Днес ми е мъчно, защото... 12

• 44 766
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Бог да дава сили на родителите.  Praynig  Cry

Flowers Rose Flowers Rose за мъничкото ангелче

# 646
Съжалявам, Cry това е жестоко ........

- за теб ангелче малко.......

# 647
  • софия
sisi83, виждам, че сте онлайн. Досега четох Вашите публикации...Настръхнах. Tired
Желая Ви много сила.... Cry

# 648
  • Варна
mery 79, съжалявам  Cry много е тежко, нека малката душица почива в мир и дано Господ да е с родителите и има дава сила.

iniici, благодаря ти мила.

# 649
Mery79, съжалявам много за детенцето Sad
Дано да е на по-добро място Praynig.Много сили на родителите.

На мен ми стана много мъчно за малкия Дани...
Дето почина във Варненската болница, даваха родителите му днес в "Горещо"..
Горките хора, просто незнам защо се случват такива неща,с какво сме го заслужили?
Ама няма кой да ми отговори

# 650
  • Варна
Днес за трети път празнуваме рожден ден без рожденик. Тази година обаче усещам колко много болка си е отишла заедно с него и че смъртта му е била спасение и това ми носи покой.

Обичаме те, миличък, знам, че ни очакваш и някога отново ще бъдем заедно. Времето е без значение.  Flowers Rose Flowers Rose

# 651
  • Варна
Lilibon, съжалявам много,нека почива в мир и е светло на душичката  Cry И аз мисля, че някой ден ще се видим с рожбите си Hug

Assia_Dimitrova и на мен ми стана много мъчно като гледах за Дани, спомних си за времето когато и ни е бяхме в същата болница Cry беше повече от ужасно

# 652
На мен също ми стана много мъчно снощи.Бог да се смили над малките душички и да даде сили на родителите им да се справят с тази непосилна болка..Сисе,никога няма да забравим тази болница.Дано повече не се налага да стъпим там.Знам,че при мен нещата завърщиха по добрия начин,но познавам болката и страха...

# 653
# 654
# 655
Lilibon,разбирам те ...
Прегръщам те силно!!!

# 656
Лилибон, целувки на малкият пораснал в ангелските прегръдки рожденник!!! Цветя за теб /не знам как се добавят букетите/, но знам ,че ще ги полееш с топли и безутешни майчини сълзи, въпреки времето и частта от болката, която си е отишла.
 И аз днес имам рожденник вкъщи - това е големият ми син, който остана да ни е надежда............толкова ме боли и него също , че го няма нашият малък принц - да го гушне и да му каже Бате, Честит Рожден Ден !!!и да сме си четиримата заедно............болката ни е неописуема - мина един рожден ден, сега абитуриентски бал и вторият РД БЕЗ НЕГО,........нямам сила - уморена съм от рани и тъга, от черното във мен и върху мен..........дали и при нас след време поне част от мъката ще си отиде.......
Прегръдки

# 657
  • Варна
ще си отиде, когато пожелаеш да я пуснеш...  Hug

честит рожден ден на голямото ти момче! нека бъде здрав и щастлив!  bouquet

# 658
ще си отиде, когато пожелаеш да я пуснеш...  Hug
честит рожден ден на голямото ти момче! нека бъде здрав и щастлив!  bouquet

newsm10

# 659
 newsm59  ura  Party Time Честит Рожден Ден, Криси! Силно вярвам, че е красив празникът ти там, където си сега! Както и  че си добре, детенце!

Лилибон,приятелко, с теб сме си казали толкова много... сега мога само да повторя: обичам те и съм с теб.  Hug Sad

Общи условия

Активация на акаунт