Отговори
# 675
Ми кво се смеете сега  и аз така си го представям  Laughing Laughing Laughing
Оооф,ще ме уморите с тези съвети направо  Joy

# 676
Joy Joy Joy  това ми се ще да го видя

Вероник, разгледай сникмата , на която и дадох линк преди 2 страници....ааа и има мнооогооо удачни сутиени за кърмачки..по 3лв...препоръчвам ви ги..Има ги в бизнес-центъра с/у Адвокатурата, както и при "барливата" леля  Rolling Eyes  в магазинчето преди Полицията

бе то аз снимките ги разгледах, ама ми е интересен трика на Нели Mr. Green

# 677
м'чи то има и нейна снимка там... Whistling

# 678
е има...ама останах  с впечетлението, че го муши под блузката, с това че трябва да е по- широчка Joy Joy Joy

# 679
Аз лино не съм имала и все още нямам пролем с кърменето навън,ползвала съм слинга за дискретно кърмене и има много добри кърмачески блуски.А и все пак не правя нищо лошо храня си детето Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452751.525

# 680
Аз като ексхибиционистка мнооооого щях да се кефя, ако бях останала да кърмя до лятото Mr. Green

# 681
Бе то като сте групичка от 4-5 майки....( ние сме стигало до към 11  Laughing )  и всяка като извади гръд   Sunglasses  ...идва моемнт в който спира да ти пука...
Най-интресното е, че на мъжа ми приятели, като са разбирали че все още кърмя..са го поздравявали за което...а мои дружки..все ме подпитват  - до кога ша кърмиш  Crossing Arms

п.с.  присъединете се http://www.facebook.com/group.php?gid=228319404994   Peace

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 11:08 от mother-of-pearlS

# 682
Veronic, и вие мамета дето сте бременни или кърмите и неможете да пиете лекартсва....

С/у кашлица: черна ряпа (има и в Кауфланд има и на зеленчуковия пазар) изрязва се дупка в средата, слага се мед или захар, тя пуска сок и се пие

или

Прополки

С/у температура - сладко от Малини...слагат се 1-2 суп. лъжици и се заливат с топла вода..и се пие като чай...Да не се прекалява...може да възбуди кашлица..

п.с. айде дано няма болнички  Hug

# 683
 Naughty Малините, отварата и чая , са срещу кашлица.
За температура се прави отвара от сминдух!!! Сваля Т бавно, с меко действие е.
Тези неща ги знам от д.р Михайлов и съм ги пробвала. Може да е боаронец, но е перфектен в билките Peace

http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=20177 ето ти и една темичка за въпросната черна ряпа, да видиш мненията на пробвалите

# 684
    Пробвах го това тази седмица с черната ряпа и меда за дъщеря ми. Ами не и помага.  Sad С бронхит е.  Tired

Курсът е днес от 17.00 часа. Hug

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 16:29 от Nellina

# 685
Naughty Малините, отварата и чая , са срещу кашлица.
Чай от малиново сладко е стара изпитана РУСКА рецепта с/у температура, практикувана от векове...и изпитана и от мен по време на бремеността ми, но говоря за сладко направено по следния начин: смлени малини поръсени със захар, затворени в буркан и в хладилника , БЕЗ термична обработка.
Но когато дадох от същите малини, направени на чай на Никол..те подсилиха кашлицата и, защото малките черни шушулки по плода (незнам дали ме разбрахте  Laughing ) подразниха гърлото...

Нели, едва ли това с черната ряпа и което и да е от бабините рецепти или хомеопатични са универсално лекарство... Peace

# 686
Пак съм чела между редовете!!!Не знаех за температурата. Ето за сока от малини срещу температура, пак от него Tired
http://www.monitor.bg/article?id=186140
Но е и за кашлица също, заради противовъзпалителните като цяло свойства на малината и листата й. Чукни в Гугъл "малини и кашлица" и излиза много инфо.
Нели, кашлица и бронхит са различни неща Tiredдобре го знам от татко

# 687
mother-of-pearlS, аз днес май те мернах с малчо. Бяхте ли на тортата с още две мами

# 688
  • Пазарджик
Привет и от мен!Днес като си дойдох от Пловдив излязохме с малкия и видях Катето.Мислех да мина да се видим,но щеше да е с малкия.Оказа се че има доста мамета на които вече предстои раждане и Катето ми каза,че темата ще е важна и затова не дойдохме да не пречим. Hug Hug Hug

# 689
Нели, кашлица и бронхит са различни неща Tiredдобре го знам от татко
Simple Smile

Мече, кашлицата има различен произход.
    Суха кашлица има при ларингит, фарингит.
"Влажна" /със секрет/ - при трахеит, трахеобронхит, бронхит, бронхиолит и пневмония.
    Не съм убедена, че черната ряпа с меда действа безотказно при всички.   Simple Smile Peace

Общи условия

Активация на акаунт