Насилие в училище

• 8 767
  • 123
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
А не мислите ли,че само ще поласкаете егото на побойника,когато се види по телевизията?И как би се чувствало малтретираното дете,когато се види в тази светлина,мислейки колко хора преглъщат новината със закуската си?
А мислиш ли, че това трябва да продължава, защото съм убедена, че щом като се е оставил да гобият по този зверски начин пред целия клас, момчето няма избор и търпи това ooooh!

# 76
А не мислите ли,че само ще поласкаете егото на побойника,когато се види по телевизията?И как би се чувствало малтретираното дете,когато се види в тази светлина,мислейки колко хора преглъщат новината със закуската си?

Не мислиме!
Лицето на битото дете не се вижда изобщо на клипа.

# 77
Много ми се иска това идиотче, дето тормози така съученика си, да бъде разкрито. Направо не знам какво ще стане, ако разбера, че някой тормози така детето ми! Ще го бия това лайно, докато му се изясни!

# 78

Не мислиме!
Лицето на битото дете не се вижда изобщо на клипа.

Я се постави на мястото на битото дете.Можеш ли?

Мое мнение,но не медиите трябва да се тези,които да действат в случая.

# 79
  • София
Има нещо вярно в това което казва Китана. То веднъж е унижено, а да го гледат милион хора по телевизията си е ново унижение. Децата колкото и да са невинни, понякога са жестоки и с думи, и може да продълат да му се подиграват.
Сигурно е ,че нещо трябва да се направи обаче. Като се започне с директор и учители.

# 80
Има нещо вярно в това което казва Китана. То веднъж е унижено, а да го гледат милион хора по телевизията си е ново унижение. Децата колкото и да са невинни, понякога са жестоки и с думи, и може да продълат да му се подиграват.
Сигурно е ,че нещо трябва да се направи обаче. Като се започне с директор и учители.

Според мен трябва да се започне с родителите... Мое мнение, разбира се...

# 81
Трябва да се почне от обществото.По принцип.

# 82
Клипът не съществува.
Скрили са го явно.
Дали успяхте да го изпратите някъде?

# 83
Клипът не съществува.
Скрили са го явно.
Дали успяхте да го изпратите някъде?
Бушката го е сейвнала,можеш да го изтеглиш от линк от предната страница.

# 84
Потресена съм всичко ми се обърна в стомаха. Това изродче трябва да си получи наказание. И според мен то тренира някъде бокс или кикбоск или нещо такова и показва на целия клас какво може. Значи и треньора който го учи да се бие така носи отговорност някаква. Браво момичета, че се опитвате да направите нещо само по този начин като не се мълчи и се взимат мерки ще се продиводейства на това насилие.

# 85
Не знам, защо се потрисате толкова от детето. За да се държи така, то е научено. Показван му е точно този начин на общуване. Кой ли го  е направил!?  Thinking А!?
Днес докато чаках сина си, който е в трети клас, разбрах за поне няколко случая на насилие - и вербално, и юмручно...  Едната майка, веднага посъветва дъщеря си: - Ударят ли те веднъж, ти два пъти удряй!

# 86
  • Пловдив
Най-страшното за мен е, че никой от класа не се намеси, приемат го за нещо нормално или е практика  Sick

Няма ли някаква реакция  от полицията и медиите ?

# 87
Най-страшното за мен е, че никой от класа не се намеси, приемат го за нещо нормално или е практика  Sick

Няма ли някаква реакция  от полицията и медиите ?
Или ги е страх.  Peace

# 88
Аз нямам отговор още. Не знам дали и ще получа, при положение, че им направиха на всички такава услуга със свалянето на клипа от Вбокс.

# 89
Страх ги е както и детето което търпи такъв жесток побой. Убедена съм, че то не смее да каже на родителите си.
Моята дъщеря беше обект на тормоз психически и физически в у-ще от момичета и въобще не смеела да ми каже защото се страхувала че ще стане още по-лошо, но така или иначе разбрах. И се започна разговор с учители, после среща с учители и родители - резултат няма тормоза продължава. После среща с директора и родители - резултат няма. Накрая отидохме в районното управление подадохме жалба и като ги привикаха в полицията се спря. Няма да изпадам в подробности какво преживя детето, не смееше да излиза навън.  Naughty НО разра че НЕ БИВА да се мълчи, а трябва да се взимат мерки защото като се мълчи насилието става още по-жестоко и още по-страшно. Насилниците стават още по-смели и си позволяват повече и по-жестоки неща.  Sad

П.П. Искам да допълня, че родителите се държаха изключително нагло и арогантно на срещата при директора, а класните ръководителки на тези момиченца след това се заяждаха с дъщеря ми и й намаляваха оценките. Когато тези момичета бяха попитани ЗАЩО го правят те вдигаха рамене и не можеха да кажат НИЩО!!!  

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 15:57 от suni4ka

Общи условия

Активация на акаунт