"Вип денс" - тема 4 (28.09- 04.10)

• 30 767
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте!
Може ли някой да ми каже как се казва песента,която изпълни Васил Найденов в снощния лайф?
Много ми е позната,но не мога да се сетя. newsm78

# 706
Резултатите от анкетата

Въпрос: Коя двойка предпочитате да остане в шоуто?  (Гласуването приключва: Понеделник, 05 Октомври 2009, 22:37)
Милен и Зара  87 (66.9%)
Мира и Мишо  43 (33.1%)
 Изтрий глас
Прекрати Гласуване
Редактирай Анкетата  
Общ брой гласове: 130

Дайте предложение за нова, че след малко ще пускам новата тема. Grinning

# 707
Резултатите от анкетата

Въпрос: Коя двойка предпочитате да остане в шоуто?  (Гласуването приключва: Понеделник, 05 Октомври 2009, 22:37)
Милен и Зара  87 (66.9%)
Мира и Мишо  43 (33.1%)
 Изтрий глас
Прекрати Гласуване
Редактирай Анкетата  
Общ брой гласове: 130

Дайте предложение за нова, че след малко ще пускам новата тема. Grinning

Кой ще е следващия отпаднал отбор?

Или кой отбор ще отпадне първи?
- Отбора на Найден
- Отбора на Зара

# 708
   Айде честито и от мен. Аз докато сваря да седна да пиша и .... вие сте казали всичко, което трябва. И аз до последно си мислех, че ще обърнат резултата, до последно се чудех какви са тия прехласвания по танците на Мира и Мишо (то беше ясно, че всеки от техния отбор си беше довел солидна агитка), но се радвам, че Мира се махна. Така е по-добре и за нея. Милата все е в сянка. Преди се оплакваше, че цялото внимание е към Милен, а те били отбор, сега цялото внимание беше към Мишо, та поне няма да се терзае повече.

Милен и Зара бяха по-добрите и с кеф ще гледам и следващите им танци. Станаха ми фаворити.    Wink  Щастлива съм, че няма да гледам вече и Лили и Гош. Не ме кефеха, а и последните думи на Лили показаха, че не умеят да губят с достойнство.

П.П. Тъй като в другата тема (за ДС 2) се развихри голям спор преди няколко дни за рейтинга, та ми е любопитно дали някой има информация за рейтингите от снощи на двете предавания. ДС 2 не го гледам, но пусто любопитство.

# 709
Рейтинга от снощи
Vip Dance 10,1 28,5
Dancin stars 2 14,5 40,7
Източник THC
http://telemaniac.com/forum/index.php?topic=10140.680
Отново Нико Тъпото (Тупарев) и нова са бити от bTV и компания.
 Laughing Laughing Laughing

# 710
Рейтинга от снощи
Vip Dance 10,1 28,5
Dancin stars 2 14,5 40,7
Източник THC
http://telemaniac.com/forum/index.php?topic=10140.680
Отново Нико Тъпото (Тупарев) и нова са бити от bTV и компания.
 Laughing Laughing Laughing
Stop Айде нема нужда.
Във темата за ДС2 не те отразиха, та реши и тук да пробваш ли  Crossing Arms.

# 711
А може ли достоверно инфо, не от форум. щото тука и аз мога да постан ей сега едни проценти. Mr. Green

# 712
Гост30 = Арабела

Рейтинга няма да ме накара да гледам ДС 2, но любопитството ми е задоволено (ако инфото е вярно), за което благодаря.

# 713
  • София
Много ми е интересно как определят рейтинга newsm78.Обаждат се по телефона да те питат какво гледаш,ходят по къщите да видят на коя програма е телевизора или служителите в тези агенции имат някякви телепатични способности и си казват тежката дума.

# 714
  • Варна
Здравейте!
Може ли някой да ми каже как се казва песента,която изпълни Васил Найденов в снощния лайф?
Много ми е позната,но не мога да се сетя. newsm78

"Ако имаш време", преди години я пееше Звезди с "Аналгин"

# 715

VIP DANCE -       Rtg 14.2%       SHR 42.3%

Dancing Stars -   Rtg 10.4%      SHR 30.9%

# 716
  • София
Много ми е интересно как определят рейтинга newsm78.Обаждат се по телефона да те питат какво гледаш,ходят по къщите да видят на коя програма е телевизора или служителите в тези агенции имат някякви телепатични способности и си казват тежката дума.

Има устройства, които се монтират към телевизорите на около 800 домакинства в страната (те са представителна извадка). Не че методът е особено съвършен, но засега по-добър не е измислен.

# 717
Какво ми монтират там, да дойдат в нас. Crossing Arms
800 човека как може да са представителна извадка не знам. ooooh!

# 718
Какво ми монтират там, да дойдат в нас. Crossing Arms
800 човека как може да са представителна извадка не знам. ooooh!

Бива си го метода. Naughty Въпросът е да се прави професионално. Нали имаше съмнения, че пийпълметричните агенции обслужват БТВ, а това вече е проблем. Crossing Arms Скандал даже избухна, защото бяха отчели добър рейтинг по време на профилактика. Mr. Green Демек хората са седнали пред телевизора и са си пуснали БТВ за да гледат "снежинки". Laughing

# 719
Е как ще го бива, 800 човека са нищо.

Иначе знам за тоя скандал, голям смях. Ако И и А бяха в БТВ, а Слави в Нова други щяха да са резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт