Къде в Бургас - 20

• 74 041
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Момичета, кога ще откриват магазин "Плюс" в Меден рудник?
Около 22декември ще го отворят!

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 12:04 от irina_boneva

# 631
момичета да ме насочите към магазин за дамски кожухчета-но къси- от къде мога да си купя

# 632
  • у нас
Люси, мерси. Ходих на Минона, ама не дават. Утре ще мина и по другите да видя.

# 633
  • По света и У нас
Mia Mia - не че и аз съм излизала чак толкова много  Confused, но наскоро бях в един, намира се в  страни на хотел България, под ресторант Београд. Отвън има неонов надпис, но забравих името  ooooh!. Преди месец е открит и все още е спокоен, не е тъпканица и приказката може сравнително нормално да се чуе  Peace Вечер след 20:30-21 ч. има диджей ... видях че организират и тематични вечери  Peace

# 634
Има ли в Бургас фирма или агенция, която дава детски официални костюми под наем? Някакви предложения?
Провери точно зад х-л България до паркинга.Намира се в стара къща.Съжалявам, но не съм сигурна дали не е само за костюми за партита. newsm78

там се сещам където беше Смарти парти, но ако е там са карнавални костюми. За там ли става дума? А то вече е и преместен от там магазина. Или е нещо друго?
Там, но май наистина са само карнавални.Има един булчински магазин за рокли под наем  до сладкарница "Роза" на Ботева.Може да надникнеш и там.

# 635
  • Бургас
Момичета, къде мога да дам поръчка за пълнен шаран за Никулден? По възможност  ако може да ми препоръчате по лични впечатления  Rolling Eyes

# 636
Знаете ли в кои оптики продават очила VOGUE, че с малкия ми е абсурдно обикалянето по магазини  Tired

# 637
От къде мога да си купя ленен плат или нещо от този тип?Трябва ми за перде, но в магазините за пердета май има само разни изкуствени материи, ефирни и прозрачни,, аз не искам такова нещо  Thinking

# 638
  • Бургас
Пъзелче, срещу корковата къща на бул. Ст. Стамболов има един магазин за пердета и дамаски Томатекс май се казваше. Мъжът ми от там е купувал преди време точно ленени пердета. Обаче как се мачкат...

# 639
ами то ми е съвсем наблизо, ще отида да видя какво има, на мен по-точно за римски щори ми трябват,защото съм решила сама да си правя  Crossing Arms ама си викам да не ме обявите за луда, та казах за перде Crazy в смисъл,че при мен ще си седят опънати Wink

# 640
  • Бургас
Знаете ли в кои оптики продават очила VOGUE, че с малкия ми е абсурдно обикалянето по магазини  Tired
В оптика JOY в МОЛа ( Карфура)

# 641
  • Бургас
От къде мога да си купя ленен плат или нещо от този тип?Трябва ми за перде, но в магазините за пердета май има само разни изкуствени материи, ефирни и прозрачни,, аз не искам такова нещо  Thinking

Днес видях много хубави завеси от лен в магазина на Ботева, но не съм сигурна дали има едноцветни. Точна, там имаше ушита римска щора от органза и тафта.  Иначе лен, в мазаните за платове, но не знам дали ще те устройва ширината.

# 642
В Баумакс гледах лен за пердета, имаше и естествен със сигурност.

# 643
Момичета, някой може ли да ми каже къде в Бургас има магазин за търговско оборудване - стелажи за магазин? Обърнах целия град и освен в Славейков, бл. 55, другаде не открих. Със сигурност има, но както обикновено ще го намеря когато не ми трябва Simple Smile

# 644
  • Бургас
Момичета, някой може ли да ми каже къде в Бургас има магазин за търговско оборудване - стелажи за магазин? Обърнах целия град и освен в Славейков, бл. 55, другаде не открих. Със сигурност има, но както обикновено ще го намеря когато не ми трябва Simple Smile

Евродекор - на Москва им е офиса. Скоро ползвахме услугите им за един обект. Доволна съм, и са коректни.
Ето сайт има адрес и телефон за контакти в Бургас www.eurodecorbg.com/

Общи условия

Активация на акаунт