Какво мислите за тъкъв родител?

• 5 091
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
Кой каквото и да пише простотията  им е налице
.Може ли да съди за човек по това как пише,дори и да е неграмотен човек това не го прави лош ooooh!,а пък и аз допускам че може жената да е притеснена или ядосана в момента за да пише така.
ТУК   има  определен брой хора който са всеки ден и като рагледах и в други теми те винаги са нещо на обратното.
Питам се защо не гладате на живота по розово ?Може защото сте хора ,който не са видяли хубаво от него,и затова сте такива , да не говорим че половината не сте омъжени.БЪДЕТЕ ДОБРИ ЖЕНИ,ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ОТ ЕДНА СИЛА НАРЕЧЕНА БОГ.НЕ СТЕ  ВИЕ ХОРАТА КОЙТО ДА СЪДИТЕ,А АВТОРКАТА БИХ Я ПОСЪВЕТВАЛА ДА ИЗРТИЕ ТЕМАТА ,САМО РАЗПРИ СЕ СЪЗДАВАТ,ПОНЕЖЕ ЕДНИТЕ СА БОЛШИНСТВО И НЯМА КАКВО ДА СЕ КОМЕНТИРА,ПЪК И ТИ ТОЧНО ТЪК ЛИ СИ НАМЕРИЛА ДА СИ РЕШАВАШ ПРОБЛЕМИТЕ .ПРОЧЕТИ МАЛКО КАК СЕ ВЪЗПРИЕМАТ ТАКИВА ТУК ТУК И ТОГАВА ДЕЙСТАВАЙ.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 15:00 от bezsram

# 46
това не ме учудва, защото и предишните ни съседитака го караха: петък вечер го вземат - в неделя вечер го връщат при родителите на жената
те живеят в студ. град - бабата - в младост до била
така са решили хората, така го правят, какво да ги съдим - със сигурност си имат уважителни причини за да го направят

# 47
да не говорим че половината не сте омажени

Със сигурност всички не са омАжени  Peace

Виж, може и да има някоя и друга омЪжена, ама то това е друга работа  Twisted Evil

# 48
Не се карайте, бе  Grinning
Аз познавам една "майка", която е разведена, детето и е на отглеждане чак в Търново, при свекървата (но бащата не взема участие), тя живее във Варна и вижда детето си през няколко месеца. И не защото няма възможност,  а защото по нощите митка по барове и си посръбва.

Факт е, че има много самотни майки, които търсят помощ от роднини, защото не им стига вревмето. Факт е обратното - че на много съвременни майки хич не им се гледат деца...с нетърпение чакат времето, когато на няма и 2 год. ще ги натирят по яслите, само и само да не се занимават с тях. И не защото им са малко парите и си търсят работа (защото таткото носи достатъчно), а просто защото не им се занимава с детето. Визирам конкретни хора, които познавам.

Аз навремето живях 4 години на село при баба и дядо. През това време майка ми отглеждаше брат ми - бебе. Виждахме се поне 1-2 пъти седмично. После, когато аз тръгнах на училище, "заточиха" брат ми на село. Пак за 4 години. През тези периоди естествено сме прекарвали и много време при родителите си, но повече ни гледаше баба.
Не знам от начина на живот ли, който водехме, от що ли, но сега, като се обърна назад, в моите очи те не са лоши родители за това, че са ме оставили на село. Поне аз не съм се чувствала зле.

Така, че, ако на въпросната майка не и дреме за хлапето заслужава порицание...пак казвам, на мен ми прави впечатление, че в последните години жените масово не желаят да отглецдат децата си: мятат ги по баби, ялси и т.н., с най-различни оправдания. За хора, които не познавам, не мога да съдя, но за такива, които познавам и зная начина им на живот и т.н. мога да изкажа подобно мнение.

П.П. Това, че е Афектирана авторката, не е оправдание да пише неграмотно във всичките си постове. Но има право да се възмущава, че и да се меси, АКО майката не ще да си гледа детето.

# 49
Кой каквото и да пише простотията  им е налице
.Може ли да съди за човек по това как пише,дори и да е неграмотен човек това не го прави лош ooooh!,а пък и аз допускам че може жената да е притеснена или ядосана в момента за да пише така.
ТУК   има  определен брой хора който са всеки ден и като рагледах и в други теми те винаги са нещо на обратното.
Питам се защо не гладате на живота по розово ?Може защото сте хора ,който не са видяли хубаво от него,и затова сте такива , да не говорим че половината не сте омъжени.БЪДЕТЕ ДОБРИ ЖЕНИ,ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ОТ ЕДНА СИЛА НАРЕЧЕНА БОГ.НЕ СТЕ  ВИЕ ХОРАТА КОЙТО ДА СЪДИТЕ,А АВТОРКАТА БИХ Я ПОСЪВЕТВАЛА ДА ИЗРТИЕ ТЕМАТА ,САМО РАЗПРИ СЕ СЪЗДАВАТ,ПОНЕЖЕ ЕДНИТЕ СА БОЛШИНСТВО И НЯМА КАКВО ДА СЕ КОМЕНТИРА,ПЪК И ТИ ТОЧНО ТЪК ЛИ СИ НАМЕРИЛА ДА СИ РЕШАВАШ ПРОБЛЕМИТЕ .ПРОЧЕТИ МАЛКО КАК СЕ ВЪЗПРИЕМАТ ТАКИВА ТУК ТУК И ТОГАВА ДЕЙСТАВАЙ.

Определено, простотията е налице. А начинът ти на писане ,определено, напомня авторовия. А пък авторката винаги така си пише.

# 50
Аз не мога да се сърдя на никого,да си мисли кой каквото пожелае или каквото му е удобно Stop
Аз за себе си знам какво е.Явно тук не е място за разбиране ,да не говорим за съвети.
Всички са компетентни ,но колко от вас са изпадали в подобни ситуаций да им е съвестно нечий живот./на детето/
Няма какво да допълня.Пишете си не ми пречите,който не е преживял нещо не може да говори много компетентно за него,може само да си БЛя БЛЯ БЛЯ и това е.ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ грамотно ли го написах ,ГОСПОЖИ?

Нямам какво да правя с приятел, който не ме познава и настоява за обяснения

# 51
  • Варна
Но има право да се възмущава, че и да се меси, АКО майката не ще да си гледа детето.

Не няма право да се меси, но може да си се възмущава на воля, това си е нейното мнение, нека си го каже.
Ако приемем, че всичко е така, както го казва авторката, т.е. дори и неработеща, майката не прекарва повече от час седмично с детето си, колко от вас биха казали за нея, че е добра майка? И изобщо, какво значи "добра" майка?

# 52
Аз не мога да се сърдя на никого,да си мисли кой каквото пожелае или каквото му е удобно Stop
Аз за себе си знам какво е.Явно тук не е място за разбиране ,да не говорим за съвети.
Всички са компетентни ,но колко от вас са изпадали в подобни ситуаций да им е съвестно нечий живот./на детето/
Няма какво да допълня.Пишете си не ми пречите,който не е преживял нещо не може да говори много компетентно за него,може само да си БЛя БЛЯ БЛЯ и това е.ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ грамотно ли го написах ,ГОСПОЖИ?

Нямам какво да правя с приятел, който не ме познава и настоява за обяснения

НЕ, НЕ ГО НАПИСА ГРАМОТНО, ГОСПОЖО! ПЪЛНО Е С ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ...ИЗУМИТЕЛНО МНОГО...

П.П. ТУК ИМА И ГОСПОЖИЦИ, ТАКА ЧЕ ...  Peace

# 53
Залагам на това че тък всички сме майки и ще ви задам един въпрос.
Нормално ли е една т. нар. "майка" да си гледа детето по 1 час общо седмично?

Не е луд който изяжда зелника !

Жалко за детето  Confused

# 54
Абе luda_glavo (авторката).Спри се малко направо си вкара автогол с тази тема и коментарите!Я остави чуждото дете и жена на мира , а оправи правописа си!!
Значи си работеща и майка,а пишеш  "мнениоята" ,"ГРИЗЖИМ","изнстинката ","повлиая",
" ЕКСЕРтките", " ирознирам" и още и още ...
Това при условие,че сайтът предлага бутон  за проверка на правопис  ooooh!

