"Вип денс" - тема 4 (28.09- 04.10)

• 30 779
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Аз много разсъждавам май, извинете ме, ама е по добре за Мира анкетата да бъде след вторник. Защото тогава така или иначе ще знаем номинираните.

# 31
Добра си е анкетата, аз гласувам, че ми допадат.

# 32
Тук съм  Grinning. Гласувах даже  newsm80

# 33
Мира от Софииски дрислъо скочи на Варненски Crazyнаправо нямам думи,този ли ще я кара да се чувства жена newsm78ами да вземе и Ванко1 и да ........

# 34
Гласувах с трета опция Grinning

# 35
                              Да си повторя въпроса: с кого друг танцува Мира, и пред кого предпочете Шамара?

# 36
Е не са казали това. Освен ако някой няма вътрешно инфо.

# 37
                              Да си повторя въпроса: с кого друг танцува Мира, и пред кого предпочете Шамара?
сигурно пред Кондъо Wink

# 38
Според мене решението й е било подпомогнато и от другия варненец в отбора.

# 39
Супер темичка.   bouquet

Относно избора на Мирчето... не го очаквах и определено смятам, че не си допадат. Плюс това не харесвам мъжът да е толкова по-нисък от дамата.  Wink

Относно анкетката предлагам днес и утре да остан тази, а за танците да бъде утре след като сме изгледали и от двата дена. Simple Smile Анкетата за танците ще ми е доста по-интересна определено, но все пак нека и тази да се задържи поне един ден, за да са доволни повече хора. Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 18:05 от Lamma

# 40
Ламма  Hug

Анкетата ще я сменя довечера, след предаването, да видим кой сме харесали най-много в представянето си. А вече кога да пусна за номинациите?
Или направо довечера да е за номинациите. Обървам се вече, всеки иска нещо различно, и не знам какво да правя. Crazy

# 41
Момичета моля помогнете ми.Жестоко ми хареса песента на която танцуваха мръсни танци Мария Силвестър и Боби Турбото.Много ама много ви моля ако някой има песента или пък я знае да ми каже как се казва или поне нещо за нея.Много ви моля.Ще съм ви много благодарна ако ми я намерите или ми кажете как се казва.Моля ви помогнете ми.Чакам ви милички!

# 42
Момичета моля помогнете ми.Жестоко ми хареса песента на която танцуваха мръсни танци Мария Силвестър и Боби Турбото.Много ама много ви моля ако някой има песента или пък я знае да ми каже как се казва или поне нещо за нея.Много ви моля.Ще съм ви много благодарна ако ми я намерите или ми кажете как се казва.Моля ви помогнете ми.Чакам ви милички!

http://www.vbox7.com/play:8bee4e99

P.S. Дай една целувка сега. Embarassed Mr. Green Laughing

# 43
  • Sofia, BG
Да се изпляскам насред четвъртата тема  Mr. Green
Предаването следя редовно, но много ме е яд, че темите не мога  Sad тук е пълно с мили познати муцуни  Hug Heart Eyes
Не очаквах, че любими отбори ще ми станат такива, в които има доста неприятни за мен  'випове' като Николета и Ива например...но не мога да си кривя душата, като част от отбора си са ми дори симпатични..  newsm78
Ще се мъча да ви следя от служебния нет като си нямам домашен, но не е същото мрън мрън..

# 44
Лелее...благодаря ти страшно ама страш newsm51 smile3525 newsm51но много!Направо няма с какво да ти се отблагодаря!!!

Общи условия

Активация на акаунт