Отговори
# 645
И в крайна сметка коя е правилната поза  newsm78
АКо е по гръбче няма ли да се задави нещо ,ако повърне малко ...знам ли newsm78
Оффф,нищо не знам ,живо и здраво ,като дойде у нас бебето какво ще го правя не знам  Crossing Arms
Сигурно само ще го гушкам и ще му се радвам  Joy (така ще е според майка ми) Joy

# 646
Ми Дани, веднага след ядене..няма да се слага по гръб...ама след като се уригне...па и като ходиш на курса...Катето като каже "имате ли въпроси?" ...ни са стискай..ами я питай....
и..и я ..питай..от кой е получавала най-много въпроси  Wink  хем ми беше второ... Blush

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 20:15 от mother-of-pearlS

# 647
И в крайна сметка коя е правилната поза  newsm78
АКо е по гръбче няма ли да се задави нещо ,ако повърне малко ...знам ли newsm78
Оффф,нищо не знам ,живо и здраво ,като дойде у нас бебето какво ще го правя не знам  Crossing Arms
Сигурно само ще го гушкам и ще му се радвам  Joy (така ще е според майка ми) Joy
Няма страшно ще се справиш с всичко като бебчето се роди. Grinning
И аз попитах ортопеда същия въпрос, а той ми каза  да си го изчаквам да се оригне /аз не винаги го правя, особено, ако заспи на гърдата/ и все пак, ако пак се притеснявам от задавяне, за надигна матрачето, забележете, от към краката, защото, ако върне мляко да излезе по-лесно праз устичката и да не се връща обратно към гърлото. И това обяснение много ме озадачи.  Cry Rolling Eyes Sad Rolling Eyes Cry Rolling Eyes Cry Sad Аааа, и никакви възглавници в началото.
Все пак да си кажа аз, че вече моя сладур връща доста по-рядко от началото, така че вече съм малко по-спокойна от възможност за задавяне. Преди почти след всяко хранене си връщаше и хълцаше. Това беше още от болницата и докторите ме успокоиха тогава, че яде много повече, отколкото има нужда и излишното го връща. Стомахчето му е съвсем мъничко, а храносмилателната система недоразвита още. Просто ми казаха да го наблюдавам и повдигам.

# 648
Днес видях много мами с бебчета ,много съм доволна  Grinning
Ванче ,Цецко е голям сладур и какъв е кротък ,да ви е жив и здрав  Hug
Относно възглавниците и аз знам ,че хич не трябват в началото.Гледам слагат само калъвката под главичката ,сгъната на две и то само за да се изпере по-лесно ако бебето повърне или нацапа нещо ...не знам ,хич не съм в час  Crazy

# 649
 Simple Smile Какви трепети и вълнения ви тресат. Heart Eyes Hug
Чета ви отстрани и ви се радвам... Hug

# 650
Ууууф,Нелка,на мен ми е толкова хубаво ,че съм бременна ,че не искам да свършва  Mr. Green
Това ,,разбира се  се дължи на това ,че карам лека бременност според мен и ми е много ,много готино .Нито ми тежи ,нито нещо ме боли...перфектно е всичко ,дано така да мине и раждането  Praynig
Днес да ви кажа,като бях на разходка ,сега нали само колички гледам....имаше толкова много мами с бебета ,че разногледа станах  Laughing Толкова много бебоци ,как не съм ги забелязвала досега не знам. А и времето си каза думата.
И Герито с малката Нели мернах някъде ,но отдалече Laughing
Ааааа и Ването с Гогата ,но бях в един магазин ,та нямаше как да се обадя  Laughing

# 651
Ние бяхме на Острова, а преди това - на лекар. Tired Йоана е болна.
На Острова е прекрасно. И преди да го ремонтират често ходехме там. Харесва ми. Simple Smile

# 652
Дани, много се радвам, че се видяхме. Ти си една бременна хубавица. Коремчето доста ти е пораснало, но си му е времето вече да е така. Много е хубаво, че се чувстваш добре и, че не ти тежи корема. Щом си щастлива, това ще се отрази много добре и на бебчето. Аз също изкарах много спокойна бременност и мисля, че това се е предало и на бебчето.
Аз също видях много мами с колички, включително и от курса. Като, че преди на бях виждала толкова колички и се замислям дали причинате е, че не съм обръщала внимание.
Нелина, ние също мислехме да отидем на острова, но се отказахме, че трябваше да купя някои дрешки на малкия, че подновяваме гардероба му. Расте детето и няма друг начин. Затова направихме разходката по центъра, но утре, ако е хубаво времето може и там да отидем, защото и на мен ми харесва. Като бях бременна лятото ходехме да се разхождаме там вечер след работа.
Дано Йоана бързо да се оправи!

# 653
Ванче ,ще разкажеш ли като имаш време ,как мина разходката ,в смисъл ,как се отрази на детето?
За вас е ясно ,особено таткото го видяхме  колко е щастлив ,че е навън с бебо,но Цецко как беше - буди ли се ,мрънка ли ,кколко време бяхте навън ,огладня ли  Laughing
Ей такива неща ме вълнуват  Tired

# 654
Първо да поправя грешката си, че не честитих днес на Теди именния ден, но наистина незнаех, че е Тодоровден.  Sad

Теди, честит празник! Пожелавам ти да си много щастлива и обичана съпруга и майка! Весел празник!

Дани, двамата с таткото чакахме цяла седмица с нетърпение да изведем Цецко за първи път на разходка и бяхме много щастливи днес. Всъщност всичко свързано с мъника ни носи много щастие.
Той се държа добре, почти спинка през цялото време, само като спирахме за по-дълго на два пъти се размрънка малко, но като тръгнем и количката го друса веднага заспиваше пак. Явно много му е хубаво да го возим с количката. Изкарахме почти три часа и се чудехме дали да се приберем да го накърмя /за щастие живеем почти на центъра/ и пак да излезем, но решихме, че все пак му е за първи път, а и позахладня и се прибрахме. Дано утре пак да е хубаво времето, но сега по новините казаха, че щяло да вали.  Cry Cry Cry
И ние срещнахме Велина с малката. Искаше ми се да видя и Нели с корема, нали всеки момент чака да роди, но се разминахме.

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 19:20 от vivianka1

# 655
Оооо,Велина я видяхме минути след като се разделихме с вас! А Нелката я чакаме всеки момент,наредили сме се там 3 броя бременни с термин през 2 седмици  ooooh! 
Вие сте толкова големи вече  Crazy Аз като разглеждах снимките на Цветомир във фейса и го гледам с едно синично боди ,какво му е голямо в началото ,а сега как го е опънал  Laughing Душичка ,да расте там ,да слушка...значи казваш ,че е хубаво количката да друса ,за да спи бебето.Това от няколко места го чувам вече ,ще го имам предвид  Naughty

# 656
Дани...по нашите улици..няма количка където да не друса  Naughty ....каквато и да е...пък ако все пак намериш такава..има едно място на Градската градина, където е с едни малки павенца  Mr. Green  там някои от маметата ходеха да си приспиват бебоците ... Heart Eyes

Виждам, че сте коментирали кърменето..и разходките....
Аз също живея на жентъра (на Театъра) ..и само веднъж съм припкала да го накърмя в колата пред блока...защото нямаше свободна пейка на Тортата.... Rolling Eyes
Мисля, Нелли, че наистина трябва да им пускате презентацията от ССК 2009 , поне заради снимките накрая...които биха им вдъхнали малко увереност...с кърменето навън....

Ето ЕДНА снимка от въпросната презентация (надявам се маметата на нея..няма да имат против публикуването и...след като са се съгласили да я предоставят за презентацията)  

# 657
Гери ,наистина малко ме притеснява кърменето на обществени места  Rolling Eyes
А ще трябва да се справя с това ,защото живея наистина далеч от центъра (при МБАЛ Пазарджик) и ще ми е невъзможно да притичвам до нас  Tired Все пак ,след като видях снимкиите ,наистина ми вдъхнаха увереност  Hug
Гери ,мерси ,че сподели с нас !

# 658
Данииии, за да кърмиш навън не значи да си ексхибиционист  Whistling Mr. Green (въпреки, че някои от нас СА )  има си доволно много начини за дискретно кърмене  Peace

П.с. бе ще станеш и ти редовен клиент на кафе "Плеяда"  Mr. Green

# 659
Да,аз съм ви виждала там  Laughing
Винаги в обедната почивка като излизах ,в Плеядата имаше кърмещи майки и винаги ми е било чудно ,защо тези жени с деца посещават точно това заведение  Thinking Е,като ми дойде на главата - разбрах  Laughing
Относно дискретните начини ,лично на мен ,ако не знаех ,че кърмите на тези снимки ,не би ми направило впечатление Hug
Наистина много ненатрапчиво и естествено изглежда всичко  Hug
П“П. Кои са тези ексхибиционистки ,че ми стана интересно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт