Задача за 1-ви клас

• 9 545
  • 64
  •   1
Отговори
# 15
.... Има четка, което е символ на оцветяване. ...
Ахам  Peace.

След молива се пише, след четката се оцветява.
Оцветете толкова квадрадчета колкото са предметите ТОВА Е! .....

# 16
Напълно съм съгласна с авторката. Дъщеря ми също е 1 клас и в чантата всеки ден носи следното:
Учебник по математика
Работна тетрадка по математика
Втора работна тетрадка по математика
Тетрадка с квадратчета
Буквар
Работна тетрадка към буквара
Втора работна тетрадка
Тетрадка с тесни и широки редове
Друг учебник /Роден край, Изобразително, Домашен бит и техника, Музика/ + прилежащите към тях материали.
Чантата е оре-долу 10 кг. Довечера ще я измеря за по-голяма точност. Приготвянето на домашните й отнемат почти целия следобед. Не знам какво е това образование, но аз не си спомням като съм била 1 клас да съм мъкнала толкова бумаги. За мен това е непълно излишно.

# 17
Да така е!

Вече в предучилищна учат азбуката 1-2 клас са много натоварени,ние които сме на 20-25 години,студенти и учим за учителки като ни дадът по математика такива задачи и не можем да ги схванем по половин час ,представям си децата! ooooh!

Сега ще я погледна задачата ама и аз не знам какво да прави  ooooh!

ужас няма ли упътване задачата?Условие,така като я гледам освен да нарисува(напише на мястото където има един молив отгоре два молива,и така кото го има по две,друго не се сещам какво може да е?

Ти наистина ли УЧИШ за УЧИТЕЛ? Shocked Кажи ми , че се шегуваш???

Хи хи ,ако знаеш какви колежки имам, няма да си дадеш детето на Детска градина нито на училище така че замълчи!
Най важно е желанието за работа с деца и любовта към тях!
Поздрави!

# 18
  • София
Ти наистина ли УЧИШ за УЧИТЕЛ? Shocked Кажи ми , че се шегуваш???

Хи хи ,ако знаеш какви колежки имам, няма да си дадеш детето на Детска градина нито на училище така че замълчи!
Най важно е желанието за работа с деца и любовта към тях!
Ако това беше най- важно всички педофили щяха да са педагози. Joy Извън черният хумор- се сещам за крилата раза от соц- а "Като се гледам какъв инженер съм ме е страх да отида на лекар". И при теб така. Всички сте били калпави, но ти поне обичаш децата. ooooh!
И, за да не се получи негативно само към теб ще завърша с "Ако знаеш какви колежки имам няма да си пуснеш телевизора поне година" Mr. Green

# 19
Права си ,получи се малко педофилско,но е истина,човек се учи и в процеса на работа,това което не знам като материал се учи,не казвам че съм учителка ,а че уча за такава ,има разлика,така че не ме яжте Flutter

А и незнам защо хабите ценни кадри, а не запишете и вие да учите,това е една от най-лесните дисциплини,който не се е записал,той не е завършил,да Peace

След време тези кадри които сега бълват университетите няма да стават за нищо  ,всички  да бягат че учителки няма достойни днес,само от старата генерация, но те са на привършване вече Tired

Кажи за колегите от телевизията сега? Какво им е?

# 20
  • София
Eli83 Нищо им няма. Пошегувах се, за да не са всички камъни в твоята градина. Във всички професии има еднакъв процент непрофесионалисти.

# 21
Мисля, че задачата я решихме,поне помогнахме май на момичето newsm78
 Ако не друго Mr. Green

# 22
Здравейте!
Преди малко племенницата ми ме извика да й помогна с една задача по математика, която са й дали за домашно. В момента тя е 1-ви клас. Отивам аз и виждам следното нещо:

И потънах в размисли. Нито аз 21г, нито майка й 29г, нито баща ми (дядо й) 57г неможем да й кажем какво да прави, камоли тя която е на 7г. Попитах я дали учителката не им е обяснила какво да правят, тя каза че си е дала учебника, учителката е отбелязала сраниците за домашно и това е. В момента са на числото 2. Прави ми впечатление, че раниците им са изключително тежки, а също така им дават и адски много за домашно. Мисля че не е нормално за дете на 7 години да мъкне раница около 10кг и да си натоварва толкова много психиката с толкова много задачи за домашно, някои от които дори ние по-възрастните не можем да решим.
 Та въпроса ми екакво трябва да се направи на този ребус? Няма никакво описание.

Първолачето се предполага, че не може да чете, та е показано какво да се направи.
10 кг раница са много за мъкнене от дете, та дори и да е 10 годишно,  но дадената задача е елементарна дори за дете на 5-6 години!

# 23
  • София
Да бе, елементарна, щом две страници се дискутира решението, значи хич не е. Grinning

# 24
Току що претеглих раницата на дъщеря ми (3 клас)  - 8кг. Самата раница е лека без никави арматури и колелца. Те учеха по същите учебници, но в момента спи и няма как да я попитам дали наистина трябва да се оцветява в тази задача.

# 25
Напълно съм съгласна с авторката...

Авторката е от мъжки пол  Crazy

Мисля, че задачата я решихме,поне помогнахме май на момичето newsm78
 Ако не друго Mr. Green

Преди да тръгна за работа й казах че трябва да оцвети толкова квадратчета, колкото предмети има. Сега се прибирам и немога по това време да видя дали малката е решила задачата, но утре като се прибере от училище ще я питам какво е станало.

# 26
Извинявам се останах с впечатление  че е "авторка" Crazy

# 27
Горките деца !

НЕ помня първи клас да съм имала тежка чанта и толкова домашни.

Хем им дават / според думите на мамите / много домашни - хем после казват че децата били глупави и нищо не правели.....нали след всяка матура или изпит за след 7-ми клас има подобни изявления....

горките деца...
и аз бих намразила училището newsm78

# 28
Ооооо, дъщеря ми е в първа група в детската градина. Миналата седмица на родителската среща ни показаха учебните им тетрадки, които трябва да закупим - математика, родна реч и т.н. Щели да учат числата до 3 , щели да ги учат ДА СМЯТАТ с числата до три Shocked. Побъркаха децата.....

# 29
Напълно съм съгласна с авторката...

Авторката е от мъжки пол  Crazy

Сори, въобще не гледам никовете....

Общи условия

Активация на акаунт