"Вип денс" - тема 4 (28.09- 04.10)

• 30 805
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Още от едно гостуване в Горещо ми се странна птица тая Мира. Mr. Green

# 661
3des писали сме едновремено  Hug

# 662
Кога ще теглят колата?

# 663
Мира приличаше на бабка през цялото време.

# 664
  • Велико Търново
Колата е накрая, докато ги изгоним всички лигли, доста време има Peace

# 665
Малкия дето ми даде телефон идва и вика "Како, ама те победиха щото гласувахме от моя телефон, нали?"  Hug

О, душичка златна. Hug
Трейси, душко, това е за нас, за реванш, за дето ни излъгаха преди 5 години( толкова ли са).

Авчеееее, ако щеш вярвай точно това си помислих "Ето реванш за нас с Авчето за преди години"  Joy  А аз успях и от моя телефон да гласувам 1 път - милото се прибра - ни добър вечер, ни обичам те "ДАЙ МИ ТЕЛЕФОНАААААААААААА, СПЕШНООООО!!!"  Crazy

пп - хора аз не съм добре, радвам се, като че мене ме избрахте и се хиля като тиква, а котката отнесе цялото щастие дето се лее от мене  Laughing

# 666
  • София
от това  ГОРЕЩО  ми опротивя  Мирка,  стана ясно, че основната и цел в живота и е да се ожени богато, пък Венетка явно и завиждаше, защото тя не е успяла Joy

# 667
  • Велико Търново
от това  ГОРЕЩО  ми опротивя  Мирка,  стана ясно, че основната и цел в живота и е да се ожени богато, пък Венетка явно и завиждаше, защото тя не е успяла Joy
Душички, да ги оплаче живи човек Sad

# 668
  • Sofia
Прочетох ви, гледах и аз, бях негативно настроена за извънредния лайф, обаче ми беше много забавно Laughing
Милен и Зара бяха класи над Мира и Мишо.
Доволна съм от резултата!
И на мен Мира ми е неприятна от онова Горещо, какви глупости наръси там, една светица добродетелна се изкара ooooh!

Приспивах детето и изпуснах финала, моля ви кажете ми какво стана като обявиха резултатите? Praynig

# 669
Нали отпадналите ги канят в Здравей България, та ще ми е мнооого интересно гостуването на Мира при Милен  Mr. Green

# 670
Аз да ви кажа постоянно следях и темата за ДС2, и колко хора са в нея.
При нас на балкона в момента са три реда, и още сумати скрити и гости, докато там максимума беше 1 ред.
Как мислите, кой ще е имал по-висок рейтинг? Thinking

Трейс, аз съм същата, едни вълнения, едно чудо. Blush Hug

# 671
хитро  hahaha
Нали отпадналите ги канят в Здравей България, та ще ми е мнооого интересно гостуването на Мира при Милен  Mr. Green

# 672
  • Велико Търново
хитро  hahaha
   Е ще набутат Лорчето да води. Кога ще е това предаване? Утре?

# 673
хитро  hahaha

Joy

# 674
хитро  hahaha
   Е ще набутат Лорчето да води. Кога ще е това предаване? Утре?
Не, утре ще гостува отборът на Ива Софиянска.

Общи условия

Активация на акаунт