FYRE

• 15 845
  • 44
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Пия ги от една седмица.Много съм доволна. Няма странични ефекти като другите хапове които съм пила, свалих 2 килца за тази една седмица.Подтиска апетита драстично и ме изпълва с енергия. Не тренирам нищо.

# 31
  • Бургас
*Pukanka*,правиш ли някакъв хранителен режим?Ти от колко килограма тръгна,колко имаш да сваляш?По каква схема пиеш хапчетата?Имаш много добър резултат за 1 седмица.Браво и успех.

# 32
  • Казанлък
Много добър продукт!Изобщо NOW , сигурно ще прозвучи като реклама , имат невероятни добавки ,това е може би единствената фирма с толкова много изолирани продукти !!! и качествени !Аз преди съм пила липотрим-а и бях много доволна ,фйър-а не съм - но имам мнения че е е добър.

# 33
FYRE   е забранен за продажба и употреба в доста европейски дьржави. Дали е наистина безобиден?

# 34
  • Казанлък
FYRE   е забранен за продажба и употреба в доста европейски дьржави. Дали е наистина безобиден?
Това не го знаех и се очудвам!!Още утре ще го проверя !И ще пиша .
П.С . немога да си обясня защо,понеже състава му е супер ! и то напълно от естествен произход ,но ще проверя.
http://www.syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=v … =13&Itemid=27

# 35
  • София
Хаха .. каква "бомба" хвърли само с това изказване.... myraM

# 36
  • Варна
Какво? И защо ще е забранен.Не съм прочела някой да има странични лоши реакции от него. Я дай линк къде го видя това?

# 37
Потьрсих да го купя за една приятелка, която прочела за него вьв вашата тема. Аз сьм в Холандия. Вьв всички онлайн фитнес  магазини  има това : Fyre niet meer verkrijgbaar / toegestaan[/b]- не е позволен за продажба
Doordat dit product Yohimbe bevat mag het niet meer verkocht worden in Nederland
Тьй като, този продукт сьдьржа Yohimbе , вече няма да бьде продаван в Холандия.
Ето един линк:
http://www.perfectbody.nl/product_template.htm?product=782&s … 4c26ee3fcf9a7a630

Не сьм искала да "пускам бомба"- само да ви информирам. Имало е няколко "не добри случая" след употребата на Fyre и затова е забранен/изтеглен от продажба-това е инфо от собственика на магазин за фитнес добавки, който ми е личен познат.

# 38
  • Казанлък
Потьрсих да го купя за една приятелка, която прочела за него вьв вашата тема. Аз сьм в Холандия. Вьв всички онлайн фитнес  магазини  има това : Fyre niet meer verkrijgbaar / toegestaan[/b]- не е позволен за продажба
Doordat dit product Yohimbe bevat mag het niet meer verkocht worden in Nederland

Може ,Йохимбина е кора от дърво има и синтетика Йохимбин, не понася на всеки ,на мен не ми понася .Но е страшно ефикасен за сваляне на корем ,паласки и бедра.Ускорява кръвоснабдяването в малкия таз,много хора го ползват успешно.Но щом е преценено че е с отрицателен ефект ,значи е така. newsm10 Във Файър-а е на последно място като състав ,това означава че е с най-ниска концентрация от всички изброени по-горе.Въпрос на личен избор е всяка добавка в това число и Файър.Simple Smile

# 39
  • Казанлък
понеже не ми стигна мястото и трих от цитата ,та е влезнало в него .ето пак какво исках да кажа.

Може ,Йохимбина е кора от дърво има и синтетика Йохимбин, не понася на всеки ,на мен не ми понася .Но е страшно ефикасен за сваляне на корем ,паласки и бедра.Ускорява кръвоснабдяването в малкия таз,много хора го ползват успешно.Но щом е преценено че е с отрицателен ефект ,значи е така.  Във Файър-а е на последно място като състав ,това означава че е с най-ниска концентрация от всички изброени по-горе.Въпрос на личен избор е всяка добавка в това число и Файър.

# 40
# 41
здравейте момичета!Направих прочистване на организма с Мадал бал и сега след захранването мисля да продължа с FYRE.Интересуваме,тези които са го ползвали,да споделят какъв резултат са постигнали и след колко време започва да се усеща действието на продукта?

# 42
ехооо,никой ли не ползва вече FYRE?А аз се надявах да чуя някакво ново мнение и резултати!?

# 43
ехооо,никой ли не ползва вече FYRE?А аз се надявах да чуя някакво ново мнение и резултати!?
Ползват го...но не пишат тук Peace

# 44
Потърсих да го купя за една приятелка, която прочела за него във вашата тема. Аз сам в Холандия. Във всички осланя финес  магазини  има това : Frye net meer verkrijgbaar / toegestaan[/b]- не е позволен за продажба
Ето един линк:
http://www.perfectbody.nl/product_template.htm?product=782&s … 4c26ee3fcf9a7a630

Не сьм искала да "пускам бомба"- само да ви информирам. Имало е няколко "не добри случая" след употребата на Fyre и затова е забранен/изтеглен от продажба-това е инфо от собственика на магазин за фитнес добавки, който ми е личен познат.

Здрасти то само в него сайта,аз си чакам поръчката от друг сайта в събота ще пристигне.  Kijk here: http://www.completebody.nl/catalog/product_info.php?cPath=79&products_id=602
от тук си го поръчах.Късметче

Общи условия

Активация на акаунт