Задача за 1-ви клас

• 9 558
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
Toчно щях да питам да не би управителката да страда от дислексия, защото тогава случая е съвсем различен от недостатъчно залягане над уроците по български език в училище  Wink
Според теб има ли връзка между качеството на образованието и неграмотността?
А ясна връзка между образованието и грамотността може да се види при хора, които нямат завършено начално училище.
По абсолютно един и същ начин ли ще приемеш научен труд, написан грамотно и неграмотно написан труд?
Защото при мен четенето на втория би било съпроводено с известна доза раздразнение.

Възможно е грешката да е в моя телевизор, но грамотността е една от проявите на самоуважение.
Или поне това ни казват в университета, когато ни обясняват с колко се смъква оценката, ако реферата или проекта са написани неграмотно.
Може би грешката е в техния телевизор или просто тия в чужбина издребняват  Wink

Иначе когато мисля за "България" и "висшисти", определено не намирам за необходимо да слагам знак за равенство между последното и "грамотни".
Което не означава, че неграмотността е нормално явление и е съвсем в реда на нещата.

# 61
Щастлива, и ти пишеш с грешки, така че много-много не се надувай.

Това, че мъжа ти и управителката ти пишат неграмотно...

Или членуването вече толкова много хора затруднява, че не си заслужава да се брои за грешка  Crazy Пък и пълният член може да отпадне скоро и така грамотността на населението рязко ще се подобри.

# 62
 Ти чакай това нищо не е-като дойдат магическите квадрати  и тригълници какво става.  Crazy
И аз мисля,че нито е обяснено правилно (можеше да пише упътване на задачата),нито материалът е подреден както трябва.В стремежа да им се представят много неща и много материя учениците изтърват и не умеят след това основни неща.Да знам,че има и много умни деца,за които не е проблем,но в нашия случай от моногото чудесии и помагала (десетки) сме на никъде.Не може ли основата да е много опростена,а вече който иска още да го получава допълнително.Преди имаше задачи със звездичка.

# 63
Възмутена съм от невежеството ви! Толкова хора сте ангажирали- леля, мама, дядо..., а не видяхте ли четката, която ви "крещи" :"Оцвети ме!" От такива като вас страдат и децата, и учителите.

# 64
Радвам се ,че моите грешки са само точките,запетайките и стилът ми,но аз съм такава, за който не ме познава,пиша на един дъх,искам да кажа много неща,не ме интересува кой ще ме проверява след това и на кой не му изнася,който твърди че е идеален,е-прав му път към науката и образованието!Но чак да си играете на учителки с моите постове и да ме редактирате ,объркали сте мястото,има много свободни работни места за такива рецензенти като вас скъпа "Щастлива" не ги лишавайте от присъствието си,губите си времето по форумите ! Peace

Каспър  Hug и аз така мисля!

Общи условия

Активация на акаунт