В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 006
  • 723
  •   1
Отговори
# 525

С тези се сдобих вчера ,остава само да ги изпробвам.
Пробвах ги  Grinning не се разтопиха не си промениха цвета значи стават.

# 526
 Я  да побутна темата малко напред, от доста време  си бях  набелязала  рингове, но вчера не пропуснах  Joy

# 527
Я  да побутна темата малко напред, от доста време  си бях  набелязала  рингове, но вчера не пропуснах  Joy

Dina.K, от български магазин ли са? И аз отдавна търся, но дори не съм виждала по нашите магазини. Е, поне в тия, в които съм ходила. Предполагам, ще ти вършат добра работа.  bouquet

# 528
  • София
Да са ви честити новите придобивки на всички. Hug
Лабрекс, аз си направих рингчета от конс. кутийки от пастет, просто изрязах с отварачката и дъното, станаха перфектни. Wink

# 529
labrex Гелева –    bouquet, Не, не са от Б-я,  попаднах на един сайт с  кухненски прибори  CUISTO  #Crazy   направо онемях –  ринговeте бяха първите, но няма да остана само с тях Laughing

# 530
labrex Гелева –    bouquet, Не, не са от Б-я,  попаднах на един сайт с  кухненски прибори  CUISTO  #Crazy   направо онемях –  ринговeте бяха първите, но няма да остана само с тях Laughing

Dina.K, благодаря! Хубави неща има!  bouquet

Гелева, то и аз приспособявам разни неща, но ми се искаше да си имам нормални!  bouquet

# 531
дина к,страхотни рингове,аз все им се точа по бг сайтовете,ама мнопго скъпо тука Peaceи много ми харесаха силиконовите ти сърца,яд ме е че няма как да си купя от тук.........

този сайт е много хубав,а дали доставят до България newsm78

лабрексче,ако те устройва цената,аз тези съм харесала,заповядай-http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … ;products_id=2027

аз нищо ново нямам,освен едни сладурки неща за децата,подарък от едната им леля Heart Eyes

# 532
лабрексче,ако те устройва цената,аз тези съм харесала,заповядай-http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … ;products_id=2027
аз нищо ново нямам,освен едни сладурки неща за децата,подарък от едната им леля Heart Eyes

Ммм, наистина е много сладурско комплектчето! Peace А за ринговете  направо се разхилих, представих си, като му ги покажа на моя мъж, как ще каже:"ей сега щ,ти свия две ламарини, кво толкова!" Joy Ще потърся още, пък ще видим, скъпички ми се виждат тези, ама аз и не съм виждала на живо, та да знам по колко се продават.

# 533
  • DE
Цитат
ей сега щ,ти свия две ламарини, кво толкова!
Лабрекс,той твоя bowuuмай кат моя.Не смея да кажа че неЩо ми трябва.
Все мрънках че ми трябва тънка и дълга точилка.Един ден ми мъкне една дълга сопа,от къде я е взел newsm78.Ходи, прави,дялка,ми я,и ми вика "ето, готово,сега си имаш и точилка"  341uu

# 534
Цитат
ей сега щ,ти свия две ламарини, кво толкова!
Лабрекс,той твоя bowuuмай кат моя.Не смея да кажа че неЩо ми трябва.
Все мрънках че ми трябва тънка и дълга точилка.Един ден ми мъкне една дълга сопа,от къде я е взел newsm78.Ходи, прави,дялка,ми я,и ми вика "ето, готово,сега си имаш и точилка"  341uu

matze, ми кЪт сме късметлийки да си вземем майстори за всичко Joy. В интерес на истината, когато ми дотрябваха формички за сладки като кокалчета, слезе в гаража, помота се там и ми донесе две, направо нямаха разлика по направата от купените ми - имаха си режещи ръбчета и подгънати, където се държат, абе направи ги човекът. Иначе е навит на такива неща, щото е зодия Телец и е чревоугодник (добре, че не чете тук Grinning), повечето от нещата той ми ги е намирал по магазините, на мен понякога ми липсва търпение да ги обикалям.

# 535
labrex , такива рингове съм виждала в "Щъркелите" ,магазин на Солинген.
Не знам в Сф къде му е адреса...
Мисля,че и цената беше по-ниска.   Peace

Аз скоро се сдобих с тая силиконова

Мерителни чаши

и едни чинийки

# 536
Здравейте!Сега видях темата и се включвам.За китайския ориз-преди години гостува Кен Хум та от него записах рецептата.Ако се интересувате ще споделя. country Life за яицето което те затруднява се прави на омлет-разбиваш го със соев сос и правиш омлет.Когато ориза ти е готов нарязваш омлета и го добавяш. Peace

# 537
labrex , такива рингове съм виждала в "Щъркелите" ,магазин на Солинген.

краси.мира, благодаря ти!  bouquet Ама си се сдобила със страхотни нещица,(уф, в тая тема завист ще вземе да ме обхваща) Grinning. Формичката е много красива, да покажеш в скоро време продукция от нея, мерителните чашки са си нужни, ще ти вършат хубава работа, а чинийките са много сладки!Да си ги ползваш с удоволствие!  bouquet

# 538
nahodkata –  съжалявам, но сайта е ограничен с доставките само 3-4 държави,  не знам с  amazon дали, ще успееш
labrex  –  matze ей, сръчни мъже имате –реагират на момента, matze ти точилка  или тояга  получи ? Joy – шегувам се
labrex - де да можеше и моя да разбира поне малко  в  кухнята , не че ми отказва като запея   Laughing, но си няма и най- малка представа – знае само като седне на масата   Mr. Green
краси.мира – за такива чинийки и аз се оглеждам, не подливат  и са практични  – чудесен избор. Simple Smile

# 539
labrex ,     bouquet

Dina.K , чинийките са от въпросния "Щъркелите" -Солинген.

Общи условия

Активация на акаунт