"Вип денс" - тема 4 (28.09- 04.10)

• 30 785
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • Велико Търново
Приспивах детето и изпуснах финала, моля ви кажете ми какво стана като обявиха резултатите? Praynig
публиката скандираше: Мира, Мира, а аз си мислех: корупция, корупция.. hahaha

# 676
А, нека Мирето да танцува, като Зара, а, та тогава да говори.

# 677
  • Sofia
Аз да ви кажа постоянно следях и темата за ДС2, и колко хора са в нея.

Авче, понеже нямах лаптоп по време на предаването влязох след края във форума. Веднага погледнах темите и за двете предавания, за ДС има 5 странички, тук 15.
Не знам какви рейтинги по принцип се правят, но за мен форума е винаги показателен за реалното положение. Така че мисля, че няма как рейтинга на ВД да е по-нисък.
Между другото аз тая вечер имах намерение да превключвам, че да гледам и двете, обаче толкова ми беше забавно по Нова, че не стигнах до БТВ Sunglasses

# 678
  • Велико Търново
абе ще я видим и Зара, ама Мира е по-дразнеща. Малко ми е мъчно за Мишо, той има много фенове и те са гласували.

# 679
  • Велико Търново
Между другото аз тая вечер имах намерение да превключвам, че да гледам и двете, обаче толкова ми беше забавно по Нова, че не стигнах до БТВ Sunglasses

Не съжалявай, мъжо докопа дистанционното за малко и веднага съжали. Направо сивотия...

# 680
  • Sofia
Приспивах детето и изпуснах финала, моля ви кажете ми какво стана като обявиха резултатите? Praynig
публиката скандираше: Мира, Мира, а аз си мислех: корупция, корупция.. hahaha

А Мира какво каза? Или имаше нов ред сълзи?

# 681
Мирчето е чувствително, та нищо чудно и да си е поревало, ама ще свикне и да губи. Няма как. Ето до къде води високото самучувствие.

# 682
Беше много драматично. Явно изпитва нужда да се чувства герой тази жена.

# 683
  • Sofia
А финалните проценти колко бяха всъщност? И Миленчо проговори ли в крайна сметка?

# 684
А финалните проценти колко бяха всъщност? И Миленчо проговори ли в крайна сметка?

Милен не.
Иначе процентите 56 и нещо, на 43 и нещо. Hug

# 685
Уфффф не исках да остават Милен и Зара и двамата много ме дразнят, но им признавам,че танцуваха по-добре. Rolling Eyes
Тая Зара ми е адски антипатична, гоеори като робот, все едно срича от аутокюто и прави паузи като, че ли ще каже нещо супер сложно и го мислиииии ................... та мисли, а накрая каже нещо супер тревиално.
МИра поне има гар слово. но са се събрали за да танцуват в крайна сметка. А Милен си е дърво както и в началото.

# 686
  • Варна
Ееех, нямаше ли вариант да оставят Мишо и Зара! Като видя темерутската физиономия на МиУен и отвръщам глава, честно.

# 687
  • Велико Търново
Да сте си  гласували за тях. Ние си гласувахме за нашите и те си останаха smile3533 smile3534

# 688
Да сте си  гласували за тях. Ние си гласувахме за нашите и те си останаха smile3533 smile3534

А, кАза го много точно. Peace

# 689
  • Варна

А, кАза го много точно. Peace
Как трябваше да гласувам така, че да останат Мишо и Зара  newsm78
да не съм изтървала нещо?

Общи условия

Активация на акаунт