Какво мислите за тъкъв родител?

• 5 083
  • 91
  •   1
Отговори
# 30
Не мога да прочета всичко,ненавиждам такива жени като теб.Определение  за майка,можеш да даваш само за себе си.Аз също сама отглеждам детето си,и аз се наслушах от злобни изказвания от бившите ми роднини /като теб/.Мисли ти какъв родител си, а на хората децата ги остави на мира.

# 31
  ти не можеш да пишеш.Да не си от някое Родопско село или си македонка  ooooh!
Хайде, моля, без квалификации! NaughtyАз съм наполовина македонка( бащината ми половина), наполовина от родопско село- ми много ерудити е отгледал краят ми.
 По темата- нищо не мисля за такъв родител, при положение, че информацията за него е поднесена тенденциозно.

# 32
А струва ми се ,че наистина жената иска да помогне.От това което се чете нагоре си личи, че това дете не и безразлично,пише се също, че иска от нас да мисли като хора.Срува ми се че има проблем с изразяването си да постави проблема по правилно, така както го е поставила сякаш настина не се разбира какво се очкава от нас.Но пък и повечето тук злобничко откликвате на хорските прблеми.Вие нямате ли проблеми?Защо не ги споделите вместо да осъждате?Тък сме с дуга цел да си помагме , а не да се плюем.

# 33
А има ли кой да пооправи авторката?
Въпросът ми си е леееееко риторичен, ма нейсе. Laughing

# 34
Хайде, моля, без квалификации! NaughtyАз съм наполовина македонка( бащината ми половина), наполовина от родопско село- ми много ерудити е отгледал краят ми.
 По темата- нищо не мисля за такъв родител, при положение, че информацията за него е поднесена тенденциозно.
  Не съм искала да засегна никой, просто предположих да не би авторката да е от Македония (а не македонка както ние го разбираме) или пък да не е етническа българка( помакиня) от Родопите .

# 35
А аз не знам каква е авторката,но май вас силно ви заинтригува.И непрестанно бълвате постовете си. Laughing

# 36
  • София
И непрестанно бълвате постовете си. Laughing

Ами то иначе форум няма да има, ако не го правим бе, човек  Laughing Ти затова ли се регистрира, да ни го кажеш?  Laughing

# 37
Не аз търся начин да уплътнявам времето си днес Laughing

# 38
А аз не знам каква е авторката,но май вас силно ви заинтригува.И непрестанно бълвате постовете си. Laughing
Еми да, заинтригува ме защото досега тук такъв правопис не бях срещала...

# 39

Целта беше да не се обиди авторката, а не ти да се обидиш. Laughing
Иначе трябваше да й се каже, че е абсолютна неграмотничка и нищо не й се разбира.  От което следва - Ау, колко сте злобни.

# 40
 Не съм искала да засегна никой, просто предположих да не би авторката да е от Македония (а не македонка както ние го разбираме) или пък да не е етническа българка( помакиня) от Родопите .
 ooooh! След "извинението" стана още по-зле...Винаги съм казвала на децата си:"Като направиш беля, не прави по-голяма, като се опитваш да замажеш първата!"
  Чудесно разбрах кой е трябвало да се обиди Laughing, но пък упреци, подлежащи сами по себе си на упрек не мога да подмина...
 Трещи, ама разбира се, че човек, който забелязва неграмотността у някого и си позволява да се възмути, е злобен и гаден... Laughing

# 41
Когато някой смята, че дете е в риск и физическото или психическото му състояние е застрашено от какво и да било (включително и от поведението на родителите му), следва да уведоми за това Държавната агенция за закрила на детето , а ако проблемът е по-сериозен - директно Полицията.

Всичко останало е  blahblah blahblah blahblah , което освен злонамерено, в конкретната тема е и неграмотно  ooooh! Айде мерси от такива доброжелатели, дето едно изречение не могат да формулират без грешка, ама тръгнали кусури на другите да намират...

# 42
Имам колежка, неомъжена, без деца, на 46. Брат и има един син на 16 години. Тази жена е обсебила детето(казвам дете, защото тя се отнася към него все едно е на 6, не на 16)! До толкова, че има повече претенции върху него от собствената му майка, която, разбира се Mr. Green , е лоша майка. Майка му и баща му са си у дома след работа, а тя му звъни по телефона в 10 вечерта (ние сме на работа) да провери "Коте, прибра ли се? Добре, лягай си!"  Shocked ooooh! А какви са драми и тръшкания, когато момчето има 38о температура... не е истина! Тя ще изпадне в колапс от нерви и притеснения и звъни по нощите, та буди родителите му, да и кажат дали му е спаднала температурата. Майката се е отказала да се разправя с нея явно, не са в прекрасни отношения с колежката. Бащата изглежда переде или просто му е писнало от сестра му, и я е оставил да прави каквото ще.
Много противно, според мен, е всичко това!

# 43
Когато някой смята, че дете е в риск и физическото или психическото му състояние е застрашено от какво и да било (включително и от поведението на родителите му), следва да уведоми за това Държавната агенция за закрила на детето , а ако проблемът е по-сериозен - директно Полицията.

Е, намери се най - накрая някой  да  го напише !!!!!  Peace Peace

# 44
и аз познавам такива майки с горе долу същите навици и с ръка на сърцето казвам ,че това за мен не е майка и трябва да е луда ,за да се нарича така.

Общи условия

Активация на акаунт