карфур  Peace .... дори в Маркс енд Спенсър се намираха 2-3 к-та /напр. с влакчето Томас, но все пак зависи какво търсиш/

venividivince - магнитни букви, не точно бг ... а руската азбука /к-т с магнитна дъска/ съм виждала в Хиполенда и в Метро. В първия, ми се струва, че последния път видях и к-т само букви /но бяха само един цвят, почти прозрачен/  Thinking ... Хиполенда е планиран да отвори от 1ви следващия месец в Мола.

bradata - провери и в Subra в Мола  Peace /имаха доста голям избор от медицинска козметика, вкл.Авен/, а също така и Ceiba в Метро

# 219
Жуже аз ги купих от Темата на улица Македония.

# 220
Мацки, издирвам един лосион на Авен, но на повечето места, където проверявах нямат, та да ме ориентира някоя от вас къде има най-голям асортимент от медицинска козметика барем открия утре каквото ми трябва  Praynig Засега съм набелязала аптеката на Водната палата и една от аптеките на Богориди, която по спомени беше доста заредена уж - някакви други идеи  newsm78
Аз купувам крем за посичане на Авен от аптеката с/у Х-л Б-я.В случай,че го няма се поръчва.

# 221
И в аптеката на П-образния има доста неща на Авен и работят и по каталог ... ако не е изчерпан в аптечната мрежа естествено  Peace

# 222
  • DE
Здравейте!
Търся детски чорапки, но отдолу са като цвички. Ох, едно обяснение дадох, дано сте ме рабрали.
Миналата година ги гледах по магазините и не купих и сега ме е яд, защото никъде не мога да ги намеря.
Здравей. Имам магазинче в славейков и продавам такива. Чорап, а отдолу е кожа - като мокасини.
 Blush

# 223
  • Бургас
И в аптеката на П-образния има доста неща на Авен и работят и по каталог ... ако не е изчерпан в аптечната мрежа естествено  Peace
Това беше първото място, на което проверих, но нямат и вече втори ден ме мотаят, въпреки че уж щяха да ми поръчат търсения лосион - може и да няма в момента  newsm78
 Благодаря на отзовалите се bouquet  Ще почна наред утре аптеките в центъра и каквото сабя покаже  Mr. Green

# 224
Търся магнитни букви с българската азбука. Някой срещал ли е?

смятам да поръчам от тук

http://www.matatama.com/product?key=agptYXRhdGFtYWJncg8LEgdQcm9kdWN0GKSxAgw

Общи условия

Активация на акаунт