Насилие в училище

• 8 773
  • 123
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Ако такова нещо се случва с вашето дете /да пази Господ/, веднага сигнализирайте! Нека да не оставяме така нещата!
Пишат се жалби до директора, до началника на инспектората и до полицията. Като го повикат в Полицията да видим дали ще посегне втори път това лайно.
Другият начин е саморазправа.
Само си проследявайте децата, защото много от тях няма да ви се оплачат, че са тормозени и ще си траят.

Само, че родителите рядко разбират за тези инциденти, нали ги учим момчетата от малки да не плачат и да се оправят сами, сигурна съм че това дете не казало в къщи, а ежедневно може би си изтрайва някой друг шамар или ритник, то да е само това момче, тези неща се случват постоянно в у-ще, в нашето вече сложиха във всички стаи камери, дано има поне някой да ги следи  ooooh!

# 61
Мнооого ми хареса това, което си написала, Алиса. Постни го и в другата тема, плс.

# 62
Точно снощи на родителската среща се говори за това. По сигнал за провинил се ученик се свиква събрание и се решава какво да се прави с него.
Имаме права, така че е нужно да се сигнализира по такива случаи.
Наистина това лайно е бъдещ престъпник.

# 63
А знаете ли кое най ме фрапира, че другите деца просто си стояха ей така, все едно нищо не става... Тъжно, много тъжно...

# 64
  • София
Клипа вече е свален. Явно има движение по жалбите.

# 65
Клипа вече е свален. Явно има движение по жалбите.

По-скоро ума удобно извинение за несвършване на работата.
Но бушката го е качила другаде.  Mr. Green

# 66
  • Абсурдистан
Дано не считат, че са приключили случая с премахването на клипа от интернет.

# 67
Дано не считат, че са приключили случая с премахването на клипа от интернет.
Да, много ми се иска някой от разпратилите го насам-натам да получи отговор, че по слуая има движение и "ще ви уведомяваме за развитието".

Двете места, на които съм го качила:
1. Тък като идеята е клипчето да се види от повече хора съм го свалила. Очаквах, че ще изчезне.
Качвам го тук.
Като цъкнете на линка, на страницата най-долу цъкате на FREE. Започва обратно броене на секундите. Когато свърши изписвате символите в полето "here:" и после цъкате на "download".

2. Така?

Слагате отметка на 4b76c473.flv и после "изтегли избраните".

Кажете дали успявате да го свалите.

# 68
Бушка,аз и по двата начина не успях да се справя.На едното ми изписва да качвам,а на другото,че не може да намери такова разширение или нещо такова.

# 69
Ясно, може би проблемът е във формата. Сега го направих в ави формат - опитайте пак, моля.

http://dox.bg/files/dw?a=a8d0a24260

# 70
При мен се получи.Изтеглих го и веднага ми отвори KM плейъра с клипа.

# 71
# 72
  • Пловдив
Някой пусна ли на медиите това клипче, май само те могат да разнищят случая и евентуално да се разкрие тоя хулиган!

# 73
А не мислите ли,че само ще поласкаете егото на побойника,когато се види по телевизията?И как би се чувствало малтретираното дете,когато се види в тази светлина,мислейки колко хора преглъщат новината със закуската си?

# 74
Някой пусна ли на медиите това клипче, май само те могат да разнищят случая и евентуално да се разкрие тоя хулиган!

Изпратен е в Нова ТВ, Би Ти Ви и Канал 1.
Но няма да навреди да го разпратят повече хора, за по-голяма тежест

Общи условия

Активация на акаунт