В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 003
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Хехе, знаех си аз, че е готина каничката. Иначе в Кауфланд гледах един стъклени, 10 лв, с много готини червени означния - красота. Моята си я взех от ХИТ-а за 1.80 лв (вметвам, може на някой да му е полезно Simple Smile)

А "пиринч", знам че е "ориз" на турски, по ми се връзва, отколкото разните му там сплави ...  Mr. Green

# 496
А "пиринч", знам че е "ориз" на турски, по ми се връзва, отколкото разните му там сплави ...  Mr. Green

Освен да питаш в турската темичка, момичетата ще ти кажат. С интернетски преводач излезе някакъв пиринч, може и ориз да е newsm78:

eurodict
бот. pirinç
(Oryza sativa).

# 497
Цитат
Преди три години съпруга ми за коледа ми купи пушка
На всички ви е ясно че подаръка много много не беше за мен
Тази година реших да направя и аз подарък за Св. Валентин на съпруга ми.
Ето с какво се здоби той

Ей как ме разсмя с тази история  Joy Joy Joy Преди години купих на половинката дрелка за 8 март , че имаше да сглобява едни шкафове у дома , а се мотаеше и се оправдаваше , че му липсвала дрелка  Crazy След това вече нямаше измъкване и ми сглоби кухнята  Wink Сега съм хвърлила око на кухненски робот ... някакви идеи как да го прилъжа , при все, че за 14 ми подари хлебопекарна  пък до 8 март няма и месец  newsm78

# 498
Идея за примамване на половинката за покупка на кухненски робот ...
Аз процедирах така: Понеже той от време на време влиза в кухнята, абе 50 на 50 сме общо взето  Blush, и измисля от нищо нещо, знам че такъв уред много би му се харесал.
Да ама как да го примамя - като и идея си няма какви са му възможностите ...Затова, както си цъкахме в нета, отворих www.youtube.com и драснах Food Processor в търсачката и запусках разни клипчета.
Още на второто клипче коментарът му беше: "Ще си вземем кухненски робот, пиле"  Flutter

# 499
Аз да се вмъкна тая тема въпреки,че нямам с какво да се хваля.
Аз имам каничка от левчето за литри,брашно,захар и ориз и всяко е напоисано на три езика.Такаче пиринч е ориз.

# 500
  • София
Е, супер сте! Ориз било значи  Laughing От 5 години я имам тая каничка, чак сега разбрах за какво била четвъртата графа  hahaha И то защото се сетих да ви питам.

# 501
честити придобивки на мъжа на стихийната,със здраве да си ги ползва hahaha hahaha hahahaа от нета ли са поръчвани красотите newsm78

данито1988,мишелин,честита придобивка  bouquet

и аз имам такава мерителна каничка,незаменима е Peaceама така искам сега  ел кантарче и то следващо в списъка Peace

стасе,а хлебопекарната 500 има ли форми за багети,мисля,че не newsm78гледах всички модели в Техномаркета,ама мисля,че само този от 300 евра имаше Wink Wink Wink

# 502
Мишелин , мерси за идеята  newsm10

# 503
Country Life , дай повече инфо за уредчето. От къде,колко?...Такива неща,че ме заинтригува   Grinning

# 504
Country Life , дай повече инфо за уредчето. От къде,колко?...Такива неща,че ме заинтригува   Grinning

не съм Country Life ,но ето го уреда,има го в Техномаркет,защото там съм питала за него Peace

http://www.tefal.bg/All+Products/Cooking+appliances/Fryers/Produ … tiFry/ActiFry.htm

ето я и цената Crazy

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09040705

# 505
честити придобивки на мъжа на стихийната,със здраве да си ги ползва hahaha hahaha hahahaа от нета ли са поръчвани красотите newsm78
От тук http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=index&cPath=179

# 506

С тези се сдобих вчера ,остава само да ги изпробвам.

# 507
С тези се сдобих вчера ,остава само да ги изпробвам.

Iliana__ , а откъде се сдоби с тия сладурски формички?

# 508
Iliana - много са красиви  Heart Eyes а от къде ги купи ?

# 509
http://stores.shop.ebay.co.uk/DLF4852-Honesty-is-my-policy_Kitch … p4634Q2ec0Q2em322
От Ибей .Ето го продавача.
Сърцата са ми 4 ,а мечето едно .Довчера ще ги изпробвам и ще пиша дали стават.
Тук в Русе не можах никъде да намеря и като цена нямам представа как са .

Общи условия

Активация на акаунт