Септември'09 - 50 - Чакаме Септемврийчета последни и се местим във "Родени"

• 22 311
  • 601
  •   1
Отговори
# 75
  • София; Дружбето
И аз знам, че е нормално да похъхря, покашля и покихва бебето, та не се шашкам. и сега му хъхри на Габи нослето, а педката го прегледа и заключи - здраФ Mr. Green
Находката, дай снимки на твойто чааве де Mr. Green да видим царевицата какви ги ражда Laughing
ЕмиР, аз не се сърдя на докторите, ама можеха да ми кажат при изписването, а не да разбирам случайно и сега да ходя да се разправям с  глупости. Е я, баба заминава в сряда и после пак трябва да се чудя кой да ги гледа, защото с децата няма как да ходя насам натам по болници и градски, особено както Габи е без ваксини. Тази за туберкулоза най-много ме притеснява че липсва, защото бебетата не преживяват тази болест. И сега ми минават какви ли не глупости през главата ooooh!

# 76
  • София
tsveta направо те разбирам какви мисли ти минават...да ти споделя, че нали Кати кашля вече 25 ден горе-долу..и майка ми я гледа...и там си говори с какви ли не баби ...и едната й казала щом кашля толкова това е коклюш...е няма да ти казвам какво ли не изчетох за тоя коклюш...че нали си беше и при нас и си игра и с бебето, а ваксината за коклюш още не е слагана...така че...напълно те разбирам...ама не си мисли такива работи...тия от Шейново немогат ли да ти определят някакви часове, поне да не висиш там много...или педито да ти помогне по някакъв начин... newsm78

# 77
  • където има любов
Абе знам аз че е нормално,ама при положение че цялото семейство сме с хрема...Освен това хъркането не е "сухо",което ме притеснява.Както и да е ,утре ще пиша какъв е резултата.

# 78
ЗДР на всички мами.Скоро несам писала,но сега реших да пиша ,защото имаме същия проблем с хъхренето на нослето и сега незная дали е нормално или го е хванала хрема,защото секрет навън не изтича.Утре доки ще идва и това ще е първото което ще я питам.Дано нее нещо серьозно(например хрема)

# 79
Здравейте и от мен,

Да споделя и аз
За коликите: При нас направихме различни експерименти да видим кое действа най-добре. От Инфакол не съм доволна. При нас имат ефект капки Babynos.
За хълцането: Ние хълцаме след ядене, може би като не успеем да се оригнем добре. Давам малко чайче след като първо го оставя малко да похълца, защото забелязах, че като дам да пие веднага не помага.
За хъркането на нослето: И нашия нос хъркаше още в родилното. Оказа се, че има секрети в носа от околоплодните води. Казаха ми с една спринцовка да пръсвам по няколко капки физиологичен разтвор в носа. Малкият след това кихва и почиствам това което е изкарал. Това с хъркането беше само 3-4 пъти. Сега всичко е ок, но ако усетя нещо пак пръсвам.

Честито на новите бебчета.
Бу честито за малката. Много хубави снимки Simple Smile

# 80
Деската, Слънцето честити рожби!  bouquet
Мама Т, пожелавам ти в скоро време да се похвалиш. И да знаеш, плътно те следвам-преди малко и при мен изтече тапата, така, че вече му се вижда края. Ще успеем да се включим в септември!
Maria27  Hug,няма страшно, когато настъпи момента всички страхове остават на заден план и мисълта ти е ангажирана единствено с това как да облекчиш и ускориш появата на малкото човече. Нямя кяк да опиша емоциите,които те заливат като го гушнеш! Пожелавам ти всичко да мине по мед и масло, с минимум странично вмешателство!

# 81
  • Бургас
 Tired Tired Tired Едвам изричаща "добро утро, мацки", LaDiDa се включва и ви сервира едно кафенце:

Момичета, наистина не издържам вече! Много, много ми се спи! Таи сутрин съм много тъжна, че никой не се сеща от родата тук да ми предложи да гледа бебо поне една вечер и аз да направя 6 часа сън!  Tired
Това дете е егати будилника- как го прави този номер на 3 часа да се събужда точно, не мога да разбера.  Thinking

За коликите една приятелка ме посъветва още като бях бременна да започна да давам Инфакол веднага щом се приберем от Родилния дом и така и направих. Давам абсолютно преди всяко ядене по една помпичка и мисля, че има ефект. Много рядко ми е плакал, свивайки крачета и като го гушна веднага се успокоява. Бях си поръчала 6 опаковки, в момента ми свършва втората. Надявам се да са ми достатъчни.

Криската, уговорихме с Калина вчера фотосесията! Много съм щастлива! В неделя, живот и здраве ще се снимаме и ние във Бургас!  Party

И преди да стана, че трябва и голямото момиче да приготвям за градина сега да не забравя да честитя радостта на Слънцето- да е жива и здрава рожбичката ти и да те дарява с много мигове на щастие!   bouquet

Чифлигарова
, мила, оздравявайте бързо! Стискам палци бебчо да е здрав!!!  Hug

И наистина накрая си пожелавам днес да имаме една розова новина от gorbi!!!  newsm10

# 82
  • sofia
Добрютро!Успех на раждащите днес!Очаквам хубавите новини за малки сладки бебчета да дойдат още днес!Стискам палци,момичета!

# 83
добро утро,мадамки    bouquet

отмене една снимка от вчера,викам да се снимам след родилния -е,имам още някое друго килце да свалям,ама бивам
  smile3521 smile3532

честито бебе на СЛЪНЦЕТО-да ви е живо и здраво,да ви носи страшно много щастие  Hugа на мамата бързо възстановяване  newsm51

ЛаДида,мерси мацко за кафенцето  love001само май аз ще трябва да го отказвам,че гледам май Сефи ставанервен след като съм пила и го кърмя  Thinkingама нема как-РИСКОВЕ НА ПРОФЕСИЯТА  smile3532/е за компенсация се тъпча с мюсли,мляко и орехи пред компа и ще стана  261uu hahaha/
много се радвам,че ще си правите фотосесия мила и ще чакаме после резултата със затаен дъх  Heart Eyes Hug

та като минахме на тема Бургас-Горби,мила моя,айде стискаме вече усилено палци днеска да е денят на малката принцеска  newsm17 smile3521да имаш леко и бързо раждане и да се похвалиш с едно живо и здраво сладко бебче   love001

чифлигарова-оздравявайте мила,че да имате сили да тикате левскаря по разходки  Hug

Цвета,душицо,и аз искам да кача снимки,ма ако ти кажа че използвам всяка секунда за да полегна/а то все имам да готвя,чистя ,простирам пране  newsm64 1ironing hang/,направо още не съм свикнала с липсата на сън и новия режим и съм като ФРЕШ ОТ ЛИМОН  smile3532

# 84
Ееееееее, такива ли булки берат царевица, находке??? Грехота! Добре е и по памуковите полета да се виждат подобни гледки....
Добро утро и от мен!
d34, не знам какво ще стане днес, но засега не става нищо!!! Ама малко останахме вече. Колкото по-малко, толкова по-ценни Wink

# 85
Здравейте и от мен, Бибси   bouquet е донесла добрата новина за моя милост. Безкрайно много благодаря за пожеланията.

От вчера сме ди в къщи, но лудницата е пълна, Кокитоса е постоянно качен върху бебето, супер превъзбуден и само искащ нещо или питащ нещо  #2gunfire. Минават ми лоши мисли през главата и си признавам, че с кеф го изпращам при баба му. Нооо ще си го вземем довечера, че трябва да свикваме в комплект да сме.

Вчера като се прибрах ме тресна някаква депресия, но мини депресия само, след 2 часа рев и съм си като нова. Проблеми с кърмата нямам, но гърдите взеха да ме наболяват, дотолкова, че кърмя със сълзи на очите.
Боян е копие на батко си, за което съм много хепи, щото таткото е светъл със сини очи и си викам, ако ми се падне някое русо бебе няма да знам какво да го правя.

Попрехвърлих темичката и горе-долу се запознах с бебешките "проблеми", но ще се включа по-нататък.

# 86
добро утро и от мен  Hug
LaDiDa напълно те разбирам.И ние сме така през нощта на 3 часа точно.А през дена спим по 4-5ч.Нз защо така се получава  Thinking

Честито на Слънцето -да жив и здрав малкия юнак и много да радва мама и тати   bouquet
Това е от мен за сега че малкия се събуди   Crazy

# 87
Oще не съм родилааааа newsm45 smile3511
LaDiDa,Nahodka,благодаря ви ,милички,че ме мислите HugБлагодаря и за пожеланията,ама на бебка явно там си и харесва!Какво ли не пробвах вече-горещи душове,люто,неистово търкане на цялата кухня вчера,няма и няма ooooh!От два дни имам болки в таза,леки контракции,ама до там!

LaDiDa,браво на теб,че уреди фотосесия на Бобо.Ако бях родила и аз можеше да използвам мацката докато е в Бургас,но уви.... Sad
Честито бебче на Слънцето!!!Да е живо и здраво и много да ги радва!!!

# 88
Дубрютру!
Честито бебче на мама Слънцето! Да ти е жив и здрав и много радости да ви носи! smile3525
ЛаДиДа много се рдвам и чакам с нетърпение да покажеш после резултата!
Тази нощ бяхме доста спокойни и заспивахме веднага след папкане и съм понаспана  Mr. Green
А за хъркането на нослето, чак сега се замислих, че аз сопол не съм изкарвала колкото и да капя физиологичен разтвор и дърпам с помпичката  Thinking Може би не е от сополи?
Чифлигарова- и ние се бяхме разболели, но слава богу явно и бях предала антитела и бебка не се разболя.
Аааа находке това телце на царвеицата ли го направи бе мила? И кво ние тук в Софето като няма царевица, да си ходим тлъсти, а? Не ме пусна мен на тая царевица начи! Ред имало...ама то ред ред и накрая пълна анария, а ти си направи телцето! Еее е никва колегиалност! Mr. Green
А на неродилите пожелавам днес още да е щастливото събитие  Mr. Green

# 89
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,
ние за сега нямаме колики и се надявам така да продължим.Давам й капки Саб симплекс по 2 пъти на ден,но най вече за мое успокоение.И с Алекс бях така. WinkИначе депресията и мен ме гони,но гледам да не се отпускам.С Алекс я изкарах много зле.Като излизахме на разходка,аз все плачех по пътя,защото съм сама.И сега ми е едно такова ревливо,но знам че ако се отпусна,ще е по=зле.Иска ми се да има на кой да оставя Андреа поне за 1-2 часа.Или някой да ми помага поне малко.Но нямаааа.на моменти ми идва да си събера багажа и да си ида в БГ. TiredНе е лесно,момичета,но ще се справим.
Как приспивате вечер бебчетата си?От 2-3 вечери Андреа заспива много трудно.Снощи се наяде към 22ч и заспа чак в 12.30ч.Направо откачих. CrazyНо сега не се чуствам така уморена и недоспала,както беше с Алекс.Все едно нямам бебе(да чукна на дърво).Сигурно защото от Алекс ми остана навика да се будя нощно време на 3 часа и сега ми е все тая.
И на Андреа нослето хърка,но няма сополи.Педито нищо не каза.Явно е нормално.
За ваксините-тук за туберколоза слагат чак на 2м.За сега има сложена само първата доза против Хепатит,която се слага до 2 часа след раждането. Peace

Общи условия

Активация на акаунт