Какво мислите за тъкъв родител?

• 5 078
  • 91
  •   1
Отговори
# 15
Ако ми беше роднина щях да те навра в кучи г.з.

Аман от просташки манталитети!

# 16
аз съм отраснал заедно смайка ми, занем мндборе колкое трудно защотот аз не съм живяла с баба и дядо а само с майка си,знам какво е ...
иманно за това съм толкова съпричстна към детето зашотот нито на бащата мога да повлиая  да си търси прават нито на майката да живее с сина си.Вярно е нямаме прави да се месим и не сме бивши роднини все още сме и ако не бахме ние  нещата вече верчтно щяха далеч по зле,Надявамсе  да се оправи всичко с времето меду родителте защото от там идва целят проблем

# 17
Предполагам, че си афектирана, но много трудно ти се разбира написаното.
Това също говори доста за теб...

# 18
Естествено не бих я аплодирала и също би ми било жал въпреки ,че не би било редно да се меся.
Няма начин да я "пооправите " тази жена нито малко нито много.

# 19
БЛагодаря за всичко на всички.Ясно е вече кой какво милси .
А относно ЕКСЕРтките тук където пишат да не стига миличко до глават на вас да сте свидетели миличкии.щом е простачко да си човек майкоо какви сме простаци всики номрлани човшки същества

# 20
  • София
Ами то много нещастни деца по света има, да тръгнеш да превъзпитаваш родителите на всички освен.
Айде малко по-кротно, наистина си много афектирана, ама идея си нямам какво очакваше да чуеш тук.

П.С. Има ли някаква възможност да пишеш грамотно? Почти не се разбират последните няколко поста.

# 21
Ми на мен ми се събират тоже малко часове с децата ми,ха сега да видим.Като си тръгна от работа, докато ги прибера, докато приготвя да хапнат и им изпера дрехите и те са заспали.И кво викаш да кажат хората за мене?И аз искам да дрема цял ден и да си ги прибирам на обяд и да пишем заедно домашни и т.н и т.н. ама не става....

# 22
Естествено не бих я аплодирала и също би ми било жал въпреки ,че не би било редно да се меся.
Няма начин да я "пооправите " тази жена нито малко нито много.

така си  е !  Outta Joint

# 23
а поне ги прбираш и спят с теб в дома ви нали?защото това детенце спи кадето го замтенат  в баба си едната в другата в нас в другата си леля.
А тук очкавах някой да даде предложение как да помогнем на майката бащата кучета го яли ако пипате мен те си изгиват там с нея не ме  вълнуват техните исотрй искам просто малкоят да щастлив като всички деца, очаквах от тук хората който влизат тук да ме посъветват как процедирам с майката ,наистина искам това дете да не плаче от нея , да пита за  нея,искам да сме едно голямо семейство и да си помагаме ,както на мен помогат майка ми етарва ми другата  ,свъкерва ми понякога ,така и с еня да не,мрим общ език ,за нейно добро е МИСЛЯ

# 24
извинете ме за правописа мн съм ефектира ,
ставам за днес тъй като се налага да ходя на работа..а ма то и аз съм ходела на работа пък съм имла време за дъщеря си. ooooh!ирознирам някой дами ЕКСПЕРТИ - тук.
Благодаря все пак на всичко ще следя постовете.

# 25
Бърди,ти пък надскочи себе си и авторката по оплюване!
Както бащата е в Испания и работи,така и майката работи. До тук добре,обаче тя работи ТУК! Има възможност да вижда детето си,което не е просто неква купчина кокали,която може да разкарва насам-натам! Има събота и неделя,за родителите,които не могат да отделят достатъчно време на децата си през седмицата. Тя и от това не се възползва явно!
Аз съм много против такива родители-или да се взимат в ръце или бащата да си изтегли детето ви Испания,поне да има бъдеще!
Луда глава-човек на стари години не се превъзпитава тепърва! Ако не се е усетила,след като е родила че трябва да е отговорен човек и родител няма сега тепърва да го мисли!

# 26
  • София
Ми аз като чета как авторката пише и се изразява ще взема да си позволя да се усъмня дали точно така стоят нещата. Аз също си гледам сама детето, при все, че баща й не е в Испания, а си е тука. И на мен ми се налага през деня да я водя при баба ми да я гледа, аз все пак съм на работа, а от сряда ще е на градина, но също така и знам какви неща се говорят за мене в родата на баща й. А аз от работа тичам директно да я взема, събота и неделя съм плътно с нея и не я сотавям никъде и на никойого, ако съм свободна. Но от другата страна теориите са много по-различни...

# 27
  • София
Private, аз уж рядко се паля, ама сега яко запалих фитила, права си  Simple Smile Peace

Точно защото майката работи тук, а бащата там, смятам, че тя прави много повече за детето им, отколкото той. А жената явно не се справя като една истинска ССФ, спор няма, обаче цялото това желание за превъзпитаване ми дойде малко в повече.
Виж само заглавието на темата - то не е как да помогна на племенника ми, а какво мислите за майка му. За мен е повече от ясно, че темата беше пусната с цел да плюем, а после като се видя, че не тръгва в желаната посока, се извъртя по посока да помогнем на детето.
Колко е голямо детето, впрочем, дори това не си е направила труда да напише авторката. Ходи ли на градина, на училище, бебе ли е?

# 28
извинете ме за правописа мн съм ефектира ,
ставам за днес тъй като се налага да ходя на работа..а ма то и аз съм ходела на работа пък съм имла време за дъщеря си. ooooh!ирознирам някой дами ЕКСПЕРТИ - тук.
Благодаря все пак на всичко ще следя постовете.
Какво работиш бе човек  #Crazy-та ти не можеш да пишеш.Да не си от някое Родопско село или си македонка  ooooh!Нищо не мога да ти разбера от това което си написала.

# 29
Това положение сигурно не е вчера, за да е толкова афектирана.  Бърди е права за заглавието.

Общи условия

Активация на акаунт