Как така ще се борите с мъжа ти бащата да не и праща (много) пари,тъй като по твои наблюдения не ги инсконсумира детето?!! Леле това българската злоба и завист край нямат.А кой ти каза,че твоето дете е добре?! Нали знаеш повечето хора не виждат гредата в своя двор,а виждат иглата в чуждия.Сигурно заради такива "благожелатели" като теб и мъжа ти хората са се разделили!
И още нещо ти какво си направила за това дете-племенничето?Водили ли сте го на море?Или поне на екскурзия?Все си мисля как мои роднини и приятели не се сещат на детето ми едно шоколадче да дадат,а представям си те да мислят,че аз нищо не правя  ooooh!  #Cussing out

# 55
да,нямаме право да се месим ,но както е казала Северина ,имаме право да се възмущаваме.и аз без да крия се възмущавам на безотговорни родители,които се интересуват от себе си ,но не и от детето,което са създали.ами не създавай дете като няма да го гледаш.има хора по тази земя ,които биха дали всичко в тоя живот ,за да имат деца,а не могат.а други са облагодетелствани и не го оценяват.наистина жалко за такива дечица с такива родители.сори,но не мога да им влезна в положението на такъв род майки.

# 56
да миличка водили сме го ,защото майка му на море ходи,но без него
и боже къде сам седнала в сайт за майки да търся човечност, дано  не ви стига съдбата на това дете  до вашите. ooooh!
определено няма какво да добавя. Stop

# 57
Но има право да се възмущава, че и да се меси, АКО майката не ще да си гледа детето.

Не няма право да се меси, но може да си се възмущава на воля, това си е нейното мнение, нека си го каже.
Ако приемем, че всичко е така, както го казва авторката, т.е. дори и не работеща, майката не прекарва повече от час седмично с детето си, колко от вас биха казали за нея, че е добра майка? И изобщо, какво значи "добра" майка?

Не разбирам тези непрекъснати апели никой в нищо да не се меси. Ако е роднина защо да не се намеси по един или друг начин?
Колкото до понятията "добра/ лоша майка" не се чувствам компетентна да давам определения.

С риск да се повторя от други теми: моралните ценности напоследък са обратно пропорционални на толерантността; което имам чувството, че не води към нищо добро.
Не е редно майката да си натири детето при роднини и да не го поглежда. НЕ знам колко е лоша, но определено не е и много добра.
Не е редно детето да ходи по гол задник на обществено място.
И Аман с това уеднаквяване: мъжът и жената са две РАЗЛИЧНИ същества, има си мъжки и женски облекло, работа, маниери...

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 15:37 от Филаделфия

# 58
Цитат на: luda_glava
дано  не ви стига съдбата на това дете  до вашите.

Сега почна и да кълнеш ли не ти се разбира много?И аз ненавиждам родители изоставили децата си.Т.е. когато дори не познават собствените си деца и се очудвам на такава нечовечност.Но на второ място се ядосвам на хора,които само критикуват без да гледат себе си и без да помагат реално.

Редно е двамата родители да си поделят грижите за детето,когато всичко е оставено в ръцете само на единия това е меко казано нечестно.И за детето да.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 15:38 от Lucky bamboo

# 59
Абе luda_glavo (авторката).Спри се малко направо си вкара автогол с тази тема и коментарите!Я остави чуждото дете и жена на мира , а оправи правописа си!!
Значи си работеща и майка,а пишеш  "мнениоята" ,"ГРИЗЖИМ","изнстинката ","повлиая",
" ЕКСЕРтките", " ирознирам" и още и още ...
Това при условие,че сайтът предлага бутон  за проверка на правопис  ooooh!

Как така ще се борите с мъжа ти бащата да не и праща (много) пари,тъй като по твои наблюдения не ги инсконсумира детето?!! Леле това българската злоба и завист край нямат.А кой ти каза,че твоето дете е добре?! Нали знаеш повечето хора не виждат гредата в своя двор,а виждат иглата в чуждия.Сигурно заради такива "благожелатели" като теб и мъжа ти хората са се разделили!
И още нещо ти какво си направила за това дете-племенничето?Водили ли сте го на море?Или поне на екскурзия?Все си мисля как мои роднини и приятели не се сещат на детето ми едно шоколадче да дадат,а представям си те да мислят,че аз нищо не правя  ooooh!  #Cussing out
Авторката писа ,че гледа детето.
И аз мисля ,че е нормално да се възмущава /ако нещата са такива каквито ги описва/

Общи условия

Активация на акаунт