"Вип денс" - тема 4 (28.09- 04.10)

• 30 770
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  "Как трябваше да гласувам така, че да останат Мишо и Зара  
да не съм изтървала нещо?"

Ами, нямаше как да гласуваш за МишЕ и Зара, но да се надяваме в другия сезон на формата да ги видим заедно.

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 00:19 от koki1

# 691
Добре, че си тръгна Мишо. Толкова ми е неприятен.... Такъв начин на говорене още пък повече по телевизията въобще не ми е по вкуса. Зара и Милен определено танцуваха по-добре особено първия танц:)

# 692
  • София
Милен и Зара бяха по добрите, то се видя ...
А Мира я имах за красива жена, но на фона на Мишо изглеждаше огромна и тромава. По време на първия танц, когато Мишо я повдигна, явно му беше доста трудно, изглеждаше все едно мравка носи слон ...  Laughing А публиката от съученички на щерка и нямам думи ...

# 693
Мира повяхва все повече и повече. Да, слаба е, има хубава усмивка, но младите момичета са с превес по визия, пъргавост,та и кокетство даже, нещо към което Мирка прибягва доста.

# 694
Постоянно говорите тук за рейтинги, и сравнявате ВИП денс с Денсинг старс. Какво значение имат рейтингите, не мога да разбера. Просто гледайте това, което ви харесва.

# 695
  • Велико Търново
   sanbernarka, нали сме в Клюкарника, много ясно че ще се интересуваме и от рейтинга Peace

# 696
   sanbernarka, нали сме в Клюкарника, много ясно че ще се интересуваме и от рейтинга Peace
Защо, да не сте фирми, които ще рекламират продуктите си, че да избирате по-рейтинговото предаване? Wink

# 697
  • Велико Търново
Не, не сме фирми, ама да върви клюката ве..

# 698
На това, аз му викам мода при клюкаренето. Вече те така се клюкари, а не кат бабите едно време на улиците.

# 699
Мъжа ми пък изкоментира, незнам дали е прав, че Зара е танцувала народни танци, т.е. до някъде е професионалист. И според него било коректно да го споменат.
Така помнел от ББ.  Thinking

# 700
Милен и Зара бяха по-добри, не може човек да си изкриви душата, но на мен най-интересното ми беше ......проф.Вучков  Mr. Green

# 701
Мъжа ми пък изкоментира, незнам дали е прав, че Зара е танцувала народни танци, т.е. до някъде е професионалист. И според него било коректно да го споменат.
Така помнел от ББ.  Thinking
И да е танцувала...аз пък не помня такова нещо,а добре гледах ББ,а е и равнозначно на това ,че Мишо е танцувал рап или хип-хоп  Wink
Факт е ,че четиримата танцуват за пръв път заедно,докато Другия отбор са заедно от началото(като изклюим Шамара)

# 702
Милен и Зара бяха по-добри, не може човек да си изкриви душата, но на мен най-интересното ми беше ......проф.Вучков  Mr. Green

Аз снощи заради един филм по HBO нищо не гледах, освен професора. Случайно превключих и хоп, ей го на, в цялата му фъфлеща хубост ! Значи вечерта ми е била осмислена все пак..  Mr. Green

# 703
Скъсваха го от базици Лудия професор, ама той да си изпее песента човека. Joy

# 704
  • Велико Търново
.................

Аз снощи заради един филм по HBO нищо не гледах, освен професора. Случайно превключих и хоп, ей го на, в цялата му фъфлеща хубост ! Значи вечерта ми е била осмислена все пак..  Mr. Green
ей го - Вучков им вдигна рейтинга hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт