Отговори
# 660
П“П. Кои са тези ексхибиционистки ,че ми стана интересно  Laughing

Ти пък мислиш ли, че ще ти кажа... Whistling  .....тук  Mr. Green

# 661
Малеее, писали ,писали.....

Данче, не се щуросвай с тия аспиратори. лигавицата трябва да е влажна. Като има повече сополки, сложи му две по две книги под краката на легълцето откъм главата. Така няма да му пречат.
В козметиката- Гледай да няма т.нар. парабени, а ги има почти във всяка козметика. Виж в Гугъл повече инфо. Колкото по-малко мазила, толкова по-добре. Аз лично съм ползвала единствено студено пресован непреваряван зехтин и мокри кърпички памперс или нивея. Гъз не мия на всяка смяна памперс, дори като е наакано, затова не се подсичат никога!
Възглавница до годинката , не - защото обиколката на главата на бебето е по-голяма от тази на раменете. Реално от възглавница за компенсация няма нужда.
За спането - Докато не започнаха сами да си лягат на гръб, съм ги редувала на двете страни, особено малката, която много се давеше и го правеше абсолютно БЕЗШУМНО, чак посиняваше. Имах период , в който спях с едно отворено око от страх.
Но единици бройки са като нея, така че не се притеснявай.То не е и напълно настрани, а просто леко подпряно гръбче,

# 662
П“П. Кои са тези ексхибиционистки ,че ми стана интересно  Laughing

Joy Joy Joy

# 663
Къде пък се намира тази " Плеада" newsm78

Ще трябва да я науча и аз, че и аз като Дани съм доста далеч от центъра, а като се сетя първия път с големия как съм залягала и съм се крила ooooh!

# 664
   Като влезеш в тунелчето за Синагогата, завиваш веднага вляво.
   Едно време заведението се казваше "Белфорд", сега е "Плеяда".

# 665
Нели,  Hug Hug Hug

Сега вече разбирам защо сте ходили там Heart Eyes

# 666
Много интересен и полезен разговор сте започнали. Аз за сега се притеснявам от кърменето на обществено място, но наистина ми вдъхвате кураж за това. Още повече, че дори мъжа ми казва, че няма нищо странно в това и въобще не трябва да се притеснявам да си го кърмя навън, напълно естествено е според него.

Дани, за друсащата количка. Гери правилно ти е казала, че по нашите улици всички колички друсат, така че не се мъчи да избираш такава. Ние много сме доволни от нашата количка, поне от наблюденията ни от вчера. Нарочно застопорихме за малко въртящите колела, за да видим как е така и направо се шашнахме колко трудно се прави завой. Затова не съжаляваме, че взехме точно тази.

Цецко наистина е пораснал и това най-ясно се личи от дрешките, че му стават малки. Иначе ние като го гледаме всеки ден не можем да усетим разликата. Като сравнявам снимки от различни периоди също се вижда, че расте детето.

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 12:40 от vivianka1

# 667
Ето ви едни.... Thinking   помощни средства за кърмене навън

В нета може да ги намрети като "NURSING cover"  или "Breastfeeding Cover"

ето още от предназанчението му: http://www.twinklebelle.net/nursing-cover.html

а тук може да прочетете как да си го ушиете: http://photojulia.com/2008/02/how-to-make-a-nursing-cover

а най- лесния вариант - една пъстра шарена престилка за кръст  Laughing ..я връзвате през раменете си...тъкмо и бебчо нема да се разсейва от шумовете и цветовете около него....но така пшък ще привличате повече внимание , че кърмите..въпреки че.. Thinking  за около година и половина..доста хора в Пз..свикнаха да виждат кърмещи майки  Grinning

# 668
    Аз..таковата...да увелича годините. Не са година и половина, ами къмто 4 и половина. Laughing
    От опит установих, че колкото повече се стараеш да се прикриеш, по биеш на очи. Grinning
    Благодарение на Петя Х. се научих да кърмя дискретно, без да ползвам "помощни средства".
 Hug

# 669
Нели, я кажи твоя трик за дискретно кърмене. Ще е интересно да го споделиш

# 670
Говорехме си с мъжа ми и той също каза, че само на "закостенял тъпанар" може да му направи впечатление, че майката си кърми детето навън Peace

# 671

Ами..трябва да ти го покажа. Laughing Hug
Единственото необходимо условие е блузката да е леко широчка. Simple Smile

# 672

Ами..трябва да ти го покажа. Laughing Hug
Единственото необходимо условие е блузката да е леко широчка. Simple Smile

Хе хе, блузката ще я уредим, пък трика ще чакам да ми го покажеш

Ти да не мушиш бебето под блузката newsm78

# 673
Joy Joy Joy  това ми се ще да го видя

Вероник, разгледай сникмата , на която и дадох линк преди 2 страници....ааа и има мнооогооо удачни сутиени за кърмачки..по 3лв...препоръчвам ви ги..Има ги в бизнес-центъра с/у Адвокатурата, както и при "барливата" леля  Rolling Eyes  в магазинчето преди Полицията

# 674
Ти да не мушиш бебето под блузката newsm78

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт