Отговори
# 690
Момичета ,как сте  след курса днес ? Tired
Темата за етапите на раждането ми се отрази много добре лично на мен  Rolling Eyes
Малко по-спокойна съм и по-обнадеждена ...Още като че ли не мога да осмисля за какво точно говорихме днес  ooooh!
На мен ми беше изключително интересно и пак се сетих хиляда работи да питам ,много ясно след като вече си бщх вкъщи Crossing Arms Изпива ми мозъка това бебе явно  Crossing Arms

# 691
темата днес беше много готина. Като я слушах Катето само как го разказваше, колко сладко звучеше от устата й. Май ще трябва доста да поработи с мен, за да ме накара да не ме е страх

# 692
Нели, кашлица и бронхит са различни неща Tiredдобре го знам от татко
Simple Smile

Мече, кашлицата има различен произход.
    Суха кашлица има при ларингит, фарингит.
"Влажна" /със секрет/ - при трахеит, трахеобронхит, бронхит, бронхиолит и пневмония.
    Не съм убедена, че черната ряпа с меда действа безотказно при всички.   Simple Smile Peace
Аз не съм я пробвала тая рецепта, но със сигурност не помага на всички.
Нели, имах предвид , че бронхиална кашлица и бронхит са различни неща. Бронхитът е хронично състояние

# 693
Нели, кашлица и бронхит са различни неща Tiredдобре го знам от татко
Simple Smile

Мече, кашлицата има различен произход.
    Суха кашлица има при ларингит, фарингит.
"Влажна" /със секрет/ - при трахеит, трахеобронхит, бронхит, бронхиолит и пневмония.
    Не съм убедена, че черната ряпа с меда действа безотказно при всички.   Simple Smile Peace
Аз не съм я пробвала тая рецепта, но със сигурност не помага на всички.
Нели, имах предвид , че бронхиална кашлица и бронхит са различни неща. Бронхитът е хронично състояние

Не съм съгласна.
Бронхитът може да бъде остър и хроничен.
http://www.dar-center.com/article/?article=226
Има още хиляди линкове...

# 694
Така де, в повечето случаи имах предвид....Съгласна съм с теб.
За мен хроничният бронхит си е нелекувана кашлица овреме....
Александра често е с бронхиална кашлица, но не било бронхит Tired

# 695
темата днес беше много готина. Като я слушах Катето само как го разказваше, колко сладко звучеше от устата й. Май ще трябва доста да поработи с мен, за да ме накара да не ме е страх
Вероник ,теб страх ли те е ?  На мен ми изглеждаш доста уверена и ...смела ! Rolling Eyes
Извинявай ,че питам така ,но да не би да си имала кошмарно първо раждане като на Гери например и затова сега да имаш своите страхове Rolling Eyes
Много ми е интересна именно тази позиция.Всички раждали майки покрай мен ми казват "Ти сега си смела и си свиркаш ,щото не знаеш какво е ...като вече си го преживяла веднъж,ще видиш ти тогава" Tired

# 696
mother-of-pearlS, аз днес май те мернах с малчо. Бяхте ли на тортата с още две мами

А защо не се обади, а  Heart Eyes  Другия път задължително да се обадиш  Naughty
Бях с две мами , които също са завършили училището  Grinning
Даже видях днес..и Ваня и Тони и ако не се лъжа и Теодора с бебоците  Grinning
И поне още две мамета завършили вече видях  Heart Eyes

Дани...мила..аз си записвах предварително въпросите  Mr. Green Blush Или докат Катето говореше...си драсках бележки и после я питах  Blush  Тя за т'ва ми вика "Гери питанката"  Heart Eyes

алоооу спамърките  Heart Eyes  обичам ви...ама сте досадни  Mr. Green - спрете се или си пуснете тема - "обмен на мед.информация  " Mr. Green 

# 697
оооооооо, Данче, страх ме и то много ме е страх. Ама не искам да те плаша. Настрой се позитивно, не всички имат трудно раждане. Имам позната, която и двете си деца роди все едно.......Искам и аз като нея тоя път
Сега ходя на курса, защото се нядявам именно след него да го нямам този страх и всичко този път да бъде по мед и масло така да се каже. Иначе мога да ти кажа, че на момента всичко се забравя. Колкото и да беше тежко в момента. в който видях личицето му всичко забравих. Няма друг такъв момент, ще видиш

mother-of-pearlS, не се обадих, че бързах. Пък си падам и малко срамежливка Embarassed

# 698
НЕма да спамим вече.... Mr. Green

Ето ти насреща една, дето ги снася като яйца....Хем вторият път и без шевове Mr. Green е, благодарна съм на Бог за това де Heart Eyes
Час-два след ражданията не си спомнях нищо. Но след второто ме болеше мноооооого матката след кърменията, докъм 7-я ден, докато се прибере.Акушерките казаха да не се притеснявам, на третото щяла да ме боли още повече Joy

# 699
то това с матката и болките при кърменето го има при всяка, която ражда второ, трето..пето...
Е...сега знам че Неда ша скокне и ша каже, че нея не я е боляло... Mr. Green 

# 700
Не, само Нелина, и майка ми, и братовчедка ми, и Галя колежката ми от офиса не ги е боляло при второто. Болшинството ги боли, но за тези поне знам със сигурност. Между другото и трите са бивши спортистки - активни. Не знам дали има значение, но е възможно newsm78

# 701
Боли, защото матката контрахира и се прибира....колкото по-боли...по-плоско коремче  Mr. Green Въпреки, че при мен нямаше такава зависимост...  Tired

# 702
ама не всеки го боли, и се чудя защо. Аз нямам корем, но нямам и никакви коремни мускули. Много ми е зле там мускулатурата, и лекари са ми го казвали. И кожата ми е много дебела там Mr. Green Ама коремни мускули и матката като мускул не знам как са вързани за болката

# 703
Е...сега знам че Неда ша скокне и ша каже, че нея не я е боляло... Mr. Green 

Хич, ама хич! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нинка, бивша спортистка съм, ако има значение. Grinning

# 704
Даже видях днес..и Ваня и Тони и ако не се лъжа и Теодора с бебоците  Grinning
И поне още две мамета завършили вече видях  Heart Eyes
Дааа, и днес пак се видяхме  Laughing
А вчера и ние срещнахме Катето и се готвеше психически за важната тема на курса.

Общи условия

Активация на акаунт