Септември'09 - 50 - Чакаме Септемврийчета последни и се местим във "Родени"

• 22 277
  • 601
  •   1
Отговори
# 225
Честито на мама Ксантипа!  bouquet
Останалите две в една/то колко ли останахме/, видя се ,че ще сме октомврийки, ами дано по-скоро да приключва всичко, че чакането ми идва в повече! Mr. Green

# 226
Ксантипа, честита ти госпожица, нека е жива и здрава, да порасне умна и красива като мама!  Hug
ladysunny честито ти бебче, да ти е живо и здраво!

ladysunny, много неприятно е положението при вас с това кърмене, за кремче - незнам какво да те посъветвам, като и моите зърна адски много ме болят, нямам рани, но тъй като се кърмим на всеки час и половина и няма време да си починат. Мажа с Лансинох, но както писах и преди - ефекта е краткотраен. Стискам палци нещата при вас да се наредят!  Praynig

RAQSVETLINOVA, добре дошла мила, ще чакаме да разкажеш как мина всичко!  Hug

Дидии, честит рожден ден миличка! Да си все така красива и лъчезарна, и много обичана майка и съпруга!

# 227
Честити рожби на ladysunny и ksantipa! Живи и здрави да са ви!   bouquet

Дидии, честит рожден ден!

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 08:47 от Atrakcia

# 228
ОООО нови бебета   bouquet

Да са живи и здрави и много да слуша мама и тати !

Айде не останахте дайте старт на висенето в банята  Sunglasses

Спокойно мога да се похваля с първата спокойна вечер, не че не се събужда три пъти за хранене, но ситуацията беше спокойна без рев и кривене, просто нежно помъркване.
Днес сме планиране баба да гледа бебето и малко с баткото да излезем на разходка, да видим за нова кошара  Crossing Arms, че нашата се оказа много едрогабаритна, а стаята няма капацитет и евентуално да видим за количка най-после.
Айде чао от мен и днес чакаме нови бебета   bouquet

# 229
Това ми прилича на затишие пред буря...  Whistling

Явно няма кой да сервира кафенцето, затова нека днес аз да го направя и дано всички неродили да са отишли да раждат.  Mr. Green

# 230
Добро утро!!!

Останалите две в една/то колко ли останахме/, видя се ,че ще сме октомврийки, ами дано по-скоро да приключва всичко, че чакането ми идва в повече! Mr. Green
И аз съм на линия  Peace Mr. Green
Честита малка госпожица на Ксантипа!!!Да расте здрава и щастлива за радост на мама и татко!!!
Честита рожба и на Ladysunny!!!

Дидии,да си жива и здрава миличка,да си много обичана от двамата ти мъже!!!

# 231
Добро утро!!! kiαrrα благодарско за кафето, допълнително може ли???? Ти в коя община ги вади тия документи за толкова паре???
Аз съм в Триадица и другата седмица съм се нагласила да вися - дано поне имат експресна поръчка та да го мина това с едно висене и разхождане.

Оооооо имаме си бебета. Честито на ladysunny и ksantipa, много много здраве и да са големи късметлийчета.

Е то кой се прехвърли в октомври ??? Нещо не мога да  ви преброя вече...

# 232
  • София
Добро утро мацки!
Няма ли кафенце? Sunglasses
Честити нови бебешоци!
ladysunny еми ние сме били заедно в Тина Каркова...ама като не се познаваме..и Горска китка беше по-това време...можехме да спретнем по-силна група, ама като си трайкаш... Wink
Ееее kiαrrα браво, докато пиша, че няма кафе и хоп сервирано...Доста тъпо с тия декларации за сем.положение..
Моя младеж заспива в 20,30, буди се като часовник към 2,00 и после в 6,30 и това вече 4 5 ден...мен тоя негов си режим ме устройва...кофтито е, че докато цока от 6,30 до към 7,00 аз после немога да заспя и ставам...и като стане вече 9-10 часа ми се струва, че половин ден вече е минал...а и вечер в 22,30 съм заспала.
Ще се местим ли в родени или ще чакама  мамите дето са още 2 в 1?Аз викам да ги почакаме, ама ще им даден  краен срок на раждане още няколко дни Mr. Green
Честит рожден ден и на Дидии! Да е много обичана мама!

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 09:20 от EmiR

# 233
  • София; Дружбето
Честит рожден ден Дидии Hug

Аз предлагам да се преместим, когато всички се обебят или когато модераторите ни натирят Laughing Защото е много гадно да си в 2в1 и да пишеш в родени, то и без това си е изнервящо да преносваш.
Само моя ли младеж суче по макс 10 мин и после категорично отказва. Сега даже успях да го разплача, че му набутах цицата в устата  Crazy

# 234
  • София
tsveta и ние бяхме така  първите дни след болницата...явно мъжете са по чувствителни Sunglasses с каката нямах никакви проблеми с набутнавенто на цицата...тоя само стискаше устата...ама сега се понаучи да поема...иначе си цока по 10 минути на цица...аз кърмя и от двете...така ми е по-лесно, а и кърмата ми се регулира доста по-бързо...вчера имахме и рекорд 8 минути на цица и бая се почудих дали се е нахранил, ама сам си я пусна...явно надобрява с всеки изминал ден.. Grinning
А, че ще чакаме мацките май е ясно...пък ако ни натирят модератори тогава ще му мислим! Sunglasses

# 235
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
Честити рожби на ladysunny и ksantipa! Живи и здрави да са ви!  bouquet  bouquet  bouquet
При нас нищо ново.Днес най-накрая ще излезнем малко на разходка,че спрч да вали.От една седмица не сме излизали и направо се побърквам. Crazy
За храненето- и Андреа суче по 8-10 минути и не иска повече.Но явно й стига ,защото издържа по 2-3-4 часа. Peace

# 236
  • София; Дружбето
Мдааа, тя и Миша сучеше по малко, но на често. Явно такива са ми децата Mr. Green Хич няма да го тормозя, пък ако педката нещо не и хареса как наддава - да си гледа работата Crossing Arms
Ние след малко излизаме на първата разходка с количката. Мисля да е около 30 мин, че ми е очертават 3 излизания днес с него и ме е страх да не го превъзбудя

# 237
  • София
Честити рожби на ladysunny и ksantipa! Живи и здрави да са ви! 

Дидии,  newsm59!

Емир не мога да ползвам транспорта за връщане, ползваме го за отиване до училище, защото след това ходим на балет и английски, а транспорта е на няколко курса и не съм сигурна кога точно ще ми ги върнат. Но ако нещата потръгнат ще гледам да ги запиша и за връщане, това наистина ще ми спести 1 час разходки с колата, което не е малко.

Тази сутрин ходихме при Драганов, младежа е здрав и прав. Но и той потвърди, че вероятно е станала грешка в Шейново при първоначалното мерене, не може за 2 седмици да е порастнал с 5 см., каза, че досега рекорда е 6см. но за 1месец.

# 238
  • До хладилника, който обичам
Бу, искаш да кажеш, че аз напразно се самоизтезавам с "уреда за изнквизиция" толкова време? newsm78
Всички ме съветват да цедя и аз след всяко кърмене, със сълзи на очи, изцеждам между 20 и 40 мл. Отделно пия чай за увеличване на лактацията, но от билкова аптека, а не от тия на Хип-мип ...
Сега да спирам ли да цедя?
Как да се справя с препълнените гърди?
Имам чувството, че се въртя в омагьосан кръг - колкото повече цедя, толкова повече мляко и съответно пак трябва да цедя... ужас! Sad
Защо не пробваш да цедиш само, ако гърдата е препълнена, а бебето не иска да суче точно в момента? (по принцип е по-лесно то да посуче малко, ясно е). Само за облекчение, не цедене докрай. Иначе ако бебето наддава добре и ака-пишка редовно (т.е. яде добре), няма причина да се доизцеждат гърдите след хранене. Виж дали така няма да работи при вас Simple Smile

Еми спирам да цедя и тва е  Crossing Arms.И без това ми писна.Сега седя и едната ми гърда си тече на струйки,направо подгизвам ooooh!.
Теч може да има и на празна гърда Simple Smile Хормони просто. Защо не пробваш с подплънки или - малък трик - като усетиш теч, притискаш зърното с длан навътре и нагоре - ще спре Simple Smile

Бу, какво би ме посъветвала, ако може да попитам. Габи още не си е върнал теглото от раждането. Роди се 3100, а сега е 3055. В къщи е от 6 дена, но незнам колко кг е изписан. Суче много малко и бързо заспива на гърда. Да цедя ли да му давам с шише или да си го храня на поискване, което е на час, два, три, зависи кога се събуди?
Малко е притеснително това Confused
Вариант ли е да го заведеш в родилния дом да го претеглят на същия кантар? На епикризата за педиатъра му трябва да пише колко е изписан.

Яна е в първа криза, скок в растежа. Поне ме изсуква добре Simple Smile
На разходки сме от седмия ден още, а навън още на втория ден от изписването я изведох. Няма да чакам да дойде зима, я.

# 239
Дидии,да си жива и здрава
 честити рожби на кснатипа и лейдисъни. живи и здрави.
мен ме  тръшна вчера някаква ужасна настинка или какво не знам. треска, температура, болки в яйчниците. извиках свеки да гледа децата, че аз  Embarassed не можех, само хранех емо и това беше. вечерта се поуспокоиха нещата след два парацетамола и днес съм много добре. все едно вчера нищо не е било. и за щастие.
 после ще продължа, че фъстъчко се събуди

Общи условия

Активация на акаунт