"Вип денс" - тема 4 (28.09- 04.10)

• 30 761
  • 731
  •   1
Отговори
# 720

Иначе знам за тоя скандал, голям смях. Ако И и А бяха в БТВ, а Слави в Нова други щяха да са резултатите.

Тц, пак щяха да са в полза на БТВ. Laughing Справка - Пей с мен. Mr. Green Но и Нова като си траят си е техен проблем. Разбира се, това го казвам, при положение, че още не е разрешен този въпрос де. Но преди си спомням, как всички около мен гледаха Биг Брадър и го коментираха, та чак се дразнех, че почти няма с кой да коментирам любимия ми Сървайвър. Темите за брадъра и в датата и по други големи форуми бяха със стотици страници повече и навън като общувах с хора, все за брадъра говореха....обаче накрая Сървайвър I се оказа с огромен рейтинг и беше смазал бигчо. Laughing Е как стават тия работи? Няма как да не се съмнявам, въпреки че съм фен на Сървайвър и то голям. Айде при следващите Сървайвъри нещата се промениха и доста си се коментира и има интерес, но тогава.... Mr. Green

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 14:27 от batigol

# 721
Ти не ме разбра.
Имам предвид че ако ВИП денс беше по БТВ, а ДС2 по Нова, резултатите които показаха от рейтинга от снощи, щяха да са обратни. Т.е. Вип-а щеше да води!

# 722
Ти не ме разбра.
Имам предвид че ако ВИП денс беше по БТВ, а ДС2 по Нова, резултатите които показаха от рейтинга от снощи, щяха да са обратни. Т.е. Вип-а щеше да води!

Аха Mr. Green

# 723
Много ми е интересно как определят рейтинга newsm78.Обаждат се по телефона да те питат какво гледаш,ходят по къщите да видят на коя програма е телевизора или служителите в тези агенции имат някякви телепатични способности и си казват тежката дума.

Има устройства, които се монтират към телевизорите на около 800 домакинства в страната (те са представителна извадка). Не че методът е особено съвършен, но засега по-добър не е измислен.
Ало малкия или малката .Стига си лъгал или лъгала хората.Ако вип денс беше с по висок рейтинг.От нова по новините щяха да се похвалят както го правеха и с биг и вип брадър.
Ето го истинския рейтинг казано в следобедните  новини на bTV.
bTV (Dancing stars 2) 17 .3 1,261  41.4
Нова (Vip Denc) 10.5   763  25
http://telemaniac.com/forum/index.php?topic=10140.680

# 724

Laughing e те какво друго да кажат  Laughing Факт е обаче, че не само във форумите на ВИП има по-голяма активност, а и клипчетата им във ви бокс никой не гледа.  Laughing

# 725
Ай, стига с тоя рейтинг!
Авче, каква ще е анкетата?

# 726
А Милен и Зара ще танцуват ли довечера?

# 727

Laughing e те какво друго да кажат  Laughing Факт е обаче, че не само във форумите на ВИП има по-голяма активност, а и клипчетата им във ви бокс никой не гледа.  Laughing
Dancing stars 2 си има  собствен сайт откъдето можеш да гледаш всички клипове.
Така ще няма нужда от Vbox 7

# 728
Вижте какво, стига сте превръщали темата в другата. Разбрахме рейтинга. StopТо и по Канал 1 през ден се хвалят в кой часови пояс били с най-висок рейтинг, ама сещайте се колко е така.

Гост-а, по-кротко с алото, малкият и малката, става ли?

Зара ще играят довечера, поне така разбрах снощи.

И за анкетата, досега само предложения за кой да отпадне има, и затова Зара или Нед ще си тръгне първи.

# 729
По-добре пак всички двойки в анкетата и ... кои ще са първи или кои последни, т.е. кой ще е с най-много или най-малко точки. „
Те с новата програма сега кога ще имат елиминации?

# 730
За мен рейтингите не са важни ,каквото си ме кефи мен-това,останалото са  подробности  !!!
И аз мисля ,че Дара ще танцува довечера Peace

# 731

Общи условия

Активация на акаунт