Отговори
# 60
всички сте много хубави  Hug
виждам , че и от Телекабел и от в.МАрица е имало  Wink
..пак някаква презентация сте гледали, а Thinking

# 61
  • Пазарджик
Здравейте, Пазарджишки мами!
Моля ви, кажете ми има ли някоя от вас или познавате ли жена от Пазарджик, която да е била по време на бременност на терапия с аспирин и инжекции фраксипарин заради тромбофилия, или на терапия с вливане на системи имуновенин и интралипид заради установени отклонения след имунологични изследвания. Необходимо ми е да обменя опит практически към кой се е обръщала и възможно ли е да осъществя терапията си в Пазарджик. Засега имам вариант само с пътуване до Пловдив или до Плевен.
Предварително благодаря за всеки отговор.  Hug

# 62
djidji_p,
За съжаление аз не мога да ти бъда полезна.
Желая ти от сърце успешна терапия! Hug Hug Hug  Heart Eyes

# 63
  • Пазарджик
Благодаря ти, Nellina!
Аз мисля да говоря с гинеколозите в МБАЛ Пазарджик и ако може да ми слагат системите в отделението. Тези медикаменти ги има по аптеките с поръчка. В клиниките, където съм ходила, са доста по-скъпи и пътуването също е разходи и време. Ще намеря начини да улесня практически терапията си и ще ви информирам, ако мога да помогна на жени в подобно положение.

# 64
Разгледах снимките ,много сте хубави ,аз пак никой не познавам  Tired

# 65
djidji_p,  Hug!

Разгледах снимките ,много сте хубави ,аз пак никой не познавам  Tired

Ела да се запознаеш с нас! Hug

# 66
djidji_p колко се радвам да те "видя"  Hug Hug Hug

Лека и успешна бременост ти желая скъпа  Hug
И бързо и безболезнено раждане  Hug
И накрая да гушкаш едно пухкаво, розово бебче  Hug

# 67
Nellina, благодаря за снимките Hug,! Да не прозвучи нескромно, но наистина всички сме много хубави!  Laughing Laughing Laughing
Данче, и аз никой не познавах в началото, това не е проблам, ела и ще се запознаеш с всички! Laughing Чакаме те, а и други бъдещи и настоящи мами!

# 68
  • Пазарджик
Много ви благодаря за подкрепата!  Hug И аз се надявам всичко да е наред. Във вторник съм на консултация при доц.Конова в Плевен, ще направим пак изследвания и след това започвам терапията. Моето включване при вас ще е на по-късен етап, трябва да мина трудните първи месеци  Praynig
Таблото ви за кърменето до гинекологичния кабинет в МБАЛ Пазарджик е страхотно!   smile3501

# 69
Таблото ви за кърменето до гинекологичния кабинет в МБАЛ Пазарджик е страхотно!   smile3501

..ама седи ли ощеееее  Party

сега вече могат да го преместят до консултативния кабинет по кърмене  Grinning

# 70
djidji_p, стискаме палци и ти пращаме всичката си позитивна енергия! С теб сме, мила! Hug Hug Hug
Flutter

# 71
  • Пазарджик
Ще ви държа в течение, момичета.  Hug Благодаря за подкрепата!   bouquet

# 72
Здравейте, Пазарджишки мами!
Моля ви, кажете ми има ли някоя от вас или познавате ли жена от Пазарджик, която да е била по време на бременност на терапия с аспирин и инжекции фраксипарин заради тромбофилия, или на терапия с вливане на системи имуновенин и интралипид заради установени отклонения след имунологични изследвания. Необходимо ми е да обменя опит практически към кой се е обръщала и възможно ли е да осъществя терапията си в Пазарджик. Засега имам вариант само с пътуване до Пловдив или до Плевен.
Предварително благодаря за всеки отговор.  Hug
Здравей,аз имам неуспешно ин витро с терапия фраксипарин-биеха ми ги инжекциите в поликлиниката-много некадърно,вливане на имуновенин и киовиг в клиника"Малинов" в София-тези терапии са ми назначени от имунолога в клиниката и не смятам да рискувам тук да ми правят вливки,по принцип док каза ,че във всяка реанимация правят вливане,но не ми се рискува тук в нашия град,едни инжекции като хората не можаха да ми поставят,обмислям вариант следващия път аз да си ги слагам.
Пожелавам ти успех и на финала най-красивото и пухкаво бебче.

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 17:54 от mimeto26

# 73
  • Пазарджик
На мен първата инжекция фраксипарин ми отказа сестрата на личната лекарка да ми я бие, защото не знае как, след това отидох в Хигия и в манипулационата имаше мед. сестра, която беше била такава и ми показа как, така че почвам сама, а и много жени по форуми пишат, че си ги бият сами. Едно вливане на интралипид съм правила в "Селена" Пловдив и там е много добро обслужването, но това значи да пътувам често. В други градове знам, че правят в болниците вливане на системи като пациентите предварително си поръчат медикамента и си заплатят мед.обслужване. Аз мисля да питам в МБАЛ Пазарджик. Иначе варианта със "Селена" ми е сигурен и ако не стане тук, ще ида там. А ти ще правиш ли още един опит ин-витро? На какъв етап си в момента? Ако искаш пиши на лични.     
И на теб желая успех!  Hug

# 74
И на теб желая успех!  Hug
[/quote]Благодаря ти! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт